2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydın kızlar bugün doktorumu aradım randevu için önce beni perinatolojiye yönlendirdi haftan geçmeden git diyee şimdi diyorumki ben gitmek istemiyorum diyorum hala bana isim sayıyor şu iyi bu iyi diye ,hamile kaldığım gün demiştim kendi kendime bu çocuğuma hiçbirşey yaptırmıycam diye ,şimdi bişey dese şurasında şu var falan 3 ay boyunca yoksa bile stresimden çıkar yani niye insanı zorluyorlar anlamıyorum,gönderdiği doktorlarda maşallah 500 tl altında değil ,tabiiki çocuğumdan önemli değil ama istemiyorum yani bişey yaptırmak

karar senin.yaptırmayacağım diyorsan yaptırmazsın.buna kimsenin karışma durumu olamaz bence germe kendini.en güzel şey stressiz bir hamilelik

Bizim ayrıntılı randevumuz 20+0’a denk geliyor kızlar.. Sizlerin randevularınız hep 22.hafta civarında.. Bana çok erken mi verdiler randevuyu acaba?

BEnim ilk ayrıntılı 16. Haftada yapılmıştı %85 hastalıkları eledik diğer ayrıntın 20. Haftada kalanını o zaman inceleyeceğiz dedi. Bence erken değil elbet bi bildikleri var :)

karar senin.yaptırmayacağım diyorsan yaptırmazsın.buna kimsenin karışma durumu olamaz bence germe kendini.en güzel şey stressiz bir hamilelik
evet yani çocuk benim çocuğum diğerlerinde yaptırdım da ne oldu ,anlamıyor, haftaya gidicem, soracak yaptırmadım diycem yani valla kafam şuan da çok rahat ,bulandırmak istemiyorum

Canım gözün aydın sana sürpriz mi yaptı kızın annesi ? Allahım sağlıkla gelsin bebişler ya bakalım bize de değişmiş diyecek mi kesin demişti ama
Senin oğlun olmayacakmıydı canım
Nerelerdesin , yoktun forumda. Yüne tatiller falanmı??

Canım solgar calcium cıtrate d3 benim ki 1 kapsül de 250 mg kalsiyum var ben 2 tane içiyorum günde günde 500 mg almış oluyorum bunun dediğin gibi günde 4 taneye kadar içebiliyormuşsun 1000 mg tamamlamak için.
Tam senlik bu o zaman istediğin mg de içersin içinde D vitamini de var

Kızlar ben karnımı bir gün yağlamasam pul pul dökülüyor beyaz beyaz kepek gibi sizde de oluyormu yada neden oluyordur?

Tamam canim. Teşekkür ederim ilgin ve yardımın icin.

Kızlar ben karnımı bir gün yağlamasam pul pul dökülüyor beyaz beyaz kepek gibi sizde de oluyormu yada neden oluyordur?
Yeterli su içiyor musun. Cildin kuruyor. Bu nedenle sürekli kremle günde üç defa falan

Kızlar ben cok endişeliyim ya. Ve kendi kendime dünyayı karartıyorum. Anlamıyorum niye böyle.

Kızlar ben cok endişeliyim ya. Ve kendi kendime dünyayı karartıyorum. Anlamıyorum niye böyle.

İnan ben de öyleyim bence hamilelik endişelilik hali :) yani en ufak bişeyde tedirgin oluyorum 1 haftadır hareketlerini hissediyodum dün hiç hareket etmedi ne seneryolar yazdım kafamda şimdi kahvaltı yaptım hareket etti seneryolar gitti :) bence çoğu hamile kaygı durumunu mutlaka yaşıyodur...

Canım gözün aydın sana sürpriz mi yaptı kızın annesi ? Allahım sağlıkla gelsin bebişler ya bakalım bize de değişmiş diyecek mi kesin demişti ama
Sağol kuzum teşekkür ederim...
Nerelerdeydin sen bakalım , yokrun forumda. Yine küçük tatillermi yaptınız ?
Senin oğlun olacaktı demi
Leyla gibi durumlar bende , yazmışım diğer sayfada birdaha yazmışım :):)

Sorma sorma ben ki iyimser biriyimdir. Fabrikada okadar olumsuzluk olur. Hadi nasıl cozerize giderim. Üstümdeki is yükü bazen aksama beni bitirir. Ama ben yine de isim var ya ne güzel derim. Mutlu bile olurum o yorgunluğa. Ama şimdi aklıma neler neler geliyor. Folik asit fazlalarını otizmli tetikliyor yazıları okumuştum. Bugun tekrar aklıma geldi. Gittim onları açtım bir daha okudum. Ya benimde öyleyse diye bitirdim kendimi.
Sonra arkadaşımın lafı aklıma geliyor. Bebek kendi ihtiyacını alır fazlasını bırakır. Bunlarla endişe etme.
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayirli bebekler nasip etsin.

Oyyy Allahım özlemişim karnımda tekme yemeyi , dün cinsiyetini öğrendik akşamına kızım beni tekmelemeye başladı.
Resmen konuştum çocukla :) kızsın demi annecim özür dilerim seni hep oğlum diye sevdim falan diye , cimcimemde anlarmış gibi minik hareketleriyle cevap verdi annesine ...
16. Haftanın sonunda tam anlamıyla hissetyim hareketleri, darısı diğer annelere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…