2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Biz hususi ozele gittik baktirdik iyice artik ucundan baslamak istiyoruz biseylere
Senin bebeğinde mi kız canım.
Bende özele gidiyorum ama. :) 11 de erkek 15 de emin değilim çıkıntı var 16 da büyük ihtiml kız dedi.
Şuan kıza hazırladım kendimi diğer aya Allah büyük

Senin bebeğinde mi kız canım.
Bende özele gidiyorum ama. :) 11 de erkek 15 de emin değilim çıkıntı var 16 da büyük ihtiml kız dedi.
Şuan kıza hazırladım kendimi diğer aya Allah büyük
Evet prensesim geliyor ben 16 haftadan sonra baktirdim cinsiyete devlette kiz dedi ama emin olamadi gibi geldi dun babamizla ozele gittik belki yarim saat izletti bize kizimizi kaval kemigine kadar inceledi %90 kız dedi %100 kesin demen Allah in zoruna gider dedi :S

Cikinti gormedim ben iyice bakti bacak arasina saklamadi bizimki detayli ultrasonda belli olur daha var acele etme saglikli olmasi su an yeterli benim icin bi aya detayli renkli ultrasona sokarlarsa hersey belli olur zaten yada kenara para koy ozelden talep et renkli ultrasona girmek istiyorum diye

ben dasha hıssetmedım ama hıssetmeyı sabırsızlıkla beklıyorumm.. o duyguyu yasamakk için gunler hızla gecsın ıstıyorumm.. hamile kalıp dogurduktan sonra arkadaslarım hamılelıge doyamadım dıyorlardı. gercekten rabbımın bız kadınlara verdıgın en ulvi en mucızevı sey bu ....sizler hıssettınız mı kızlarr

Bende sabirsizlaniyorum ben burdayim desin artik prensesim . Arada bisey yuzuyor gibi oluyor icimde acaba diyorum

Bende sabirsizlaniyorum ben burdayim desin artik prensesim . Arada bisey yuzuyor gibi oluyor icimde acaba diyorum
bazen bende de boyle ıcımde gaz dolasır gıbı oluyor ama tam emın olamıyor ınsan acaba mı dıyor gercekten... hemen kesın benım bagırsaklarımdan gelıyodur dıyorum bende.. guclu ve emın tekmelerınee sabırsızlıkla beklıyorumm... hanı derler yanı kelebek cırpınısı gıbı dıye bende mesela hıc olmadı sımdıye kadarr

ben hıssedıyorum canım aynı ole kelebek cırpıntısı gıbı:) suan yazarken bıle kımıldıyo bu saatlerde bıde akşam saatlerınde hıc durmuyor. poset ve kagıt cızırtılarına tepkısı var cogunlukla.

Renkli ultrason doktorumuzun odasında var, ayrıntılıya gerek yok dedi ama ben başka bir hastanede girmeyi düşünüyorum .
Aynen canım , hayırlı ve sağlıklı olsunda farketmez

Kelebek degilde esim 1 ay yanimizda yoktu geldiginde cok mutlu oldum karnimi elleyim napiyomus babacim benim dedi elledigi noktada sanki bisey oldu elektrik akimi gecmis gibi ve konusunca oldu ole 3-5kere cok heyecanlandim

Ben de duydum ama kullanmayincada sorun olabilir diyor dr.lar..
Hiç birşey kullanmayın diyende var. Benim kanım biraz düşük çıktı kan hapı verdi icinde folik asitte var.
Bugün kullanmaya başladım. Allah korusun cocuklarimizi

Aynı senin gibiyim. Baloncuk patliyor sadece .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…