2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ohh maşallah darısı bize , küçük bir yandan okullu bir yandan kaRnımda bebeklede çok zormuş
Hiç aklımızda yoktu bizim yeni bir bebek ama Rabbim verince vardır bunda da bir hayır diyorum :)
Hiç içini bozma sen Allah kolaylığını verir hepsi bir büyür emin ol ki rabbim dağına göre kar veriyor başkaları değil de evlatlarımız yıpratsın bizi öyle değil. Mi onlardan değerli değil hiçbir şey Çan’larımız onlar bizim

Aynen öyle ne güzel söyledin...
Değmez insanlar için yıpranacağımıza çocuklarımıza emek vererek yıpranalım. Rabbim mükafatını verir inşallah

Benden bıktınız biliyorum hanımlar :) :)
Ama çevremde hiç hamile yok sorup fikir alabileceğim...
Kız doğuracak anneler çirkinleştinizmi , yoksa bu bir hurafemi.
Benim sanki cilt rengim koyulaştı , ama lekenme yok cidden çirkinleşiyormuyum ne

Aynen öyle ne güzel söyledin...
Değmez insanlar için yıpranacağımıza çocuklarımıza emek vererek yıpranalım. Rabbim mükafatını verir inşallah
Amin canım tabiki öyle hayırlı evlat olsunlar anne babaya itaat etsinler bundan güzel de mükafat olmaz herhalde

Canım benim erkek ama yüzüm çok aşırı kurudu dudak kenarlarım kıplıtmızı oldu ve yanıyor çok kötü yanaklarım morardı ellerimin üst tarafları da aynı hamilelikten mi bilmiyorum ama çok rahatsız ediyor yüz temizleme sütü falan aldım bir de bi kaç merhem şimdi biraz daha iyi senin dediğin benimle aynı değil ama böyle şeyler doğru değil diye biliyorum benim kız da da oğlanda da hiç böyle biley olmamıştı

Bende hep 20.haftada diye biliyordum. 22+4 cok geç geldi banada. Hastaneden hastaneye değişiyor bir orta yolu yok galiba:)

Aynen canım.. Bana doktorun haberi yokken sekreterya otomatik olarak 20.hafta için randevu verdi, doktorla görüşmedim yani bu konuyu.. o yüzden merak ettim erken mi diye ama genelde 20. Haftada yapılıyormuş zaten :)

Bu kontroller de geriyor insanı. Hiçbir dr.un dediği birbirine uymuyor. Yarına gün verdikleri iyi olmuş bence. Keske banada verselerdi diyorum ama nafile.
Aynen canım.. Bana doktorun haberi yokken sekreterya otomatik olarak 20.hafta için randevu verdi, doktorla görüşmedim yani bu konuyu.. o yüzden merak ettim erken mi diye ama genelde 20. Haftada yapılıyormuş zaten :)
Yok canım erken değil. Bende geç kalıyorum diye tedirginim ya. Allaha emanet kuzucuklar:)

Ben baya bayaaaaaa çirkinleştim. Cildim özellikle yüzüm mahvoldu. Pul pul oluyodu mevsimsel ama bu kez daha da arttı. Rengi de açıldı iyice. Zaten beyaza yakındım temelli peynir gibi oldum :)) akrabalarda yüzün niye beyazladı diyor. Bi bilsem :)

Ben de kiz bebek bekliyorum. Aksine guzellesmis hissediyorum kendimi cildim pürüzsüzleşti sanki acaba kiz degil mi yoksa

ben cirkinlestim malesef herkes kizin guzellegini aldi diyor burnumda biraz büyümüş

Hahh aynı benimkide öyle.
Hamile olduğumu bilmeyenler neyin var canım geçmiş olsun hasta gibi görünüyon diyorlar :)

Ben de kiz bebek bekliyorum. Aksine guzellesmis hissediyorum kendimi cildim pürüzsüzleşti sanki acaba kiz degil mi yoksa
Bilmiyorum ki sürpiz olursa birde hazır ol :)
Ama ben oğlumda da çirkinleştim yaa evlerden ırak oldum resmen. Fotoğraflarım dördü geçmez ,şuan eşimle bakıyoruz bu senmisin diyor :)
Kaçıncı haftada söylemişlerdiki cinsiyet tahmininizi ...

Yeterli su içiyor musun. Cildin kuruyor. Bu nedenle sürekli kremle günde üç defa falan
Çok fazla su içiyorum canım ama normalde de kuruydu cildim sanırım şimdi iyice kurudu aklıma geldikçe yağlıyorum gün içinde bugün evden erken çıktım apartopar o yüzden yağlamamıştım hemen döküldü

İkiz kızlara hamileyim ve güzelleştiğimi herkes söylüyor kızların güzelliğini bozamamışlar hatta güzellik katmışlar diyorlar tabi ben bi havalarda bi havalarda

Benim bugün araştırma hastanesinde perinatologta aylık randevum vardı canım çıkarken ayrıntılı ultrason için ne zaman geleyim dedim ayrıntılı ultrasonu yaptık şimdi 1ay sonra normal kontrole gel yine dediler 18+6 tüm bugün çok erken değilmi öf zaten hiç istekli gitmiyorum orayada ne gösteriyorlar ne kalp atışlarını dinletiyorlar allahtan ebesine bilgileri yazdırırken birşeyler duyabiliyorum çok şükür sağlıklılar herşeyleri yerinde

İkiz kızlara hamileyim ve güzelleştiğimi herkes söylüyor kızların güzelliğini bozamamışlar hatta güzellik katmışlar diyorlar tabi ben bi havalarda bi havalarda
Oohh maşallah , biz bir kızda çirkinleştik bacım , havalan tabi ikiz annesi olacaksın

Benim cildimde hem lekelenme var hem sivilcelenne bu yaşıma kadar hic sivilce nedir bilmiyordum şimdi bolca var ben cirkinlestim kızın için de ger ama bide göğüslerim baya büyüdü ve aciyo buda kiz bebek annelerinde çok olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…