2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Dmrz canım benim göğsüm senin dediğim gibi kuruyor ve dökülüyordu özellikle kahverengi kısım. Hiçbir şey sürmedim zamanla geçti. Yaklaşık 2 hafta sürdü pul pul dökülmesi..
Bugün doktora gitmişsin sorsaydın keşke belki bişey tavsiye ederdi

Ayrıntılı için başka bi yerden daha randevu al istersen. İçine sinmesi çok önemli

Sade soda ve 1 tane muz hergün

Ayy cok guldum evler irak deyisine benim 17. Haftada kesin kiz dedi ki 15. Haftada da kiza benziyor demisti. Ayy bugun kendimi tutamayip battaniye ipi aldim pudra renk

Hımmm anladım canım demek biz kız annelerinde genel olarak bir değişim söz konusu.
Bendeki de sivilce değilde renksizleştim , zaten sarışınım ne kaş kaldı ne kirpik

Hahh aynı benimkide öyle.
Hamile olduğumu bilmeyenler neyin var canım geçmiş olsun hasta gibi görünüyon diyorlar :)
Ayy aynen yaa, yüzüme mecburen hafif bir makyajla çeki düzen veriyorum, kaşfarı rimelle. Bir de kullandığım fondötenin 4 ton koyusunu eltim aldı açık oldu teninde bana bıraktı. Bende iki üç sefer onu kullandım ama halen insanlar yüzün neden beyaz diyo. Kafayı takmıştım valla ama yalnız olmadıgımı öğrendim içim rahatladı inan :)
Evet beni geriyor artik
İnşallah iyi olmuştur. Devlet hastanesindeki kaliteli midir acaba?
Bende bilmiyorum burdaki şehir hastanesi adı altında yeni açıldı. Birçok gelişme var ama detaylı usg.ye felan yeni giriceğim için bilgim yok. Ne kadar sürüyor ilgileniyorlar mı onuda bilmiyorum. İnşallah iyi geçer hepimiz için

Ayy cok guldum evler irak deyisine benim 17. Haftada kesin kiz dedi ki 15. Haftada da kiza benziyor demisti. Ayy bugun kendimi tutamayip battaniye ipi aldim pudra renk
Oyy nasılda güzel olur , içine sarılmış uyuyan bir prensess
Bende net öğreneyim inşallah başlayacağım birşeyler yapmaya , kafam dağılıyor ve zevk alıyorum örerken...

Allık bacım allık :) hiçç kullanmazdım ben normalde bu ara hiçbişey sürmüyorsam allık sürüyorm yüzüme.
Sen devlet hast. Gidiyordun demi canım. Ben hiç gitmedim yarın düşünüyorum ayrıntılı ultrason için günü onlarmı veriyor acaba bilgin varmı?

Bende daha hiiiiç kullanmadım allık, yanaklarım hep kırmızı olurdu. İyi fikir verdin fırsat bu fırsat deneyim :)) ben devlete gidiyorum canım evet, burda önce dr.a randevu alınıyo muayeneden sonra dr istem yapıyo ve usg bölümüne gidip gün alıyosun.

Bu ara benimde sırt ağrım çok oluyor özellikle akşamları sağ tarafim , geçen haftada sol kalcam ağrıyordu birkac gün sürdü geçti sanırım normal şeyler

Tamam kuzum tşk ederm . Yarın şansımı denemek istiyorum çok yoğun burdaki doğum hastanesi şimdiden gideyimde 20 li haftalara verirse diye ayrıntılı işini

kizlar kalca agrisi ceken var mi aksam olunca yürürken resmen kalcalarima taş koymuşlar sanki sendeleyerek yürüyorum yaa bu sorunu ceken var mi yoksa bitek bende mi boyle acaba ?

Tamam kuzum tşk ederm . Yarın şansımı denemek istiyorum çok yoğun burdaki doğum hastanesi şimdiden gideyimde 20 li haftalara verirse diye ayrıntılı işini
bende devlette yaptirayim dedim dun gittim ama 21 kasima verdiler ozaman da 24.haftama denk geliyor cok gec geldi bana ama

Ben beyaz tenliyim. Makyajsız hasta misin lafına maruz kalırım. Eyelinerdan başka da bisey aklıma gelmez. Onu yapınca kimse hasta misin demiyor. İlginç yanı :) beyaz tenliyim ve yazın bile bronzlaşmam. Cok zorlamam lazim.
Bu allık ısı bi yere giderken beni de kurtarıyor evet :) ama hangi fondöteni kullanırsam kullaniyim sivilce yapıyor. Oyuzden kullanmıyorum. Haftasonu dugune gittik diye makyaj yaptım. Suan sivilceliyim. Sekmeden bu is boyle :)

merhaba.başkent üniversitesi hastanesinde çağrı bey'e gidiyorum.ilk doğumu ve takibimde onunlaydı.gayet memnunum.sen nereye gidiyorsun
Ben sadece haftasonu gidebiliyorum. Çalıştığım için. Özel bi kaç hastaneye gidiyorum ama hala sabit bi doktor bulamadım

Sordum canım sordum normal sık sık yağla dedi, özel hastanede doktorum var 2hafta sonrada orda kontrolüm çar muhtemelen ozaman ayrıntılı ultrason yapılır o yüzden rahatım canım :) ama bugün iyi olduklarını duydun ya içim rahat gayet hatta ben baya rahatım ya sanki 4.-5. Hamileliğim gibi rahat davranıyorum nasıl bi hazırmışsa vücut hamileliğe

22 haftaya kadar diye okudum bazi yorumlarda o yuzden tedirgin oldum 24 haftaya kadarsa iyi ozaman icim rahatladi
Bilmiyorumki kuzum yanlıl bilgi de vermiş olmayım bende hiç yaptırmadım daha önce ama. Olmasa zaten o tarihe gün vermezdiki doktorun , sonuçta kaç haftalık hamile oldğnu biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…