2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oh ne güzel valla en iyisi öyle rahat olmak. Diğer türlü evhamdan endişeden başka bişey değil. Ben de rahatım çok şükür. Yıllardır hep bunu bekliyomuşsak demek

Günaydın azonce dr geldim çok şükür herşey iyi, 18+3 günlük ve 305 gr :) 30 ekimde detaylı var allahın izniyle onu atlattıkmı kafam dahada rahatlayacak
Ben de 18+0 da gittim doktora..kızım bir hafta ondeymis yani 19+1 gorunuyor..ve 270 gram dedi..ufak kalmış benim minnak sana göre. .

Sevgili ikiz Annecikleri acaba kaç kilo aldınız ne durumdasınız çok merak ediyorum
Ben 6kg aldım canım gören herkes hiç kilo almamışsın hiç ikiz taşıyor gibi değilsin maşallah diyorlar tabi karnım var ve sırt ağrılarım çok arttı bi kaç gündür hep sol kürek kemiğim ağrırdı bu akşam iki tarafımda ağrıyor devamlı masaj yaptırıyorum eşime ama utanmasam ağlayacam ağrıdan çok kötüyüm

Hahh aynı benimkide öyle.
Hamile olduğumu bilmeyenler neyin var canım geçmiş olsun hasta gibi görünüyon diyorlar :)
Dün bana da bi velim kararmıssın seni cok karartmıs bu cocuk dedi :) yahu 7 saat derse girmisim canim cikmis yorgunluktan saratip solmusum ders cikisi bana kararmıssin diyor:)

Dün bana da bi velim kararmıssın seni cok karartmıs bu cocuk dedi :) yahu 7 saat derse girmisim canim cikmis yorgunluktan saratip solmusum ders cikisi bana kararmıssin diyor:)
Göbüşten mi anladı acaba hamile olduğunuzu
Sizin de mi kızınız olacaktı ? Dua et henüz sinirden mosmor olmadım demek lazım

Yaa çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bir çaresi bulunur ağrılarının. Benimde arada bacaklarım falan tutuluyor ama yürüyüş yapınca geçiyor. Bir de ben çalışmaya başladığımdan beri daha iyiyim. Hareket etmek çok iyi geldi. Bel ağrısı hariç tabi. Ben de 6 kilo almışım sadece karnım var ilginç bir şekilde. Bir de ben akşam 8 den sonra hiç bir şey yememeye çalışıyorum. 8 e kadar tüm her şeyi silip supuruyorum ama. Böyle yapmamın mideme çok faydası olduğunu düşünüyorum.

inşallah ,yarın bilgi veririm ve iyi geçer

bende devlette yaptirayim dedim dun gittim ama 21 kasima verdiler ozaman da 24.haftama denk geliyor cok gec geldi bana ama
Devlet hastanelerinin hepsi mi böyle acaba.. banada 22+4e verdi günü. Geç değil mi dedim en güzel haftalar 22 - 24 arasıdır dedim. Değiştirmiyoda. 3 kasıma gün verdi bakalım. İnşallah iyi geçer. Sen ne kadarlık oluyosun 21 kasımda?

nerden buluyorsunu bu enerjiyi ben de bi ara heveslendim videolar izledim ama başlamaya üşendim. öğlene kadar uyuyorum
Bir ay raporluyum ve bebek asagida oldugu icin surekli uzanıyorum. Vakit bol o yuzden hem kafam dagiliyor boylece. Oyuncak yapimi kolay ve zevkli tavsiye ederim canim

Bir ay raporluyum ve bebek asagida oldugu icin surekli uzanıyorum. Vakit bol o yuzden hem kafam dagiliyor boylece. Oyuncak yapimi kolay ve zevkli tavsiye ederim canim
ben de raporluyum 3 ay :)
plasenta aşağıda, serklaj oldum vs. ama uyumayı tercih ediyorum :)
tunus işi battaniyeye bakmıştım en son, cesaretimi toplarsam ona başlarım belki

Benim de bacaklarım öyle cok kuru ve bildiğin pulpul dökülüyor
Göbüşten mi anladı acaba hamile olduğunuzu
Sizin de mi kızınız olacaktı ? Dua et henüz sinirden mosmor olmadım demek lazım
Gobusten anladı 20.haftadayim hatta yarin bitiyor artik belli oluyor göbüşüm:) bu sene 5. Sınıflara girdiğim için onlar daha küçük anlamıyorlar ama yakında sormaya baslarlar onlar da:)yalniz kadının lafindan sonra gidip bi aynaya baktım cok mu kararmısim diye sonra kendi kendime dedim yok be sararmişim ona kara gelmiş :) :) :)

ben de raporluyum 3 ay :)
plasenta aşağıda, serklaj oldum vs. ama uyumayı tercih ediyorum :)
tunus işi battaniyeye bakmıştım en son, cesaretimi toplarsam ona başlarım belki
Ben de bi uyuyorum bi örüyorum oyle geciyor gunler. Diziye de başladım arada bi bolum izliyorum uzanmak tam bana gore degil yaa

Ben de bi uyuyorum bi örüyorum oyle geciyor gunler. Diziye de başladım arada bi bolum izliyorum uzanmak tam bana gore degil yaa
ben de dizi izliyorum. oturuyorum genelde, uyumuyosam telefona da bakmıyosam uzanmayı ben de sevmiyorum.

Kızlar birkaç keredir karnımda elektrik çarpması gibi birşey oluyor, sol tarafta. Mesela oğlum yanımda yatarken dirseğime dayanıponu öpme için döndüğümde birden oluyor şok gibi ya :)) bu nedir böyle bilen var mı? İlkinde olmamıştı hiç o yüzden tahminde yürütemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…