2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın kızlar.. Tetanos aşımı erteledi hemşiremiz. Boğazımda acı var ve halsizim. İyi olduğunda gel dedi. Grip olursam ve aşı da ağrı ateş yaparsa sıkıntı olurmuş. Ayrıca diğer gebelikte 2 doz vurunduğum için bunda 1 doz yeterliymiş.

Günaydın herkese ben dün ufaktan alışveriş yapiyim dedim herşey cok pahalı. Bebek kıyafetlerinde önerebileceğiniz yerler var mı?? Mothercare cok fazla ceşit yoktu hemde pahalıydı. E bebek te cok var ama tam orayı da inceleyemedim. Sizler nerelerden alışveriş yapıcasınız kızlar??
İlk bebek benim çok tecrübesizim. Mesela en az kaç tane çorap veya tulum olmalı ? Kaç tane hastane cıkısı almalıyım? :))

Oohh maşallah , biz bir kızda çirkinleştik bacım , havalan tabi ikiz annesi olacaksın
Gerçekten insan kendini mucize olarak görüyor bazen allahım sen ne büyüksün bana böyle bir mucizeyi yaşamayı nasip ettin diyorum nerdeyse hergün ağlıyorum içimde iki tane can’ın olduğunu düşünüp

Bende henüz birşey almadım şöyle bir gezdim hm deki iç tulumlar hoşuma gidiyor. Ama çokta bişey bulamadım büyük bebek mağazalarına gitmek lazım.

Hareketletini hissedince azalacak endişelerimiz inşallah. Bu arada ben ufak bi hareket hissediyorum ama bebek mi anlayamiyorum hic
Ben de hiç anlamıyorum. Hissettiğim teknşey sol tarafı elleyince o da ama ellemeden hiçbirşey hissetmiyorum. Dalgalanma gibi böyle sanki yer değiştiriyomuş gibi. Gaz da olabilir tabi ama inşallah daha kuvvetli hissederiz..

Sağol canım inşallah geçici birşeydir bu bel ağrısı ay ben günün her saatinde herşeyi yiyorum hiç kasmıyorum gecenin 2si 3ü sabahın 7si hiç fark etmiyor midem kazındığı an yiyorum yoksa uyuyamıyorum ama hiç boğulacak kadar çok yemedim oysaki hamile kalmadan önceki hayalim herşeye aşermek millete eziyet etmek ve boğulana kadar yemekti ama hiç birini yapamadım daha

Benim de oyle dokununca dedigin gibiydi ama dunden beri dokunmadan da birseyler oluyor sol taraf benim de. Seyirme gibi oluyor. İnşallah en yakin zamanda saglam tekmeler yeriz yavrularimizdan

Trendyolda bebek ürünleri indirimde. Mothercare in özellikle yaz sezonu icin kıyafetleri indirimde. Ordan biseyler almayı düşünüyorum yaz icin ama o da cok beğendiğim Bir tulum oldu ondan. Yoksa suan yapmayı düşünmüyorum. Aralık ayında kısmetse Allah nasip ederse İstanbul'da büyük bebek mağazalarından almayı düşünüyorum. Arkadasım 7aylikken ebebek mağazasına gitmiştik. Herseyini aldık. Çıktık. Cok keyifliydi. İcinde kafesine kadar vardı. Dinlene dinlene yaptık. Tam hatırlamıyorum ama Anadolu yakasında e5kenarinda mağazaydı.

Canim randevuyu nasil aldin? Randebu iletisim nosunj arayip kadin dogumdan mi aldin. Yoksa direk ulasabilecegimiz bir nosu var mi o bolumun?
canım şuan gördüm mesajını kusura bakma. cerrahpaşanın online randevu kısmından aldım randevuyu, kadın doğum bölümünde ali benianı seçtim. gidince kadın doğumdan girişi yaptırıp ali benianda sıramı bekledim. girince direk detaylı ultrasona girdim

Sağ tarafına döndüğünde mi oluyor?

24 +6 oluyor canim ama kafamda soru isaretleri var ozele mi gitsem diye

24 +6 oluyor canim ama kafamda soru isaretleri var ozele mi gitsem diye
Seninde aynısınolmuş o zaman. Haftanın içinde olduğunu saymıyorlar, doldurduktan sonrasını sayıyolar. Ben 19+2yim dedim. 19u baz alıcaz o zaman 20 dolmamış dedi. Benimde kafamı kurcalıyor bu durum ama hiç yaptırmayanlar da var. Hepsi Allaha emanetler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…