2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bak boyle biseyi ilk defa duydum :) cok seviyor esiniz demekki isminizi :) anne kizi ayni isimle cagirmak biraz karisik olabilir ama olmaz diye de bisey yok tabi

Senin gibi ben de hibor protestan günlük 3 tane haftada bir iğne romatizma için delrakortil decavit kullanıyorum

Bizim oglumuz olacak.ilk oglumun adı Kağan.bunu Çağan diye düşünmüştüm uyumlu olur diye.ama esimle oglum Kayra isminde çok kararlılar.bilemedim

biz de daha öğrenemedik salı günü randevumuz inşallah bu sefer net öğreniriz 13. haftada kız gibi dedi ama daha belli olmaz dedi . benim de bütün belirtilerim erkek bakalım hayırlısı
Bana aynı haftada kıza benziyo demşti.Bu ay da kız dedi diğer doktorda kız dedi :) sizinkide değişmes hayrlısyla inşallah tabiki sağlıklı olması en önce

Kızlar nasılsınız?benimde misafirim var bugün.dünden tatlimi kurabiyemi yaptım.sabah da pogacalarimi pisirdim.simdi uzaniyorum yoruldum valla.kısırlık malz.yıkayayim diyorum ama hc galim kalmadı sanki
Bende temizlik yapıyorum. oyle süpür geç dimi. Yok illa yerler falan silmeden duramıyorum. Haftaici de çalışınca. Haftasonu detaylı yapmak istiyor insan. Haftaya benim de arkadaşlarım gelebilir. Bende sarmayı falan bu haftadan sariyim hazır olsun diye düşündüm. Bilemedim.

Hayırlı olsun ilk alışverişin :) ben masraf çok olacak diye şuan sadece ilk 3ay lazım olacakları alıyorum ya bunlar baya bi büyük geldi gözüme :)) güle güle sağlıkla giysin küçük bey :)

Senin gibi ben de hibor protestan günlük 3 tane haftada bir iğne romatizma için delrakortil decavit kullanıyorum
Ay bende sabah aç karnına troid ve kan hapı içiyorum kahvaltıdan sonra deltacortil ve dekavit içiyorum sabah 6da başlıyorum ilaç içmeye hiç hoşuma gitmiyor Bu durum

Yok kuzum iki farklı doktora gittim secdede kalkmıyor dedi ikiside , beklemedeyiz :) oooo ananneler boş çevirmez artık eller kollar dolu gelirsiniz eve
cinsiyetimiz belli olursa bütün alışverişimizi tamamlamayı düşünüyorum benim bulunduğum yerde pek imkan yok ..

Hayırlı olsun ilk alışverişin :) ben masraf çok olacak diye şuan sadece ilk 3ay lazım olacakları alıyorum ya bunlar baya bi büyük geldi gözüme :)) güle güle sağlıkla giysin küçük bey :)
Sagol canim :) amin:) yazlıklar indirimde olduğu icin. Bide gözüm kaldı oyuzden aldım. Yazı dusunerek :)

Bayıldım tuluma :)) güzel günlerde sağlıkla giysin bebiş :)

Çok güzeller ben daha iğne bile almadım

Gule gule giysin minnak :))

Bayıldım tuluma :)) güzel günlerde sağlıkla giysin bebiş :)
Tulumu cook severek aldım. Cok teşekkür ederim cok sagol :)
Bizim ayrıntılılar bitti artık :) gayet güzel gelişimi dedi... bundan sonra normal kontrollere devammış :) çok şükür...
Süper canim. Allah bu iyilik halini daim etsin. Hepberaber sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. :)
Çok güzeller ben daha iğne bile almadım
Canim bende almamıştım. Cok gözüm kaldı. Oyuzden. Yoksa Aralık'ta almayı düşünüyorum nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…