2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben bugün 17+5
Hareketlerini net olarak ne zaman hissederim ? 2 gün önce 1-2 kez gaz baloncuğu gibi şeyler yakalamıştım ama bugün falan oda olmadı.
Sabırsızlanıyorum ne zaman olacak kıpırtılar yahu
Kuzum benim ikinci bebeğim Allahın izniyle. Erken ve net hissettim bu kez. İlkinde bu şekilde değildi:) İlk bebeğinse endişelenme. Hissetmen yakındır:)

Güle güle giysin kuzucuk canım sağlıkla mutlulukla

kizlar bende bugun tam 17+0 olduk hala hareketleri hissetmiyorum 3.cu hamileligim. sabirsizlikla bekliyoruz.

İnşallah bana evde yardımcı olacak kimse de yok azıcık işlem sen sancilarim duruyor gerçekten zor siz kaç haftaliksiniz protestan ı ne zamana kadar kullanacaksınız
17+6 bugun. Ne zamana kadar kullancagimi sormadim 2 hafta sonra kontrole gidicem o zaman netlesir.
Bana da yardimci olan kimse yok. Ihtiyac olunca herkes bi tarafa kacisir eglence oldu mu herkes gelir. Gozum acildi bir kez daha

kizlar bende bugun tam 17+0 olduk hala hareketleri hissetmiyorum 3.cu hamileligim. sabirsizlikla bekliyoruz.

Benimde 3. Hamileliğim ve ben de hissetmiyorum bebeğin cinsiyetiyle alakası varmı ki acaba. Kızlarımı daha erken hissettmiştim. Bu erkek hâlâ hissetmiyorum arada ufak tefek kıpırtılar oluyor ama elimi koyup bir süre dinliyorum yok. Gazdır heralde.

aynı canım 1 aydan fazla boyleyım. doktora gıdıyorum bırsey vermıyorlar. herhalde 9 ay boyunca gecmıcek burun tıkanıklıgım dıye dusunmeye basladım.
Al bendende o kadar. Gece uyutmadi valla bende sirkeli şu denicem yatarken bakalım.
Kızlar nasılsınız?benimde misafirim var bugün.dünden tatlimi kurabiyemi yaptım.sabah da pogacalarimi pisirdim.simdi uzaniyorum yoruldum valla.kısırlık malz.yıkayayim diyorum ama hc galim kalmadı sanki
hamileyken misafir ağırlamak çok zor oluyor gerçekten. Geçen akşam bendede misafir vardı 4-5 kişi ama epey yordu beni. Gece zor uyudum yorgunluktan :)

Biz de öğrenemedik hala. Artık o doktora da gitmicem gıcık etti beni bugün.
biz de daha öğrenemedik salı günü randevumuz inşallah bu sefer net öğreniriz 13. haftada kız gibi dedi ama daha belli olmaz dedi . benim de bütün belirtilerim erkek bakalım hayırlısı

sanmiyorum cinsiyrtle alakali oldugunu. benimde iki oglum var 2.cisini bile 22.ci haftada hissettim. bunu bilmiyorum cinsiyet belli degil daha.

Kizlar 19 haftalik olduk 2 gundur uykudan gozumu acamiyorum daha hareketlerini de hissedemedigim icin ya bisey olursa diye cok endiseleniyorum normal mi boyle hissetmem korkuyorum:/
Canım hem göremeyip hem hissedemeyince endişe duyman normal, korkma Allah korur:) Ben hareketlerini hissediyorum şükür ama bu uyku durumu son 1 haftadır benide yeniden yokluyor, sabahları hele kalkasım gelmiyor.

Canım hem göremeyip hem hissedemeyince endişe duyman normal, korkma Allah korur:) Ben hareketlerini hissediyorum şükür ama bu uyku durumu son 1 haftadır benide yeniden yokluyor, sabahları hele kalkasım gelmiyor.
Koltukla butunlestim su an bile hala esniyorum ilk defa boyle oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…