2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım ben serikte yaşıyorum burda Anadolu Hastanesi var Pınar Özalp uzlar doktorumun aldı ama sen merkezdeysen sana tavsiye edeceğim en iyi doktor medikal park ta Mine Erdoğan Yılmaz ve kocası Ayhan Yılmaz

cok tesekkur ederım canım bırkac kısıden daha duydum ısımlerını bır bakıcam. :)

Günaydın kızlaaarr
Burun tıkanıklığı yaşayan varmı? Birkaç gündür yaşıyorum ve beni çok rahatsız ediyor yaa hiç nefes alamıyorum. Sizlerin nasıl?

aynı canım 1 aydan fazla boyleyım. doktora gıdıyorum bırsey vermıyorlar. herhalde 9 ay boyunca gecmıcek burun tıkanıklıgım dıye dusunmeye basladım.

Gunaydin kizlar .. Ben bugun rüyamda bir kiz bebek gordum yine cok guzeldi saclari vardi uzun yeni dogmus tombul bisey. daha cinsiyetide ogrenemedik cok m.ediyorum
Sende bendensin :) bizde öğrenemiyoruz birtürlü :):) bnde oğlan görmüştüm rüyamda doktorlar şimdi kıza benziyor ama emin değilim diyor.
Hayra çıksın rüyan darısı bize öğrenmeye inşallah.

Gunaydin kizlar .. Ben bugun rüyamda bir kiz bebek gordum yine cok guzeldi saclari vardi uzun yeni dogmus tombul bisey. daha cinsiyetide ogrenemedik cok m.ediyorum

biz de daha öğrenemedik salı günü randevumuz inşallah bu sefer net öğreniriz 13. haftada kız gibi dedi ama daha belli olmaz dedi . benim de bütün belirtilerim erkek bakalım hayırlısı

Kızlar trendyolda mothercare in indirimini görünce yazlıklarda. Hicte internetten alışveriş yapmayan biri olarak denemek istedim. İlk iyi gelirse devamını da yaparım dedim. Dün sipariş ettim bugun geldi. Ayy cok güzel bir duygu. Allah sağsalim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin cümlemize :)

Eklentiler

• IMG_0634.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 99
biz de daha öğrenemedik salı günü randevumuz inşallah bu sefer net öğreniriz 13. haftada kız gibi dedi ama daha belli olmaz dedi . benim de bütün belirtilerim erkek bakalım hayırlısı
Bende o yüzden ikilemde kalıyorum , erkek hissediyorum kutumda :):) yaaa ben çok meraklıym o yüzden böyle çabaladım inşallah siz çok çabalamafan öğrenirsiniz. Bizimki bir ay sonraya kalfı tabi poposunu kaldırıp , bize bakarsa bebeğim :)

Ooy çok güzeller , güle güle giyinsin yakışıklı inşallah. Bu kadar hızlı geldiğini bende bilmiyordum bakayım ancak unisex alabilirim bu durumda :)

öyle mi bu haftalarda da mı belli olmadı ? inşallah bizimki belli olur valla biletleriniz hazır ananemizin yanına alışverişe gidicez

Cinsiyeti belli olan arkadaslar isim düşünmeye başladınız mı? Bizim kız gibi dedi daha belli değil ama ben şimdiden düşünmeye başladım ama hiç biri içime sinmiyor. Arada aklinizdaki isimleri de paylasirsaniz sevinirim.

Ooy çok güzeller , güle güle giyinsin yakışıklı inşallah. Bu kadar hızlı geldiğini bende bilmiyordum bakayım ancak unisex alabilirim bu durumda :)
Ayy cok teşekkür ederim canim :) ben İstanbul'da oturduğum icin herhalde. Seninde olsa olsa ertesi gün teslimat verir. :) ya bence seninki kız. Ama sen Unisex al. Olsun şimdilik :)))) 6 9 aylık aldım. Allah nasip eder insallah o günleri. Kurban bayramına tosbik tosbik gideriz annemlere diye hayal kurdum. Allahım utandırmasın insallah

Biz ismi taaaa 2016da belirlemiştik erkek olursa Mete olsun diye. Kız icin bikac isim geldi aklımıza ama doktor erkek diyince bitti tabi:) kızda defne , yade , ılgın, bade bu isimler hoşuma gidiyor. Ama kız olsaydi nasıl karar verirdim bilmiyorum. Bade ismini isterdim herhalde. Cok alımlı geliyor bana :)

öyle mi bu haftalarda da mı belli olmadı ? inşallah bizimki belli olur valla biletleriniz hazır ananemizin yanına alışverişe gidicez
Yok kuzum iki farklı doktora gittim secdede kalkmıyor dedi ikiside , beklemedeyiz :) oooo ananneler boş çevirmez artık eller kollar dolu gelirsiniz eve

Erkek kardesim de Bade ismini onermisti :) guzel isim. Fikir icin tesekkur ederim. aklima geldikce not alayim hepsini. Iclerinden secmesi daha kolay olur umarim :)

Erkek kardesim de Bade ismini onermisti :) guzel isim. Fikir icin tesekkur ederim. aklima geldikce not alayim hepsini. Iclerinden secmesi daha kolay olur umarim :)
Bizim durum daha komik :) kız olursa eşim benim adımı koymak istiyor . Çok komiğime geliyor bu durum benim ama adam bayağı bayağı ciddi :) bende severim bade ve inci isimlerini. Yeğenime ben vermiştim adını inci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…