2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bugün kontrole gittim doktor 4 tane ilaç yazdı d vitamini demir ilacı magnezyum ve balık yağı hepsi birden çok del mi ya kullanan bar mı ki arkdşlar bunları.birde doğuma kadr kullanmamı söyledi yani çok delminya bilmiyoruuun

Ben de aynen 4unu kullaniyorum ve bunlarin haricinde 4 ilacim daha var tum gun ilac icerek geçiyor resmen. Bana da cok geliyor ama hepsine mecburum

Ben de aynen 4unu kullaniyorum ve bunlarin haricinde 4 ilacim daha var tum gun ilac icerek geçiyor resmen. Bana da cok geliyor ama hepsine mecburum
Evet ya kimisi hiç kullanmıyo ama benm gibi sende kullandığına göre bazı doktorlarn tarzı böyle demekki .Peki sende eksklik mi var ondan mı kullanıyosun.

Evet ya kimisi hiç kullanmıyo ama benm gibi sende kullandığına göre bazı doktorlarn tarzı böyle demekki .Peki sende eksklik mi var ondan mı kullanıyosun.
Tiroid icin omur boyu kullanacagim bi ilac var. Plesenta asagida oldugu icin gunde 2 tane progestan kullaniyorum ve kan pıhtılaşması oldugu icin hergun igne ve coraspirin kullaniyorum. Benim doktor tarzindan cok ihtiyaclarimla alakali yani

Sendemi troid ameliyati oldun.bende omur boyu ilac kullanicam.hamileligimde de troidler tavan yapti yine 15 gunde bir test yaptirip ilac ayarlamasi yaptiriyorum.

Sendemi troid ameliyati oldun.bende omur boyu ilac kullanicam.hamileligimde de troidler tavan yapti yine 15 gunde bir test yaptirip ilac ayarlamasi yaptiriyorum.
Yok ameliyat olmadim ama hasimato hastasiyim. Ben ayda 1 gidiyorum kontrole. Neden 15 gn senin cok mu yuksek tsh

Kızlar cayır cayır yanıyo midem yine

Doğuma kadar böyle mi olacak? Çok fenayım

Gaviscon advance içtim şimdi dayanamadım artık yanmaya..

Bebeklerin saçları mı çıkıyor ne oluyor içerde ki böyle kavruluyorum ben

Aynen canım.. Bana doktorun haberi yokken sekreterya otomatik olarak 20.hafta için randevu verdi, doktorla görüşmedim yani bu konuyu.. o yüzden merak ettim erken mi diye ama genelde 20. Haftada yapılıyormuş zaten :)
Bende bugun yaptrsim ayrintilimi sorun cikmadi sukir. Sadece marjinal plesenta previa ikiz oldugu icin 45 dk kadar surdu. Goruntuleme merkezinde yaptirdim.

Günaydın kızlaaarr
Burun tıkanıklığı yaşayan varmı? Birkaç gündür yaşıyorum ve beni çok rahatsız ediyor yaa hiç nefes alamıyorum. Sizlerin nasıl?

Anladm canm bunlar ihtiyaç için ama diğer balık yağı hapı demir d vitamini magnezyum takviye ilaçlar ya onlar için dedim.çünkü her doktor yazmıyo bunları sadece 20.haftadn snra kan ilacı oluyo falan.

antalyada hangı doktora gıdıyorsun canım?
Canım ben serikte yaşıyorum burda Anadolu Hastanesi var Pınar Özalp uzlar doktorumun aldı ama sen merkezdeysen sana tavsiye edeceğim en iyi doktor medikal park ta Mine Erdoğan Yılmaz ve kocası Ayhan Yılmaz

Anladm canm bunlar ihtiyaç için ama diğer balık yağı hapı demir d vitamini magnezyum takviye ilaçlar ya onlar için dedim.çünkü her doktor yazmıyo bunları sadece 20.haftadn snra kan ilacı oluyo falan.
Haklisin canim. Doktoruma cok güveniyorum. zaten kendisi de hamile daha hassas o yuzden

Günaydın kızlaaarr
Burun tıkanıklığı yaşayan varmı? Birkaç gündür yaşıyorum ve beni çok rahatsız ediyor yaa hiç nefes alamıyorum. Sizlerin nasıl?
Benim hamileligin basindan beri var tikaniklik. Tuzlu su ile temizle arada biraz faydasi oluyor. Ben bi ara çıldırmıştım hep tikanikti ve bazen kaniyordu. bu sorundan dolayi hani reklamda cikan bi ilac var deniz suyu onu almayi planliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…