2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim bende değilde ablamda vardi sabah akşam insülin iğnesi yapiyordu bebeği de kendi de sağlikli şuan.
Bende şeker yüklemesi yaptirmali miyim karar veremiyorum bazi dr lar gerek yok bazilari gerekli diyor. Sen yaptirdin mi şeker yüklemesi.

Kızlar kasigim ve belim ağrıyor 1 saattir. Insallah bişey olmaz. Hiç agrimazdi mutfakta ayakta biraz iş yaptim ondan mi ki?
Dünden beridir bebeğin hareketlerini hissediyorum tekmeliyir baya. Insallah iyifir bebeğim

Kizlar 19 haftalik olduk 2 gundur uykudan gozumu acamiyorum daha hareketlerini de hissedemedigim icin ya bisey olursa diye cok endiseleniyorum normal mi boyle hissetmem korkuyorum:/

Bende ayni şekildeyim gözümü açamiyorum uykudan. Uyaniksamda agrilarim var ve halsizim. Bebeğımi hissedemiyorum diye endişeleniyorum eşumdr randevumu erkene almiş bu yüzden. Sende gidebilirsen git dr herşey yolunda derse belki rahatlariz.
Bu aylarda halsizlik ve uykusu olan bizden başka yok galiba

Hamileyken zor oluyor misafir ağırlamak,biz davetlere gitsek daha süper olucakyoruldum ama çok şükür atlattım bugunude.bence sap sarmani simdiden iyi olur hazırca.

Kızlar kasigim ve belim ağrıyor 1 saattir. Insallah bişey olmaz. Hiç agrimazdi mutfakta ayakta biraz iş yaptim ondan mi ki?
Dünden beridir bebeğin hareketlerini hissediyorum tekmeliyir baya. Insallah iyifir bebeğim
Ondandır canım korkma. Bende öyle oldum bıraktım işi gücü. Geçen seferde böyle oldu. Dün yemek yaparkende aynısı oldu. Ayakta durdukça yanıyor gibi ağrıyor. Oturup hareketlerini dinledim, şükür kıpırdıyor.

Aynen
Kesinlikle katılıyorum yorumuna evet bir burukluk oluyor ama alışıyorsun bende 2 erkek anası olacağım evelallah napalim hayırlısı buymuş gelinleri severiz

Cnm zaten sıkıntılı gebeligin yanlis okumadiysam cok ayakta kalinca bel agrisi yapar .bende calistigim icin cumartesi is yapip pazar dinleniyorum ama bugun cok ayakta kaldim ve suan belim cok agriyor dus aldim belki gecer.ayaktayken anlasilmiyorda yatinca kalkamiyosun valla .sen daha dikkatli olmalısın .bebeginin hareketli olmasi seni korkutmasin .benimkide hareketli bayaa .

Kızlar yarın bana da 15 kişi misafir geliyor. Temizlikti ütüydü ikramdı derken 3 gündür çalışıyorum :) çok sevdiğim dostlarım ama çok da yoruldum. İnşallah yarını sağ Salim atlatırım hayırlısı ile :)

ben de bir daha dikkat edicem. senin de iş yapınca böyle oluyorsa dinlene dinlene yap. hepi topu mutfak tezgahını temizledim, çaydanlıkları parlattım,bide çorba yaptım. ha bir de makineye çamaşır attım. ama ara vermemiştim.

haklısın..hep dikkat ediyodum. bugün şunu da yapıyım bunu da yapıyım öyle oturayım dedim böyle oldu. şimdi geçti çok şükür. adet sancısı gibiydi çok korktum. sağ tarafa yattım sola yattım, sırt üstü denedim yine geçmemişti. yemek yemek için sandalyeye bağdaş kurup oturdum yemek yeyinceye kadar geçti çook şükür. plasenta aşağıda olunca böyle ağrı yapıyor demek ki.
bebek hareketleri dünden beri netleşti, ağrı olmasa korkmuyorum, eğlenceli oluyor hareketleri hissetmek
sen de dinlen geçer inşallah ..

Arkadaşlar burnu şişen var mı ya niye böyle oluyor burnuma deyince acıyor artık şişliği de geçtim acıyor çok fena

N nursenaoz Bende ara vermedim, tezgahı topladım, bulaşıkları makine attım, çamaşır, ev süpürme derken farketmeden zorlandım anlaşılan. Senin durumun biraz daha hassas o yüzden biraz daha dikkat etmen gerek demekki. Allah korusun hepimizi canım

Kızlar dr bana her gün mutlaka kefir iç dedi... ben kefir ağzıma süremem hiç denemedim, psikolojik tamamen... içen var mı?

Arkadaşlar burnu şişen var mı ya niye böyle oluyor burnuma deyince acıyor artık şişliği de geçtim acıyor çok fena
Canım nacizane şunu diyim sana bende Allehamile diye bir uygulama var bu haftalarda kan basıncı artması nedeniyle burun tıkanıklığı ve ağırısının normal olacağı yazıyor umarım içini rahatlatır

Kızlar dr bana her gün mutlaka kefir iç dedi... ben kefir ağzıma süremem hiç denemedim, psikolojik tamamen... içen var mı?
Onu bende duydum yaa çok iyimiş gebelikte içmek bende alacağım hiç içmedim daha önce,güvenilir olan hangi marka acaba yoksa maya bulmak çok zor.

Sayfaları şöyle bir okudum çoğu kişi bebeklerimizin hareketlerini beklemekte muzdarip.Bende öyleyim...dün gece saat 3 de bi kımıltı oldu karnımda uykumda uyandım ama o kadarcık şuan hala ses seda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…