2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sayfaları şöyle bir okudum çoğu kişi bebeklerimizin hareketlerini beklemekte muzdarip.Bende öyleyim...dün gece saat 3 de bi kımıltı oldu karnımda uykumda uyandım ama o kadarcık şuan hala ses seda yok.
İlk başta öyle oluyor canım, sonra gündüzleri de dinlenirken biraz daha hissetmeye başlıyosun. Tam bundan sonrası gelir artık derken bir bakıyosun bir hafta tık yok. Sonra daha belirginler başlıyor felan :) ikisinde de aynı şekilde yaşıyorum. Burdan bir iki arkadaş da aynısını söylemişti.

Hahaha ay gerçekten çok doğru yazmışsın tam diyorum artık devamı gelir bu hareket sanırım sonra uzun bir ara gene tık yok :) Hadi bakalımmmmm bekliyoruz :)

Kızlar dr bana her gün mutlaka kefir iç dedi... ben kefir ağzıma süremem hiç denemedim, psikolojik tamamen... içen var mı?
Kefir içilemeyecek bi tat değil canım ya ayranımsı bir tat ben geçen kış kendim mayalayıp içiyordum peynircilerden mayasını bulabilirsin çok kolay mayalaması ve çok faydalı vende başlayayım bari

Amin canım
Kızlar dr bana her gün mutlaka kefir iç dedi... ben kefir ağzıma süremem hiç denemedim, psikolojik tamamen... içen var mı?
Ben şoktan yayla marka toz kefir mayası alıp yapmıştım aynı yoğurt gibi oluyor ama içeriği kefir. Kefir tane mayasıylada yapıp icmistim .2 kefir de beni çok kötü kabız yaptı. Bir daha da denemedim.
Hazır toz maya alıp yapabilirsin ,denemiş olursun.

Ben içiyorum her gece yatmadan önce. Hamileliğimi öğrendiğimden beri içiyorum ki 15. Haftaya kadar bulantım sürdü düşün. O bulantıyla bile içtim. Şimdi biraz daha rahat içiyorum tabi. Süt içmediğim için zorluyorum birazda kendimi. Ben kendim mayalıyorum ama hazırda alabilirsin tabi. Ayran gibi bir tadı var. Önyargılı yaklaşma yeter

3’te uyandım saat 5:19 hala uykudan eser yok..

Diyorum kendime bak çocuklar doğunca zaten uyuyamayacaksın şimdi yat uyu ama cıksss bünye laf dinlemiyor maalesef

3’te uyandım saat 5:19 hala uykudan eser yok..

Diyorum kendime bak çocuklar doğunca zaten uyuyamayacaksın şimdi yat uyu ama cıksss bünye laf dinlemiyor maalesef
03:15 di uyandığımda hala ayaktayım birşeyler atıştırıp duruyorum uyumak istiyorum ıyuyamıyorum ikide bir eşimi uyandırıyorum en son oda kızdı geldim tv karşısında uyumaya çalışıyorum benki akşam yatıp sabah uyanan bir insandım davul çalsalar uyanmazdım Ne acayipmiş bu hamilelik

Aynı durumdayım canım.. eşimi uyandırmayayım diye salona kaçtım ben de :)
Midem yandığı için atıştıranıyorum korkuyorum artacak diye..
haftaiçi zaten yoğun çalışıyorum haftasonunu iple çekiyorum dinlenip uyurum diye, ama nafile... bebişler doğunca bugünlerimizi ararız :):)

Herkese günaydın. Kızlar ben bazen yataktayken aniden hapsuruyorum ve kalkmaya fırsat olmadığında kasiklarima cok fena ağrı saplaniyor 10 sn fln suruyor bilirsiniz o hissiyati. Bu gerilmeler bebeğe zarar veriyormudur acaba ya acim bi yana dursun bir zarari olacak diye cok korkuyorum. Beni bile kivrandiriyor çünkü.

O bende de oluyor gerçekten sanki bıçakla kesiyormussun gibi oluyor

Ya Kızlar Benim oğlanda sabahtan beri hiç hareket yok korkmaya başladım ben yaaa bi şey söyleyin ne yapmam lazım ......

Bende de ıluyordu canım korkma zararı yok onun

Selam herkese bende varım sat 3 Haziran inşallah ama ben bu aşada çıkan takvimi yapmayı bilmiyorum listeye benide eklermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…