2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sabah erkenden uyanınca fırında sıcacık kahvaltıya biseyler yaptım. Sonra ütü yaptım. Çoğu gitmese de. Azı gitti diyebilirim. Uyuyamıyorum

Bndede bazen oluyo ya o sancıyla hapşırığı tamamlayanıyorm bile düşünün.

İnşallah çkmaz canm ama herkeste farklı işte bianda da çıkabiliyomş bazılarn
Evet canim.ben mesela kilom dan korkuyorum..hamilelik öncesi 10 kilo aldım kısa sürede. .O nedenle ona dikkat etmeye çalışıyorum. .onun haricinde etle aram çok iyi değildi simdi kendimi zor lu yorum
.et balık haftada 3 4 kez yemeye gayret gösteriyorum.bütün bunlardan sonra doktor derse iceceksin Ben de içerim. .

Sat tarihimiz aynı bakalım Doğum tarihlerimizde tutacakmı biz henüz cinsiyet öğrenemedik 20. Haftadayız sizin cinsiyet ne ??
hayırlısı canım bakalım çok erkenci olmasınlarda bizimki kız inşallah öğrenirsin yakında sende çok göstermesse kendini kız olur derler ama bilmem artık

Ya Kızlar Benim oğlanda sabahtan beri hiç hareket yok korkmaya başladım ben yaaa bi şey söyleyin ne yapmam lazım ......
Geçen gün bende bu durumdaydım koca gün dinledim hiç hareket hissetmedim. Gece 3 4 gibi uyandım o ara hissedip rahatlamıştım. Bazen pozisyonları gereği hissedemiyoruz sanırım, içini ferah tut:)

Kızalar ben bişey sormak.istiyorum bu benim ilk hamileligim bebegimin hareketlerini hissedemiyorum ya da nasıl bisey olduğunu bilmediğimden anlamiyorum. Cok nadir sekilde karnımın sol alt kısmında nabiz atisi gibi biseyler hissediyorum. Ama bumu emin değilim buda çok nadir oluyor dr randevuma da daha 2 hafta var meraktan delirmek üzereyim. Kilolu hamile kaldım acaba bununda etkisi olabilirmi fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…