- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.541
Leblebi ye canm. Hatta havanda dövüp toz olarak ye çok işe yariyor yanmada. Aman dikkat tozunu yemek biraz zor :) bogazinda kalmasn.midem ekşiyorr durmadan bugün akşam olmaz bana
Canım cok geçmiş olsun canını sıkıp stres yapma ki bebeklerin etkilenmesinler her sabah işe gidip akşam donmek o kadar zor ki bende çalışan biriyim bazı durumlarda insan cok zorlanıyor,anlıyorum seni. Evde dinlen, bebeklerin için bir şeyler yapmayı dene zaten yolu yarıladık inş bi sorun cıkmadan bebeklerimize kavusuruz .Kızlar selam
3 gündür vajinamda bi ağrı vardı. Tam vajinamın bitip bacağımın başladığı yerde.. bu sabah doktoruma gittim, hemen yatıcaksın yorulmaman lazım dedi. Çok yormuşsun kendini dedi. 45 gün rapor yazdı hemen. Ben öğretim görevlisiyim derslerim ne olacak diye üzüldüm. Gittim okula eşyalarımı topladım. 32. Haftaya kadar yatıcaksın rapor vericem dedi...
çok garip hissettim kendimi. Okulda bi sürü sorumluluğum vardı işlerim vardı öğrencilerim vardı, hepsini bıraktım kitaplarımı aldım çıktım. Bi de veda eder gibi uğurladılar beni sanki doğuma gidiyormuşum gibi...
Değişik hissiyatlar içindeyim.. Her şey yavrularımın iyiliği için.. bu süreçte çalışmayan hamileliğini evde geçirenlere çok özeniyordum çünkü çok yoruluyordum. Akşamları işten gelince inleye inleye yatıyodum resmen.. ama böyle olacağını düşünmemiştim. Mecburi olarak yatacağım hep...
Bende kullanıyorum. Yemek kaşığına damlayı damlatıyorum üstüne de zeytinyağı hoop içiyorum. Üstüne de su iç hemen. Anlamazsın bile.Hanımlar d vitaminim çok düşük çıkmış d vit damla verdi doktor günde 15 damla kullan dedi.Şimdiye kadar hiç d vitamini düşüklüğü yaşamamıştım oğlumda da düşmedi.Anne karnındaki bebeğin gelişimi içinde çok önemliymiş.Ve çektiğim kemik ağrılarının da sebebi aynı zamanda.Çok sevmiyorum bu tarz takviyeleri kullanmayı ama araştırdım da başka çarem Yok gibi.yani bu Damla'yı kullanacağım ama nasıl.Ekmeğe damlat dediler suya damlat dediler hepsi midemi bulandırdı.Yemeğe damlatsam dedim etkisini kaybediyormuş.Var mı başka yöntem kullanan var mı aranızda
Sağol canım, öyleymiş demekki :)Her şeyde bir hayır vardır.senin bu sürecininde böyle geçmesi gerekiyormuş demek.Keyfini çıkar :)
Evet seninkine müdahale edildiği çok iyi olmuş canım aman sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza vakti zamanında da başka bişey istemiyorum:) aç bi film rahatla.. rica ederim ne demek.
Senin gayet iyi. Benim 2 cm di. Kasilma aninda yakaladi dr. 1,6 cm e kadar iniyordu 16. Haftamda. Insallah vakitlice saglicakla alırız kycagimiza. Benim ki riskliydi
Canım çok teşekkür ederim, evet yeni hobiler bulmak gerekecek.. mesela puzzle yapmayı çok severim, daha geçen gün dedim eşime kaç yıl oldu puzzle yapamayalı diye.. bundan sonra bol bol yaparım artık.. hatta belki bebeklerimin odası için yaparım ne güzel olur :)canım geçmiş olsun. şöyle düşün herşey bitince dönebileceğin bir işin var. çalışmaya alışınca evde durmak baze nzorlayabiliyor.ama soğuklar başlayınca evde durmak keyifli.bir sürü yabancı diziler var. onları izle hatta benim yerime de izle :)) sen kendine güzel hobiler edinirsin. hoş vakit geçirirsin. temelli ayrılmıyorsun öyle düşün. Sağlıklı olunda 3nüz gerisi önemli değil. tekrardan geçmiş olsun canım.
Çok teşekkürler canım.. dediğin gibi yarısını tamamladık.. hatta yarıyı da geçtik sayılır çünkü bizim 31. Haftada doğum olcakmış gibi hazırlanmamızı istedi doktor.. inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin yavrularımız..Canım cok geçmiş olsun canını sıkıp stres yapma ki bebeklerin etkilenmesinler her sabah işe gidip akşam donmek o kadar zor ki bende çalışan biriyim bazı durumlarda insan cok zorlanıyor,anlıyorum seni. Evde dinlen, bebeklerin için bir şeyler yapmayı dene zaten yolu yarıladık inş bi sorun cıkmadan bebeklerimize kavusuruz .
Proluton ampul artı protestan vajinal günde 3 kez kanamalarim olunca haftada 2 kez bile kullandım prolutonukullaniyorsunuz
Senin dikiş atılması plasenta asagida ildugi icin mi yoksa servikal yetmezligin mi varEvet saat 10 a 11 e kadar uyuyorum, sonra kahvalti hazirlayip bilgisayardan film ya da dizi açıyorum izleyerek 1~2 saat kahvaltı yapıyorum. Ufak tefek ev işi yapiyorum.
Benim rahim agzina dikiş atildi. Plasenta da aşağı yerleşim, fazla ayakta kalinca kasiklarimda sanci ve baskı oluyor. Kasılmalarda oluyor kendimi zorlayinca.
Evde olmak bana iyi geldi. Ilk basta icimde bi burukluk olmuştu ama şimdi iyiki rapor vermiş dedim. Kasilmalar falan geçti. Gerçekten gerekliymis rapor. Aradaki farki sen de hissedeceksin.
Canım sen kendine ve bebişlerins dikkat et işler güçler öğrenciler hepsi halolur yerine biri bakar sende önce 1hafta evde olmanın keyfini çıkar sonrada doktora tezin için bol bol vaktin olur işte her şerde bir hayır vardır sen iyi ol yeterkiKızlar selam
3 gündür vajinamda bi ağrı vardı. Tam vajinamın bitip bacağımın başladığı yerde.. bu sabah doktoruma gittim, hemen yatıcaksın yorulmaman lazım dedi. Çok yormuşsun kendini dedi. 45 gün rapor yazdı hemen. Ben öğretim görevlisiyim derslerim ne olacak diye üzüldüm. Gittim okula eşyalarımı topladım. 32. Haftaya kadar yatıcaksın rapor vericem dedi...
çok garip hissettim kendimi. Okulda bi sürü sorumluluğum vardı işlerim vardı öğrencilerim vardı, hepsini bıraktım kitaplarımı aldım çıktım. Bi de veda eder gibi uğurladılar beni sanki doğuma gidiyormuşum gibi...
Değişik hissiyatlar içindeyim.. Her şey yavrularımın iyiliği için.. bu süreçte çalışmayan hamileliğini evde geçirenlere çok özeniyordum çünkü çok yoruluyordum. Akşamları işten gelince inleye inleye yatıyodum resmen.. ama böyle olacağını düşünmemiştim. Mecburi olarak yatacağım hep...
Evet canım bu süreçte doktorayı ilerletmeye çalışıcam, başka türlü vakit ayırmak çok zor oluyordu.. yeterki sağlıklı olalım gerisi dediğin gibi önemli değilCanım sen kendine ve bebişlerins dikkat et işler güçler öğrenciler hepsi halolur yerine biri bakar sende önce 1hafta evde olmanın keyfini çıkar sonrada doktora tezin için bol bol vaktin olur işte her şerde bir hayır vardır sen iyi ol yeterki
En geç birkaç haftadan hissedersin canım endişlenme. Benim ikinci hamileliğimde 20. Haftalarda hissettiğimi hatırlıyorum. Şuam üçüncüye hamileyim düzenli olmasada 16. Haftadan beri hareketini hissediyorum. Çok normal bence stres yapmaKizlar ben bebegimin hareketlerini hala hissedemiyorum bu yuzden tedirgin ve endiseliyim
ben 21.haftadayim hala hissetmiyorum canim endiselenme senKizlar ben bebegimin hareketlerini hala hissedemiyorum bu yuzden tedirgin ve endiseliyim
Canim benimde oyle belirtilerim ve cevreden soylenenler hep erkek seklindeydi. Bende kendimi hep erkek olucak diye hazirlamistim bir onceki kontrolde doktor kiza benziyor deyince cok sasirdik:) ama bizimki daha kesin degil. Pazartesi kontrol var yine artik kesin belli olur heralde:) beklemek cok zor.Evet şuana kadar hiç bir tahmin yapılmadı ilk kez ayrıntılı da kız dendi bende kendimi belirtilerden ve çevre söylemlerinden erkeğe hazırlamış olucam ki şaşırdım erkek hissettim hep
16. Haftada ben de sadece bir kilo almıştım. 18 bitince bir anda 2 kilo birden daha aldım...60 ile hamile kalmıştım şu an 63 kiloyum... sonum hayır olsun inşallah :)Bu arada az önce tartıldım yalnızca 1 kilo almışım.Sizlerden 4-5-6 ları duyunca korkuyla çıktım tartıya ama şaşırdım açıkçası.Kilo karnımda o zaman tamamen bu göbeğin başka açıklaması olamaz :)
Progestanı günde 2 defa vajinal ben de alıyorum.Proluton ampul artı protestan vajinal günde 3 kez kanamalarim olunca haftada 2 kez bile kullandım prolutonu
Servikal kisalik yüzünden. Plasentanin asaguda olduğunu daha yeni öğrendimSenin dikiş atılması plasenta asagida ildugi icin mi yoksa servikal yetmezligin mi var
Canım teşekkürler tavsiyeler için. Hepsini teker teker değerlendiricem :) black mirror benim de aklımdaydı, ilk ondan başlayayım :)jeliboni dizilerden bende uzak kaldım fakat hala bişeyler vardır bende de :))
1: elbette ve elbette Black Mirror (candır o can:) )
2:elbette Game of Thrones
3:elbette Sherlock
4:Vikings
Şuanda Mindhunter diye dizi başlamış , ilk bölümünü uykum bir gelmezse izleyeceğim :)
Eski efsanelerden Breaking Bad , Fringe izlenebilir.
Ama bence Black Mirror izlemediysen hiç vakit kaybetme derim. İlk bölümünü sevmedim bir tek.oyüzden diziyi bırakmıştım.Sonra devam edince ne kadar haksızlık yaptığımı anladım.İlk bölümü istersen sende es geç :)))))
Amin canım çok teşekkürler.. yarısını bitirdik, rabbim diğer yarısını da sağlıkla sıhhatle tamamlayıp yavrularımıza hayırlı uğurlu şekilde kavuşmamızı nasip etsin inşallah..jeliboni gelmiş geçmiş olsun. Artık bebeğine odaklan tamamen dinlenmene bak yeterki sağlık olsun...Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
jeliboni dizilerden bende uzak kaldım fakat hala bişeyler vardır bende de :))
1: elbette ve elbette Black Mirror (candır o can:) )
2:elbette Game of Thrones
3:elbette Sherlock
4:Vikings
Şuanda Mindhunter diye dizi başlamış , ilk bölümünü uykum bir gelmezse izleyeceğim :)
Eski efsanelerden Breaking Bad , Fringe izlenebilir.
Ama bence Black Mirror izlemediysen hiç vakit kaybetme derim. İlk bölümünü sevmedim bir tek.oyüzden diziyi bırakmıştım.Sonra devam edince ne kadar haksızlık yaptığımı anladım.İlk bölümü istersen sende es geç :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?