2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Iyi oldu bu liste bende hemen kaydettim musait oldukca izlerim artik tskler.

Bende 64 le hamile kalmistim 62 kiloya dusmustum bu gun tartildim 63.300 olmusum.karnim biraz cikmisti daha fazla aldim saniyordum ama az almisim bende.

Aclik kan sekerine baktirdinmi acaba sekerinmi var?

Kizlar ben bebegimin hareketlerini hala hissedemiyorum bu yuzden tedirgin ve endiseliyim

Ilk bebek mi? Ben de bazen cok hafif gidiklanir gbi biseyler hissediyorum ama sonra 3 4 gun hic bisey olmuyor. O yuzden emin degilim sanirim hareket degil o gerci cok farkli bisey baska da ne olabilir ki diyorum ama emin degilim :)

Bu gun bizimde kontrolumuz vardi 11.haftada erkek denen oglusum hala erkek pipiyi gosterdi bize :) 2.oglum geliyor hayirlisiyla.kizlar kasik agrilarim vardi doktora soyledim magnezyum eksikliginden olurmus birde 2 gundur agzimin ici dudak ic kisimlarim yara oldu vitamin verdi doktor.1 ay sonra tekrar goruscez bakalim.

Bugün tam 4.5 aylık olduk ama 7-8 aylık göbeğim var. Özellikle de yemek yiyince kocaman oluyom. Aldığım kilo 3 kilo. Benimle aynı durumda olan var mı? Son zamanlar bu göbeğin kaç katı olcak?

geem benimde ağzım cok yara oldu özellikle diş etlerim.Çok şükür kalsiyum magnezyum başlayınca 1 hafta içinde tamamen geçti.Geçer seninkide canım.

Canım teşekkürler tavsiyeler için. Hepsini teker teker değerlendiricem :) black mirror benim de aklımdaydı, ilk ondan başlayayım :)
Sırayla yazmışsın valla süpersin :)
chemistry_eng sağlam bi liste yapmış. Mindhunter hariç diğerlerini bende tavsiye ederim. Onu izlemedim çünkü. Black Mirror hakkında aynı şeyleri düşünüyorum harika bi diziydi. 2018 de yeni sezon gelecek sanırım. Sabırsızlıkla bekliyoruz eşimle.
Listeye benimde bi katkım olsun
orphan black 10 ar bölümlük 5 sezon dan oluşuyor. Biz çok severek izlemiştik.
Şimdiden iyi seyirler

Ayyy harikasınız kızlar valla bir sürü önerim oldu sayenizde.. Evde vakit geçirmeye alışmama epey katkınız olacak gibi görünüyor :) orphan black de listeye ekledim :)

Valla bugün şuraya nasıl karmaşık duygularla yazdım rapor sürecimi.. Hepinizden Allah razı olsun çok moral verdiniz, en önemlisi farklı bi bakış açısıyla görmemi sağladınız.. Çok teşekkürler

İyi akşamlar kızlar bugün tuhaf bişey oldu sizlere anlatmak istiyorum okula çocukları bırakmaya gidiyordum yanımda komşum da vardı bi bayan birden çantamı önüme aldı böyle tut bak böyle daha güzel oldu vs dedi bende sanane be kadın dedim kendine bak asıl sen ne patavatsız insanlar var böyle insanların karnına vs müdahale eden kıyafetini yargılayan insanlara sinir oluyorum ayrıca türbanlı bi bayanım siyah hamile pantolonu uzun kollu hamile tişörtü ve kolsuz uzun yelek vardı üzerimde de yani kimsenin kıyafetine veya başka bişeyine müdahale etmem bişey demem sonra ilk defa gördüğüm biri yanımdan geçen bana mı denk geliyor böyle numuneler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…