2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar mc donalds yiyen var mı? Benim cok canım cekiyor da
Sen ne yersen bebeğinde onu yer ben bir çok sevdiğim yiyecek ve icecekten bebeğim için vazgeçtim. Ben o görmüyor diye kendime her şeyi musaedersem olmaz kendi irademe sahip cikmaliyimki o geldiğinde onu zararlı yiyeceklerden uzak tutabilirim. Bu yüzden ilerde bebeğin nasıl beslenmesini istiyorsan şimdiden sende öyle beslen annesi. Naçizane kendi düşüncelerim:)

Kizlar bugün tetanos aşımızı olduk. Toplamda 5 kg almışım. 1 kg kadar önden gidiyorsun dedi hemşire. Morali bozulanlar grubuna benide yazın:)) arkadaşım 20.haftada 8 kg aldı. Şuan 30a girdi ve 13 kg almış. Halende yemeye devam ediyor, ben ise diyet listesi mı yapsam triplerindeyim :))

3lü taramada yüksek risk çıktı... Yarın detaylı ultrasona gideceğim. Tecrübesi olanlar bu durumu daha önce yaşayanlar.. Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20171018-WA0007.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 64
jeliboni ve _kvrckmom_ orphan black arkadasım cok seviyor bir fırsat bulup birinci bölümden öteye gidemedim :) black mirror ah başlasa da canini sevdiğim.
Amaaan jeliboni kışın ne güzle tarafı koltuk battaniye cay biseyler izlemek arada ders çalışmak kitap okumak. Bence suan tadını çıkart benim yerime de :)

Bugün tam 4.5 aylık olduk ama 7-8 aylık göbeğim var. Özellikle de yemek yiyince kocaman oluyom. Aldığım kilo 3 kilo. Benimle aynı durumda olan var mı? Son zamanlar bu göbeğin kaç katı olcak?
aynı canım benim göbekte kocaman bazılarının iç karnı dar olurmuş göbek hemen çıkarmış diyorlar sanırım öyle bir durum bizimkisi hamilelikten önce var mıydı göbeğin falan benim sıfırdı şimdi maşallah

Evet evet kesinlikle bu fikre alışmaya başladım şimdiden :) sonuçta bebekler doğduktan sonra imkanı yok böyle boş vakit bulamam.. keyfini çıkarmaya karar verdim

En yakın zamanda ben de black mirrora başlıyorum

İyi aksamlar kızlar.bizde bugün üniv.prof 'a göründuk.ultrasonla baktı.bebegin organlarına bakıldı,hiç aciklama yapmadı,sadece gelisimi normal dedi ama down sedromlu zekada gerilik olabilme ihtimali var dedi. Amniyo sıvısı alalım mı dedi biz hayır dedik imza artırdılar.122tl verdik muayene ücreti verdi ama agzindan laf alamadık.sonra kendi dr gittik.o da baktı inceledi.burun kemigi var dedi.hatta 5.6filan dedi sanki iyi dedi.ense kaLinligida artmamis iyi dedi.midesini göremedi birseyler ye ic gel dedi.neyse geldik.çok şükür midesinide gördük.hersey güzel normal dedi.moral verdi bize ,birsey olmaz allahin izniyle.senin basta kanaman oluyordu o yüzden ikili test riskli cikmis olabilir dedi.üçlü testi sordum.bu cuma dev.has.yaptir istersen dedi.dis tedavim vardı yarim kalmıştı onu sordum yaptir dedi.sol tarafına yat dedi.düşük icin progestan ve ignem vardi.onuda bir ay daha kullan dedi.bizde böyle kizlar.bebegim allaha emanet.sağlıkla gelsin insallah.bu ihtimaller insanı yıpratıyor.insallah sorunsuz saglikli bur sekilde tamamlatiz bu süreci

3lü taramada yüksek risk çıktı... Yarın detaylı ultrasona gideceğim. Tecrübesi olanlar bu durumu daha önce yaşayanlar.. Yorumlarınızı bekliyorum
Canım benimde ikili testim riskli çıktı.hatta bugün dr gittik üniv hastanesine.ama dr hic begenmedim aciklama bile yapmadi.bakti inceledi.bebegin gelisimi normal dedi.ama riskli doğma ihtimali var dedi.amniyo sivisi alalim dediler biz hayir dedik.bugün kendi dr.inceledi.hersey güzel dedi.burun kemiğine ense kalinligina organlarina bakti güZel dedi.üçlü yu sordum bu cuma istersen yaptir dedi.ikili ve üçlünün farkı ne tam bende bilmiyorum.bu ihtimalker bizi üzüyor.allah sağlık versin bebeklerimize inşallah.sag salim gelsinler kucagimiza.kendinide bebeginide uzme.rabbine bırak

Insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini. Igneleri ne zamandan beri kullanion. Ben de bastan beri progestan igne kullaniom

Aynı durumdayım aşırı canım çekiyor ama kendimi tutuyorum çünkü yersem daha çok pişman olucam :) ama eşime doğum yaptığıö gün odaya burger getir mutlaka diyorum :))))
Izmirde neredesin bilmiyorum ama bayraklıda lezze steakhause var hamburgerini gönül rahatlağıyla yiyebilirsin muhtesem otesi bi sey kedileri yapıyorlar ayrica karsiyakada kaptan börek hamburger var orası da cok guzel hamburger yapiyor ikisi de köftesini kendi yapıyor ikisi de super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…