- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.601
Keske amniyo yaptirsaydin canim en azinda icin rahat olurdu dusunmezdin ama bence de bebeginde hic bi sey yok insanlari bu testlerle bos yere tesirgin ediyorlarİyi aksamlar kızlar.bizde bugün üniv.prof 'a göründuk.ultrasonla baktı.bebegin organlarına bakıldı,hiç aciklama yapmadı,sadece gelisimi normal dedi ama down sedromlu zekada gerilik olabilme ihtimali var dedi. Amniyo sıvısı alalım mı dedi biz hayır dedik imza artırdılar.122tl verdik muayene ücreti verdi ama agzindan laf alamadık.sonra kendi dr gittik.o da baktı inceledi.burun kemigi var dedi.hatta 5.6filan dedi sanki iyi dedi.ense kaLinligida artmamis iyi dedi.midesini göremedi birseyler ye ic gel dedi.neyse geldik.çok şükür midesinide gördük.hersey güzel normal dedi.moral verdi bize ,birsey olmaz allahin izniyle.senin basta kanaman oluyordu o yüzden ikili test riskli cikmis olabilir dedi.üçlü testi sordum.bu cuma dev.has.yaptir istersen dedi.dis tedavim vardı yarim kalmıştı onu sordum yaptir dedi.sol tarafına yat dedi.düşük icin progestan ve ignem vardi.onuda bir ay daha kullan dedi.bizde böyle kizlar.bebegim allaha emanet.sağlıkla gelsin insallah.bu ihtimaller insanı yıpratıyor.insallah sorunsuz saglikli bur sekilde tamamlatiz bu süreci
3 lu tarama en cok yanlis sonuc veren ve artik bir cok doktorun yapmadigi bir test benimki yapmadi bile ikilin normal ciktiysa hic endiselenme gereksiz bir test 3 lu test3lü taramada yüksek risk çıktı... Yarın detaylı ultrasona gideceğim. Tecrübesi olanlar bu durumu daha önce yaşayanlar.. Yorumlarınızı bekliyorum
Insallah sağlıklı sihhatli doğar ve yaşar. Hepimizin bebekleri.İyi aksamlar kızlar.bizde bugün üniv.prof 'a göründuk.ultrasonla baktı.bebegin organlarına bakıldı,hiç aciklama yapmadı,sadece gelisimi normal dedi ama down sedromlu zekada gerilik olabilme ihtimali var dedi. Amniyo sıvısı alalım mı dedi biz hayır dedik imza artırdılar.122tl verdik muayene ücreti verdi ama agzindan laf alamadık.sonra kendi dr gittik.o da baktı inceledi.burun kemigi var dedi.hatta 5.6filan dedi sanki iyi dedi.ense kaLinligida artmamis iyi dedi.midesini göremedi birseyler ye ic gel dedi.neyse geldik.çok şükür midesinide gördük.hersey güzel normal dedi.moral verdi bize ,birsey olmaz allahin izniyle.senin basta kanaman oluyordu o yüzden ikili test riskli cikmis olabilir dedi.üçlü testi sordum.bu cuma dev.has.yaptir istersen dedi.dis tedavim vardı yarim kalmıştı onu sordum yaptir dedi.sol tarafına yat dedi.düşük icin progestan ve ignem vardi.onuda bir ay daha kullan dedi.bizde böyle kizlar.bebegim allaha emanet.sağlıkla gelsin insallah.bu ihtimaller insanı yıpratıyor.insallah sorunsuz saglikli bur sekilde tamamlatiz bu süreci
Gecnis olsun bol bol dinlen tadini cikar zaten bebisler gelince bugunleri mumla arayacağiz onlae gelmeden bol bol uyu keyfine bak işler güçler bi sekilde olur giderKızlar selam
3 gündür vajinamda bi ağrı vardı. Tam vajinamın bitip bacağımın başladığı yerde.. bu sabah doktoruma gittim, hemen yatıcaksın yorulmaman lazım dedi. Çok yormuşsun kendini dedi. 45 gün rapor yazdı hemen. Ben öğretim görevlisiyim derslerim ne olacak diye üzüldüm. Gittim okula eşyalarımı topladım. 32. Haftaya kadar yatıcaksın rapor vericem dedi...
çok garip hissettim kendimi. Okulda bi sürü sorumluluğum vardı işlerim vardı öğrencilerim vardı, hepsini bıraktım kitaplarımı aldım çıktım. Bi de veda eder gibi uğurladılar beni sanki doğuma gidiyormuşum gibi...
Değişik hissiyatlar içindeyim.. Her şey yavrularımın iyiliği için.. bu süreçte çalışmayan hamileliğini evde geçirenlere çok özeniyordum çünkü çok yoruluyordum. Akşamları işten gelince inleye inleye yatıyodum resmen.. ama böyle olacağını düşünmemiştim. Mecburi olarak yatacağım hep...
ruh hastası resmen sinir oluyorum böyle insanlara vallaİyi akşamlar kızlar bugün tuhaf bişey oldu sizlere anlatmak istiyorum okula çocukları bırakmaya gidiyordum yanımda komşum da vardı bi bayan birden çantamı önüme aldı böyle tut bak böyle daha güzel oldu vs dedi bende sanane be kadın dedim kendine bak asıl sen ne patavatsız insanlar var böyle insanların karnına vs müdahale eden kıyafetini yargılayan insanlara sinir oluyorum ayrıca türbanlı bi bayanım siyah hamile pantolonu uzun kollu hamile tişörtü ve kolsuz uzun yelek vardı üzerimde de yani kimsenin kıyafetine veya başka bişeyine müdahale etmem bişey demem sonra ilk defa gördüğüm biri yanımdan geçen bana mı denk geliyor böyle numuneler bilmiyorum
Allah kucagina saglicakla almayo nasip tsin canim. Katlanicaz mecbur ignelere Insallah hepimize sifa olur ilaclarimiz da saglikli oluruz bebeklerimiz de biz deTup bebek. Degerlerim dusuktu. Ilk 3 ay kullandim biraktik. Ama kanama oldu tekrar basladik.
Insallah canim butun bu zahmetler bebegimizi saglicakla kucagimiza alinca ucup gidecek...Allah kucagina saglicakla almayo nasip tsin canim. Katlanicaz mecbur ignelere Insallah hepimize sifa olur ilaclarimiz da saglikli oluruz bebeklerimiz de biz de
geçmiş olsun canım aynıso geçenlerde banada oldu biraz araştırdım rahim büyümesinden kaynaklı olduğu dinlenmeyle geçtiği falan yazıyordu heryerde istirahatla geçti benimki inşallah önemli bişey yoktur kendini yormamaya bakKızlar selam
3 gündür vajinamda bi ağrı vardı. Tam vajinamın bitip bacağımın başladığı yerde.. bu sabah doktoruma gittim, hemen yatıcaksın yorulmaman lazım dedi. Çok yormuşsun kendini dedi. 45 gün rapor yazdı hemen. Ben öğretim görevlisiyim derslerim ne olacak diye üzüldüm. Gittim okula eşyalarımı topladım. 32. Haftaya kadar yatıcaksın rapor vericem dedi...
çok garip hissettim kendimi. Okulda bi sürü sorumluluğum vardı işlerim vardı öğrencilerim vardı, hepsini bıraktım kitaplarımı aldım çıktım. Bi de veda eder gibi uğurladılar beni sanki doğuma gidiyormuşum gibi...
Değişik hissiyatlar içindeyim.. Her şey yavrularımın iyiliği için.. bu süreçte çalışmayan hamileliğini evde geçirenlere çok özeniyordum çünkü çok yoruluyordum. Akşamları işten gelince inleye inleye yatıyodum resmen.. ama böyle olacağını düşünmemiştim. Mecburi olarak yatacağım hep...
İlk bebeğinse acele etme.20 haftaya kadar bekle.tatlı birşeyler yiyip sırtüstü uzanırsan hissedebilirsin belki bi deneKizlar ben bebegimin hareketlerini hala hissedemiyorum bu yuzden tedirgin ve endiseliyim
Allah yardımcın olsun.Hayırlı güzel haberler verirsin bize inşallah.Yarın 10da Allahın izniyle detaylı ultrasona gireceğim hamileliğimi öğrendiğimden beri bugünün gelmesini bekliyorum bi önceki gebeliğimde problemler vardı kaybettim zaten detaylıda belli olmuştu hepsi dua edin bana ne olur çok heyecanlıyım stresliyim Allahım hayırlısını versin
amin canım inşallahAllah yardımcın olsun.Hayırlı güzel haberler verirsin bize inşallah.
Benim ki de tüp bebek tedavisi hem de 8. De ben de bırakmaya çalışınca lekelenmelerim oldu o yüzden devam senin yaş kaçTup bebek tedavisiyle geldi bebisim. Basta onlem amacli kullandik. Biraktik 3 gun sonra kanama olustu tekrar basladik.
Insaallah cok guzel haberler le donersn canm. Ben de bu detaylidan cok korkuyorum. Bisey cikmasn diye. Habersiz birakma..Yarın 10da Allahın izniyle detaylı ultrasona gireceğim hamileliğimi öğrendiğimden beri bugünün gelmesini bekliyorum bi önceki gebeliğimde problemler vardı kaybettim zaten detaylıda belli olmuştu hepsi dua edin bana ne olur çok heyecanlıyım stresliyim Allahım hayırlısını versin
Güzel olacak inşallah herşey içini ferah tut , bizede haber ver emi annesi , kuzucuk nasılmış...Yarın 10da Allahın izniyle detaylı ultrasona gireceğim hamileliğimi öğrendiğimden beri bugünün gelmesini bekliyorum bi önceki gebeliğimde problemler vardı kaybettim zaten detaylıda belli olmuştu hepsi dua edin bana ne olur çok heyecanlıyım stresliyim Allahım hayırlısını versin
İyi aksamlar kızlar.bizde bugün üniv.prof 'a göründuk.ultrasonla baktı.bebegin organlarına bakıldı,hiç aciklama yapmadı,sadece gelisimi normal dedi ama down sedromlu zekada gerilik olabilme ihtimali var dedi. Amniyo sıvısı alalım mı dedi biz hayır dedik imza artırdılar.122tl verdik muayene ücreti verdi ama agzindan laf alamadık.sonra kendi dr gittik.o da baktı inceledi.burun kemigi var dedi.hatta 5.6filan dedi sanki iyi dedi.ense kaLinligida artmamis iyi dedi.midesini göremedi birseyler ye ic gel dedi.neyse geldik.çok şükür midesinide gördük.hersey güzel normal dedi.moral verdi bize ,birsey olmaz allahin izniyle.senin basta kanaman oluyordu o yüzden ikili test riskli cikmis olabilir dedi.üçlü testi sordum.bu cuma dev.has.yaptir istersen dedi.dis tedavim vardı yarim kalmıştı onu sordum yaptir dedi.sol tarafına yat dedi.düşük icin progestan ve ignem vardi.onuda bir ay daha kullan dedi.bizde böyle kizlar.bebegim allaha emanet.sağlıkla gelsin insallah.bu ihtimaller insanı yıpratıyor.insallah sorunsuz saglikli bur sekilde tamamlatiz bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?