2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Keske amniyo yaptirsaydin canim en azinda icin rahat olurdu dusunmezdin ama bence de bebeginde hic bi sey yok insanlari bu testlerle bos yere tesirgin ediyorlar

3lü taramada yüksek risk çıktı... Yarın detaylı ultrasona gideceğim. Tecrübesi olanlar bu durumu daha önce yaşayanlar.. Yorumlarınızı bekliyorum
3 lu tarama en cok yanlis sonuc veren ve artik bir cok doktorun yapmadigi bir test benimki yapmadi bile ikilin normal ciktiysa hic endiselenme gereksiz bir test 3 lu test

Insallah sağlıklı sihhatli doğar ve yaşar. Hepimizin bebekleri.
Doktorlar en küçük ihtimalleri bile söylüyorlar hiç moralini bozma.
Sol tarafa yatmanin mantığı ne? Ben de sola yatiyorum ama oyle rahat ettiğim için.

Gecnis olsun bol bol dinlen tadini cikar zaten bebisler gelince bugunleri mumla arayacağiz onlae gelmeden bol bol uyu keyfine bak işler güçler bi sekilde olur gider

ruh hastası resmen sinir oluyorum böyle insanlara valla

geçmiş olsun canım aynıso geçenlerde banada oldu biraz araştırdım rahim büyümesinden kaynaklı olduğu dinlenmeyle geçtiği falan yazıyordu heryerde istirahatla geçti benimki inşallah önemli bişey yoktur kendini yormamaya bak

Yarın 10da Allahın izniyle detaylı ultrasona gireceğim hamileliğimi öğrendiğimden beri bugünün gelmesini bekliyorum bi önceki gebeliğimde problemler vardı kaybettim zaten detaylıda belli olmuştu hepsi dua edin bana ne olur çok heyecanlıyım stresliyim Allahım hayırlısını versin

Allah yardımcın olsun.Hayırlı güzel haberler verirsin bize inşallah.

Insaallah cok guzel haberler le donersn canm. Ben de bu detaylidan cok korkuyorum. Bisey cikmasn diye. Habersiz birakma..

günaydın günaydınnn güzel anne adayları.inşallah çok güzel bir gün olur bebişlerimize kavuşmamıza bir gün daha yaklaştık çok şükür. pembeperi canım inşallah en hayırlı güzel haberleri alırsın.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Kızlar benim de 2li testim iyi çıktı sonra doktor 15+0da 3lü test yaptı 1/10 gibi çok yüksek bi risk çıktı başka doktora gittim prof. Erken yapılmış bir kere de ben yaptırayım sesi ve yeniledik bu sefer 1/1700 çıktı perinataloga gittik hem ayrıntılı tarama hem de bu konu için. Çok şükür birşey yok dedi. Şimdiki aklım olsa ne ikili ne üçlü test yaptırırdım özellikle de aldırmayı düşünmeyenler için hiç gerek yok diye düşünüyorum rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Gunaydin guzel anneler ve melekleri,bixde bu gune karin agrisi ve ishalle basladik hadi hayirlisi.

Güzel olacak inşallah herşey içini ferah tut , bizede haber ver emi annesi , kuzucuk nasılmış...

cnm işte ben bu yüzden detaylıya gitmedim hiç bişey de yaptırmıycam .sende içini ferah tut ne gelirse Allah dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…