2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Nasıl bir saçmalıktır bu hala böyle insanlar varmıymış? Şükredip sağlıklı çocukları oluyor demeleri yeter oysaki. ne gerek var böyle yorumlara. Kızmış erkekmiş ne farkedecek o kadar kayıptan sonra.

umarım minnoş kızın doğunca o güzel yüzüne bakmaya,o pembe yanaklarından öpmeye utanırlar.sen takma bir şeyi annesi.kocan da çok üzülecek ama ne olursa olsun bir kadının kalp kırıklığı asla geçmezzz

behsettiğin hastane ve doktor bir arkadaşımı ölümden kurtardı.çok zor günler geçirdiler.ama aykan bey onlara umut oldu.bire bir yaşadım onlarla süreci.genetik test yaptır canım.bir haftaya geliyor sonucu. amniyosentez gibi riskli değil.maliyetli ama bebeklerimiz için değer.bu alternatifide düşün

nasıl sözler bunlar böyle karşı taraf sanırım hiç nezaketten incelikten nasibini almamış.
Ben de açık bir insanım ama kimin ne giydiğiyle hiç ilgilenmiyorum. dolmuşta çarşaflı bir bayan bir keresinde kenarda durma gel böyle düşersin dedi elimden tutup yardım etmişti. ve ben teşekkür etmiştim ona ve mutlu olmuştum gayet. Ne o benim ne de ben onun dış görünüşüyle ilgilenmedik. böyle seviyesizce cümleler insanları ötekileştiren cümlelerden nefret ederim. size de denk geliyor ya. etrafınızdan sizi üzecek laf edecek biri oluyor. İyi ki hazır cevapsınız. yoksa cidden baş edilmez.

Insallah tertemiz cikar canim o testlerin yanilma payi cok fazla kendini uzdugunle kalirsin.bende yaptirmadim detayliyi bekliyoruz.

Kadınlarda XX , erkekler XY kromozu olduğunu , cinsiyetin erkekten gelen kromozomla belli olduğunu bir kitap alıp okut bence onlara. Böyle bir cümleyi nasıl kurabiliyorlar. Hele ki okumuş etmiş insanlar. Çok üzüldüm gerçekten. Hala erkek kız diye ayrım kaldı mı diyordum. kalmış demekki.
Bir de olayın şöyle bir yönü var. Hastanelere gittiğinizde genellemek çok yanlış biliyorum ama ailelerinin başında bekleyen hep kız evlatlar oluyor. Elbette bunun erkeği kızı yok ama. Kız daha bir nasıl diyim anaçlığın verdiği duyguyla başka oluyor. Bunun aksi erkekler yok mu , elbette var. Ben o istenilmeyen kız çocuklarının , ileri de hastayken yada yardıma ihtiyaç varken yarıdmlarına nasıl koştuğunu gördüğüm için söylüyorum. Bir de Allah hayırlısını bunu görmüş ki bunu vermiş. Yani başımıza gelen hiç birşey sebepsiz değil. Biz kız çocuklarının nazlılığına , o sevimli hallerine bayılıyoruz. Erkek çocuğumuz olacak inşallah. Bir başka tat o da. Allah yeter ki hayırlı evlat nasip etsin. Sağlıklı huzurlu hayırlı bereketli olsun ömürleri inşallah.
Bu konuyla kız çocuklarını okutmayanlar benim gözümde aynı oluyorlar malesef.Kızları okutmazlar ama doktora gıdınce kadın doktor ararlar. Arkadaşım sen okutmazsan Hastanelerde kendiliğinden mi oluşuyor bu kadın doktorlar.

Neyse sen öncelikle üzülmen çok doğal. Ama karşı tarafın düşüncesizliğine ver, kulaklarını kapat. Çok ayıp etmişler. Senin yerinde ben de olsam kafamdan geçenler aynı senin gibi olurdu.

Okurken çok sinirlendim canim ya bu nasil hir zihniyet hamile bir kadina hemde bunu belirleyen kisi allahin izniyle erkekken nasil sana yuklenirlr.umarim dunyalar güzeli saglikli akıllı cok hayirli bir kizin olur da onlari utandirir bu soylediklerine.. Umarim esinde hatasını anlar kalbini tamir eder. Sen kizlarin için uzme kendini cnm dua et sukret. Iki kiz annesi olmak bence sahane bişey biz uc kiz bir erkegiz bazen annem bunalir erkek kardesim için buda kiz olsaydi keske der herseyin hayirlisini versin rabbim

sen beni bir gün yanına al birlikte gidelim okula :))))) ben herkese cevap veriyim sen yorulma :)))))
ayyy okurken gerildim. ne demek ya önünü kapat. Ohhhhh ne güzelde hamileyim. dar body de giyerim altına pantolon da cekerim gezerim. SA-NA-NE!!!!!!!!!!!!!! ayyy arkadaşım iyi sabrediyorsun :)

Bir insana açık açık gerizekalı diyorlar öyle mi. Okumuşsun ama adam olamamışsın diyeceksin de neyse.

Gecnis olsun bol bol dinlen tadini cikar zaten bebisler gelince bugunleri mumla arayacağiz onlae gelmeden bol bol uyu keyfine bak işler güçler bi sekilde olur gider
Aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum..
Dediğin gibi bebekler geldikten sonra imkanı yok böyle rahat olamayız..

Öyleymiş canım dinlenmek gerekiyormuş o yüzden rapor verdiler işte.. hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alalım da yavrularımızı..

Aynen sürekli aklında soru işaretleri oluyor.benimde 2li testim riskli cikti.ama detaylı ultrason muayenesinde gelisimi normal dedi.ama riskli olma ihtimali var dedi.kendi ozeldeki drumda ultrasonla bakti organlara.hersey guzel dedi.3luyu sordum devlet has.yaptirabilirsin dedi.internetten arastirdim 4lu 3luye göre daha iyiymis.acaba devlet has.4lu test yapiliyor mu?rabbim sag salim kavuştursun bebeklerimize AMİN

Hepinize duyarlılığınız için teşekkür ederim haklısınız üzülmemek gerekiyor düşünmemek gerekiyor ama insanız işte düşünemek etkilenmemek elimizde değil rabbime şükürler olsun hepimiz annelik duygusunu inşlh tadiyoruz bu bile büyük bir nimet bence anlayana Allah ıslah etsin hepsini

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Belinden ameliyat olan var mı bel fıtığı olan normal doğum yapılabiliyor mu? Doktorum yaparsın demişti ama internette baktım biraz sanki riskli gibi şeyler okudum var mı siz de böyle bir şey veya etrafınızda duyduğunuz ameliyat olup da normal doğum yapan?

Benimkide erkek galiba AMA benimde cenemde kızarıklıklar oluştu

Üzme tatlı canını.benimde bir kızım olsun isterdim ama nasip değilmiş oglum oluyor.anlık bir burukluk yasasamda simdi alıştım.oglum diyorum seviyorum.diğer oglumdan mutlusu yok,hergün seviyor kardesini.ikili testim riskli çıktı.hep ihtimaller üzerine konuşuyorlar stres oluyorum.4lü test yaptirmayi düşünüyorum.rabbi kimseyi evladiyla sınamasın.sağlıklı olsun da gerisi hikaye.kız veya erkek olması bizim elimizde mi sanki hayret birsey.hem cinsiyeti belirleyen taraf erkek.herseyden önce Allah neyi nasi etmişse o.sen üzülme bebeginide uzme.insallah hatalarını anlarlar da telafi ederler.sağlıcakla kal

Üzme tatlı canını.benimde bir kızım olsun isterdim ama nasip değilmiş oglum oluyor.anlık bir burukluk yasasamda simdi alıştım.oglum diyorum seviyorum.diğer oglumdan mutlusu yok,hergün seviyor kardesini.ikili testim riskli çıktı.hep ihtimaller üzerine konuşuyorlar stres oluyorum.4lü test yaptirmayi düşünüyorum.rabbi kimseyi evladiyla sınamasın.sağlıklı olsun da gerisi hikaye.kız veya erkek olması bizim elimizde mi sanki hayret birsey.hem cinsiyeti belirleyen taraf erkek.herseyden önce Allah neyi nasi etmişse o.sen üzülme bebeginide uzme.insallah hatalarını anlarlar da telafi ederler.sağlıcakla kal

cnm işte ben bu yüzden detaylıya gitmedim hiç bişey de yaptırmıycam .sende içini ferah tut ne gelirse Allah dan
Detaylı da hersey normal dedi gelisimi güzel dedi ama ikili test sonucuma göre riskli olma ihtimali var dedi.kabul etmedik sıvı alınmasını.ozeldeki drumda muayene etti.o da hersey simdilik iyi dedi sorun yok dedi.ama kafamda soru isaretleri kalmadı mı kaldı tabiki!

Kızlar merhaba,

bayadır giremedim oğlum hastalandı, ben hastalandım gelen giden anca fırsat bulabildim.
nasılsınız herşeyler yolundadır umarım, bebişlerin de cinsiyetleri öğrenilmiştir, başladı mı hazırlıklar?

bizim 2 numara kızmış hastane çıkışı alcam bi şimdilik gerisi abisinden :))

al bendende o kadar kızı erkeği yok allah hayırlısını versın erkek olupta hayırsız evlatta olabilir büyükler hep söyler hayırlısı kız evladı dıye canınızı sıkmayın bebişide üzmeyin _kvrckmom_ yorumun harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…