- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.641
umarım minnoş kızın doğunca o güzel yüzüne bakmaya,o pembe yanaklarından öpmeye utanırlar.sen takma bir şeyi annesi.kocan da çok üzülecek ama ne olursa olsun bir kadının kalp kırıklığı asla geçmezzzGünaydın güzel anneler ben hayatımın en berbat gecelerinden birini geçirerek uyandım beş yaşında dünyalar tatlısı bir kzıım var ve 3 tane gebelik kaybım var dün rabbime şükür sağlıklı olduğunu öğrendiğim ikinci kızım olacağını öğrendim kendim öğretmen eşim bankacı ve ne yazıkki hayatımızdan 50 sene öncesine gidişi yaşadık kayınvalidem eşim tüm ailesi resmen çocuğun kız olduğunu duyunca bunalıma girdiler eşim 7 senedir evli olduğum farkli bir kişiliğe bürünüp bizim asla erkek çocuğumuz olmayacağını ve sorunun benden kaynaklı olduğunu acımasızca yüzüme dün yaşadığım mutluluğu umursamadan vurdu oysaki tıbben hiç bir sorunumuz yok sadece bir aspirin sorunumuzu çözmeye yetti şimdilik şimdilik diyorum çünkü henüz bebeğimizi kucağımıza dahi alamadan bu tarz olayları yaşamış olmak beni korkuttu kaybetmenin ne olduğu dibine kadar yaşamış düşüğü kürtajı yaşamış bir insanım kızı erkeği ikiz gebeliği kaybetmiş biriyim 5. Ayındayım hamileliğimin ve kayınvalidem benden 2 sokak ötede oturup 5 Ayda 5 kez arayıp sormamıştır dün cinsiyeti öğrenince gün içerisinde defalarca aradı başka doktora git belki görememiştir diye bir tanesi sağlıklı mı diye sormadı bile eşimin sözleri resmen kahretti beni sabaha kadar ağladım allahtan af diledim çünkü Allah’a şirk koşmaktır bu biride çok şükür sağlıklı evlada sahip olabiliyorsunuz önemli olan bu demedi çok üzgün ve çok kırgınım Sevincimi yaşayamamanın üzüntüsü ayrı bir dert eşimin beni yanıltması bambaşka bişey bana erkek evlat sahibi olmanın ayrıcalık Allah katında değerli olduğunu aldığım eğitim olduğum çağ bildiğim dini Bilgim ve inancım açısından böyle düşünmeleri beni korkuttu bebeğime bişey olacağı endişesi sardı kusura bakmayın çok doluyum çok uzattım hakkınızı helal edin
behsettiğin hastane ve doktor bir arkadaşımı ölümden kurtardı.çok zor günler geçirdiler.ama aykan bey onlara umut oldu.bire bir yaşadım onlarla süreci.genetik test yaptır canım.bir haftaya geliyor sonucu. amniyosentez gibi riskli değil.maliyetli ama bebeklerimiz için değer.bu alternatifide düşünBen de yaptırmayacaktım. Kesin kararlıydım ama doktorun yönlendirmesi ile yaptırdım. Şu an çok pişmanım. Şimdi devlet hastanesinden geliyorum. Sonuçlara bakıp direk amniyosentez dediler. Bi ultrasona bile sokmadılar. Detaylı ultrason için erken anlaşılmaz dediler. Benim içime hiç sinmedi. Direk amniyosentez olmak istemediğine dair imza alcaz dediler. Bana bir açıklama bile yapılmadan. Çarptım kapıyı çıktım. İmza filan atmadım. Öğlen tekrar özel hastaneye gideceğim. Tavsiye üzerine. Umarım her şey güzel olur. Sonuçtan çok doktorların bu umursamaz ve alışmış tavrı beni çok yıprattı. Saatlerdir ağlıyorum. Sanki her ay doğum yapıyoruz. Bunları yaşıyoruz. Bu kadar bilinçsiz bu kadar adi olunmaz ki. Ankarada yaşayanlar sakın zübeyde hanımda riskli gebelik kadın doğum polikliniğine gitmeyin. Hele ki "Aykan YÜCEL" e asla görünmeyin!!
nasıl sözler bunlar böyleSorma yanımdaki de diyor ki yani alt tarafın belli olabilir omdan demiş olabilir sen benim altıma laf edene kadar göğüslerini kapat dedim sütyeninin danteli bile belli oluyor dedim öyle kaldı sözünü tartmadan söylüyorsan aldığın cevaptan da incinmeyeceksin bi insan açık saçıkta olabilir yargılamak bize düşmez hiç sevmediğim şeyler sorma bende dün sinir oldum
Insallah tertemiz cikar canim o testlerin yanilma payi cok fazla kendini uzdugunle kalirsin.bende yaptirmadim detayliyi bekliyoruz.Ben de yaptırmayacaktım. Kesin kararlıydım ama doktorun yönlendirmesi ile yaptırdım. Şu an çok pişmanım. Şimdi devlet hastanesinden geliyorum. Sonuçlara bakıp direk amniyosentez dediler. Bi ultrasona bile sokmadılar. Detaylı ultrason için erken anlaşılmaz dediler. Benim içime hiç sinmedi. Direk amniyosentez olmak istemediğine dair imza alcaz dediler. Bana bir açıklama bile yapılmadan. Çarptım kapıyı çıktım. İmza filan atmadım. Öğlen tekrar özel hastaneye gideceğim. Tavsiye üzerine. Umarım her şey güzel olur. Sonuçtan çok doktorların bu umursamaz ve alışmış tavrı beni çok yıprattı. Saatlerdir ağlıyorum. Sanki her ay doğum yapıyoruz. Bunları yaşıyoruz. Bu kadar bilinçsiz bu kadar adi olunmaz ki. Ankarada yaşayanlar sakın zübeyde hanımda riskli gebelik kadın doğum polikliniğine gitmeyin. Hele ki "Aykan YÜCEL" e asla görünmeyin!!
Kadınlarda XX , erkekler XY kromozu olduğunu , cinsiyetin erkekten gelen kromozomla belli olduğunu bir kitap alıp okut bence onlara. Böyle bir cümleyi nasıl kurabiliyorlar. Hele ki okumuş etmiş insanlar. Çok üzüldüm gerçekten. Hala erkek kız diye ayrım kaldı mı diyordum. kalmış demekki.Günaydın güzel anneler ben hayatımın en berbat gecelerinden birini geçirerek uyandım beş yaşında dünyalar tatlısı bir kzıım var ve 3 tane gebelik kaybım var dün rabbime şükür sağlıklı olduğunu öğrendiğim ikinci kızım olacağını öğrendim kendim öğretmen eşim bankacı ve ne yazıkki hayatımızdan 50 sene öncesine gidişi yaşadık kayınvalidem eşim tüm ailesi resmen çocuğun kız olduğunu duyunca bunalıma girdiler eşim 7 senedir evli olduğum farkli bir kişiliğe bürünüp bizim asla erkek çocuğumuz olmayacağını ve sorunun benden kaynaklı olduğunu acımasızca yüzüme dün yaşadığım mutluluğu umursamadan vurdu oysaki tıbben hiç bir sorunumuz yok sadece bir aspirin sorunumuzu çözmeye yetti şimdilik şimdilik diyorum çünkü henüz bebeğimizi kucağımıza dahi alamadan bu tarz olayları yaşamış olmak beni korkuttu kaybetmenin ne olduğu dibine kadar yaşamış düşüğü kürtajı yaşamış bir insanım kızı erkeği ikiz gebeliği kaybetmiş biriyim 5. Ayındayım hamileliğimin ve kayınvalidem benden 2 sokak ötede oturup 5 Ayda 5 kez arayıp sormamıştır dün cinsiyeti öğrenince gün içerisinde defalarca aradı başka doktora git belki görememiştir diye bir tanesi sağlıklı mı diye sormadı bile eşimin sözleri resmen kahretti beni sabaha kadar ağladım allahtan af diledim çünkü Allah’a şirk koşmaktır bu biride çok şükür sağlıklı evlada sahip olabiliyorsunuz önemli olan bu demedi çok üzgün ve çok kırgınım Sevincimi yaşayamamanın üzüntüsü ayrı bir dert eşimin beni yanıltması bambaşka bişey bana erkek evlat sahibi olmanın ayrıcalık Allah katında değerli olduğunu aldığım eğitim olduğum çağ bildiğim dini Bilgim ve inancım açısından böyle düşünmeleri beni korkuttu bebeğime bişey olacağı endişesi sardı kusura bakmayın çok doluyum çok uzattım hakkınızı helal edin
Okurken çok sinirlendim canim ya bu nasil hir zihniyet hamile bir kadina hemde bunu belirleyen kisi allahin izniyle erkekken nasil sana yuklenirlr.umarim dunyalar güzeli saglikli akıllı cok hayirli bir kizin olur da onlari utandirir bu soylediklerine.. Umarim esinde hatasını anlar kalbini tamir eder. Sen kizlarin için uzme kendini cnm dua et sukret. Iki kiz annesi olmak bence sahane bişey biz uc kiz bir erkegiz bazen annem bunalir erkek kardesim için buda kiz olsaydi keske derGünaydın güzel anneler ben hayatımın en berbat gecelerinden birini geçirerek uyandım beş yaşında dünyalar tatlısı bir kzıım var ve 3 tane gebelik kaybım var dün rabbime şükür sağlıklı olduğunu öğrendiğim ikinci kızım olacağını öğrendim kendim öğretmen eşim bankacı ve ne yazıkki hayatımızdan 50 sene öncesine gidişi yaşadık kayınvalidem eşim tüm ailesi resmen çocuğun kız olduğunu duyunca bunalıma girdiler eşim 7 senedir evli olduğum farkli bir kişiliğe bürünüp bizim asla erkek çocuğumuz olmayacağını ve sorunun benden kaynaklı olduğunu acımasızca yüzüme dün yaşadığım mutluluğu umursamadan vurdu oysaki tıbben hiç bir sorunumuz yok sadece bir aspirin sorunumuzu çözmeye yetti şimdilik şimdilik diyorum çünkü henüz bebeğimizi kucağımıza dahi alamadan bu tarz olayları yaşamış olmak beni korkuttu kaybetmenin ne olduğu dibine kadar yaşamış düşüğü kürtajı yaşamış bir insanım kızı erkeği ikiz gebeliği kaybetmiş biriyim 5. Ayındayım hamileliğimin ve kayınvalidem benden 2 sokak ötede oturup 5 Ayda 5 kez arayıp sormamıştır dün cinsiyeti öğrenince gün içerisinde defalarca aradı başka doktora git belki görememiştir diye bir tanesi sağlıklı mı diye sormadı bile eşimin sözleri resmen kahretti beni sabaha kadar ağladım allahtan af diledim çünkü Allah’a şirk koşmaktır bu biride çok şükür sağlıklı evlada sahip olabiliyorsunuz önemli olan bu demedi çok üzgün ve çok kırgınım Sevincimi yaşayamamanın üzüntüsü ayrı bir dert eşimin beni yanıltması bambaşka bişey bana erkek evlat sahibi olmanın ayrıcalık Allah katında değerli olduğunu aldığım eğitim olduğum çağ bildiğim dini Bilgim ve inancım açısından böyle düşünmeleri beni korkuttu bebeğime bişey olacağı endişesi sardı kusura bakmayın çok doluyum çok uzattım hakkınızı helal edin
sen beni bir gün yanına al birlikte gidelim okula :))))) ben herkese cevap veriyim sen yorulma :)))))Allah razı olsun bitanem çok teşekkür ederim aynı şekilde bende tesettürlüyüm 1 sene oldu kapanalı ama öyle yargılarım yoktur kimseye öyle şeyler söylemem kim nasıl giyineceğini bilir bana soracak değil ilk önce kadın yemeğimi tutup çantamı önüme doğru öekti ki çantam ağır karnıma değince rahatsız ediyor tanımıyorum etmiyorum bir de heh böyle güzel oldu deyince bende sanane ya dedim hayret bişey ddim sinirle. Güldüm birde tabi gitti o yolda geçen biriydi yanımdaki komşum da öyle deyince bende popom belli oluyor diye yelek giydim falan karnından değil de alt özel bölgen belli oluyordur belki ondan demiştir dedi bende senin arkan değil önün bayram ediyor maşallah bi göğsü kafam kadar sinir oldum ona da üzerimde bir de siyah pantolon ve uzun tişört var belli olması imkansız bir de demiyor nasıl bi tepki alırım diye yanı bilmiyorum insanlar bi tuhaf olmuş
Bir insana açık açık gerizekalı diyorlar öyle mi. Okumuşsun ama adam olamamışsın diyeceksin de neyse.Maalesef her yerde umursamaz doktorlar var iyi diye gittiğim bi doktor bende önce ki hastaya hafta 1 gel dedi kadın anlamadı tekrar sorunca yanındaki sekretere dönerek ne gerizekali ya diyerek gulustuler kadın hiç bisey diyemedi benim de artık muayene olasim gelmedi. Her yerde kendini beğenmişler var maalesef. Rabbim ıi insanlarla anlayışlı insanlarla karşılaştırsin
Aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum..Gecnis olsun bol bol dinlen tadini cikar zaten bebisler gelince bugunleri mumla arayacağiz onlae gelmeden bol bol uyu keyfine bak işler güçler bi sekilde olur gider
Öyleymiş canım dinlenmek gerekiyormuş o yüzden rapor verdiler işte.. hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alalım da yavrularımızı..geçmiş olsun canım aynıso geçenlerde banada oldu biraz araştırdım rahim büyümesinden kaynaklı olduğu dinlenmeyle geçtiği falan yazıyordu heryerde istirahatla geçti benimki inşallah önemli bişey yoktur kendini yormamaya bak
Aynen sürekli aklında soru işaretleri oluyor.benimde 2li testim riskli cikti.ama detaylı ultrason muayenesinde gelisimi normal dedi.ama riskli olma ihtimali var dedi.kendi ozeldeki drumda ultrasonla bakti organlara.hersey guzel dedi.3luyu sordum devlet has.yaptirabilirsin dedi.internetten arastirdim 4lu 3luye göre daha iyiymis.acaba devlet has.4lu test yapiliyor mu?rabbim sag salim kavuştursun bebeklerimize AMİNKızlar benim de 2li testim iyi çıktı sonra doktor 15+0da 3lü test yaptı 1/10 gibi çok yüksek bi risk çıktı başka doktora gittim prof. Erken yapılmış bir kere de ben yaptırayım sesi ve yeniledik bu sefer 1/1700 çıktı perinataloga gittik hem ayrıntılı tarama hem de bu konu için. Çok şükür birşey yok dedi. Şimdiki aklım olsa ne ikili ne üçlü test yaptırırdım özellikle de aldırmayı düşünmeyenler için hiç gerek yok diye düşünüyorum rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benimkide erkek galiba AMA benimde cenemde kızarıklıklar oluştuBenden bıktınız biliyorum hanımlar :) :)
Ama çevremde hiç hamile yok sorup fikir alabileceğim...
Kız doğuracak anneler çirkinleştinizmi , yoksa bu bir hurafemi.
Benim sanki cilt rengim koyulaştı , ama lekenme yok cidden çirkinleşiyormuyum ne
Üzme tatlı canını.benimde bir kızım olsun isterdim ama nasip değilmiş oglum oluyor.anlık bir burukluk yasasamda simdi alıştım.oglum diyorum seviyorum.diğer oglumdan mutlusu yok,hergün seviyor kardesini.ikili testim riskli çıktı.hep ihtimaller üzerine konuşuyorlar stres oluyorum.4lü test yaptirmayi düşünüyorum.rabbi kimseyi evladiyla sınamasın.sağlıklı olsun da gerisi hikaye.kız veya erkek olması bizim elimizde mi sanki hayret birsey.hem cinsiyeti belirleyen taraf erkek.herseyden önce Allah neyi nasi etmişse o.sen üzülme bebeginide uzme.insallah hatalarını anlarlar da telafi ederler.sağlıcakla kalAllah razı olsun bitanem çok teşekkür ederim aynı şekilde bende tesettürlüyüm 1 sene oldu kapanalı ama öyle yargılarım yoktur kimseye öyle şeyler söylemem kim nasıl giyineceğini bilir bana soracak değil ilk önce kadın yemeğimi tutup çantamı önüme doğru öekti ki çantam ağır karnıma değince rahatsız ediyor tanımıyorum etmiyorum bir de heh böyle güzel oldu deyince bende sanane ya dedim hayret bişey ddim sinirle. Güldüm birde tabi gitti o yolda geçen biriydi yanımdaki komşum da öyle deyince bende popom belli oluyor diye yelek giydim falan karnından değil de alt özel bölgen belli oluyordur belki ondan demiştir dedi bende senin arkan değil önün bayram ediyor maşallah bi göğsü kafam kadar sinir oldum ona da üzerimde bir de siyah pantolon ve uzun tişört var belli olması imkansız bir de demiyor nasıl bi tepki alırım diye yanı bilmiyorum insanlar bi tuhaf olmuş
Üzme tatlı canını.benimde bir kızım olsun isterdim ama nasip değilmiş oglum oluyor.anlık bir burukluk yasasamda simdi alıştım.oglum diyorum seviyorum.diğer oglumdan mutlusu yok,hergün seviyor kardesini.ikili testim riskli çıktı.hep ihtimaller üzerine konuşuyorlar stres oluyorum.4lü test yaptirmayi düşünüyorum.rabbi kimseyi evladiyla sınamasın.sağlıklı olsun da gerisi hikaye.kız veya erkek olması bizim elimizde mi sanki hayret birsey.hem cinsiyeti belirleyen taraf erkek.herseyden önce Allah neyi nasi etmişse o.sen üzülme bebeginide uzme.insallah hatalarını anlarlar da telafi ederler.sağlıcakla kalAllah razı olsun bitanem çok teşekkür ederim aynı şekilde bende tesettürlüyüm 1 sene oldu kapanalı ama öyle yargılarım yoktur kimseye öyle şeyler söylemem kim nasıl giyineceğini bilir bana soracak değil ilk önce kadın yemeğimi tutup çantamı önüme doğru öekti ki çantam ağır karnıma değince rahatsız ediyor tanımıyorum etmiyorum bir de heh böyle güzel oldu deyince bende sanane ya dedim hayret bişey ddim sinirle. Güldüm birde tabi gitti o yolda geçen biriydi yanımdaki komşum da öyle deyince bende popom belli oluyor diye yelek giydim falan karnından değil de alt özel bölgen belli oluyordur belki ondan demiştir dedi bende senin arkan değil önün bayram ediyor maşallah bi göğsü kafam kadar sinir oldum ona da üzerimde bir de siyah pantolon ve uzun tişört var belli olması imkansız bir de demiyor nasıl bi tepki alırım diye yanı bilmiyorum insanlar bi tuhaf olmuş
Detaylı da hersey normal dedi gelisimi güzel dedi ama ikili test sonucuma göre riskli olma ihtimali var dedi.kabul etmedik sıvı alınmasını.ozeldeki drumda muayene etti.o da hersey simdilik iyi dedi sorun yok dedi.ama kafamda soru isaretleri kalmadı mı kaldı tabiki!cnm işte ben bu yüzden detaylıya gitmedim hiç bişey de yaptırmıycam .sende içini ferah tut ne gelirse Allah dan
al bendende o kadar kızı erkeği yok allah hayırlısını versın erkek olupta hayırsız evlatta olabilir büyükler hep söyler hayırlısı kız evladı dıye canınızı sıkmayın bebişide üzmeyinIçinde bulunduğun durum beni çok etkiledi bişiler yazıp biraz moral vermek istiyorum ama inan ne yazacağımı bilemedim. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç sıkma canını anne olmaya bi kez daha layık görmüş Rabbim seni hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Ayrıca bu bebeğin cinsiyet belirlenmesinde illaki birini suçlayacaksa eşin kendini suçlasın. Y kromozomlu bi sperm göndermeyi başaramamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?