- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.621
Sorma yanımdaki de diyor ki yani alt tarafın belli olabilir omdan demiş olabilir sen benim altıma laf edene kadar göğüslerini kapat dedim sütyeninin danteli bile belli oluyor dedim öyle kaldı sözünü tartmadan söylüyorsan aldığın cevaptan da incinmeyeceksin bi insan açık saçıkta olabilir yargılamak bize düşmez hiç sevmediğim şeyler sorma bende dün sinir oldumruh hastası resmen sinir oluyorum böyle insanlara valla
Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz dua et bol bol bende yaşadım çok olumsuzluklar bebeğim çok iyi her şey güzel ilerliyor bi kızımı kaybetmiştim dün rüyamda öpüp kokluyordum onu içini ferah tut her şey güzel olacakYarın 10da Allahın izniyle detaylı ultrasona gireceğim hamileliğimi öğrendiğimden beri bugünün gelmesini bekliyorum bi önceki gebeliğimde problemler vardı kaybettim zaten detaylıda belli olmuştu hepsi dua edin bana ne olur çok heyecanlıyım stresliyim Allahım hayırlısını versin
Bunun nesi olur ki kuzum :) geçenlerde dışarda alışverişteydim bende tesettürlüyüm hanımefendinin biri koşarak yanıma geldi aaa şey şey boynun görünüyor deyince şok oldum düğmeler açıldı göğsüm falan görünüyor diye kısa süreli bir şaşkınlk yaşadım ha birde kadına tşekkür etmişim hatırlamıyorum eşim söyledi :):)Sorma yanımdaki de diyor ki yani alt tarafın belli olabilir omdan demiş olabilir sen benim altıma laf edene kadar göğüslerini kapat dedim sütyeninin danteli bile belli oluyor dedim öyle kaldı sözünü tartmadan söylüyorsan aldığın cevaptan da incinmeyeceksin bi insan açık saçıkta olabilir yargılamak bize düşmez hiç sevmediğim şeyler sorma bende dün sinir oldum
Ben de yaptırmayacaktım. Kesin kararlıydım ama doktorun yönlendirmesi ile yaptırdım. Şu an çok pişmanım. Şimdi devlet hastanesinden geliyorum. Sonuçlara bakıp direk amniyosentez dediler. Bi ultrasona bile sokmadılar. Detaylı ultrason için erken anlaşılmaz dediler. Benim içime hiç sinmedi. Direk amniyosentez olmak istemediğine dair imza alcaz dediler. Bana bir açıklama bile yapılmadan. Çarptım kapıyı çıktım. İmza filan atmadım. Öğlen tekrar özel hastaneye gideceğim. Tavsiye üzerine. Umarım her şey güzel olur. Sonuçtan çok doktorların bu umursamaz ve alışmış tavrı beni çok yıprattı. Saatlerdir ağlıyorum. Sanki her ay doğum yapıyoruz. Bunları yaşıyoruz.Kızlar benim de 2li testim iyi çıktı sonra doktor 15+0da 3lü test yaptı 1/10 gibi çok yüksek bi risk çıktı başka doktora gittim prof. Erken yapılmış bir kere de ben yaptırayım sesi ve yeniledik bu sefer 1/1700 çıktı perinataloga gittik hem ayrıntılı tarama hem de bu konu için. Çok şükür birşey yok dedi. Şimdiki aklım olsa ne ikili ne üçlü test yaptırırdım özellikle de aldırmayı düşünmeyenler için hiç gerek yok diye düşünüyorum rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Malesef çok var ben hastanede çalışıyorum özel de takip oluyorum çalıştığım yer kamu hastanesi ozeldeki dr um tahlil istedi onları yaptırmak için kendi hastanede gittim rica ettim daha önce kaç kez tahlil yaptırdım rica ederek yok efendim isteyemezmis bakın diyorum burada çalışıyorum rica ediyorum burada takip li değil sen olmaz dedi ben de o sinirle allah buraya ďüsurmesin dedim bu seferde demez mi bana küfür ettin diye inanamadım dedim ki bunun neresi küfür velhasıl istemedi üstelik sekreter den randevu almaya çalışıyorum sekreteri aradı istediğim zamana da verdirmedi yarın gideceğim yine o dr la karsilasirim diye ödüm kopuyor ya gerçekten dünyada çok kötü insanlar var ağlaya ağlaya çıktım hastanedenMaalesef her yerde umursamaz doktorlar var iyi diye gittiğim bi doktor bende önce ki hastaya hafta 1 gel dedi kadın anlamadı tekrar sorunca yanındaki sekretere dönerek ne gerizekali ya diyerek gulustuler kadın hiç bisey diyemedi benim de artık muayene olasim gelmedi. Her yerde kendini beğenmişler var maalesef. Rabbim ıi insanlarla anlayışlı insanlarla karşılaştırsin
Herkesin bi işi gücü belki doktordan daha fazla insanlarda var ama ben bu doktorlar daki ego yu hiç anlamıyorum en önemli sağlık diyoruz ama her hastaneden çıkarken allahım kimseyi buralara düşürme muhtaç etme diyorum. Elimden geldiğince saygı mi korumaya çalışıyorum ama hiç hak etmiyorlarMalesef çok var ben hastanede çalışıyorum özel de takip oluyorum çalıştığım yer kamu hastanesi ozeldeki dr um tahlil istedi onları yaptırmak için kendi hastanede gittim rica ettim daha önce kaç kez tahlil yaptırdım rica ederek yok efendim isteyemezmis bakın diyorum burada çalışıyorum rica ediyorum burada takip li değil sen olmaz dedi ben de o sinirle allah buraya ďüsurmesin dedim bu seferde demez mi bana küfür ettin diye inanamadım dedim ki bunun neresi küfür velhasıl istemedi üstelik sekreter den randevu almaya çalışıyorum sekreteri aradı istediğim zamana da verdirmedi yarın gideceğim yine o dr la karsilasirim diye ödüm kopuyor ya gerçekten dünyada çok kötü insanlar var ağlaya ağlaya çıktım hastaneden
Allah razı olsun bitanem çok teşekkür ederim aynı şekilde bende tesettürlüyüm 1 sene oldu kapanalı ama öyle yargılarım yoktur kimseye öyle şeyler söylemem kim nasıl giyineceğini bilir bana soracak değil ilk önce kadın yemeğimi tutup çantamı önüme doğru öekti ki çantam ağır karnıma değince rahatsız ediyor tanımıyorum etmiyorum bir de heh böyle güzel oldu deyince bende sanane ya dedim hayret bişey ddim sinirle. Güldüm birde tabi gitti o yolda geçen biriydi yanımdaki komşum da öyle deyince bende popom belli oluyor diye yelek giydim falan karnından değil de alt özel bölgen belli oluyordur belki ondan demiştir dedi bende senin arkan değil önün bayram ediyor maşallah bi göğsü kafam kadar sinir oldum ona da üzerimde bir de siyah pantolon ve uzun tişört var belli olması imkansız bir de demiyor nasıl bi tepki alırım diye yanı bilmiyorum insanlar bi tuhaf olmuşBunun nesi olur ki kuzum :) geçenlerde dışarda alışverişteydim bende tesettürlüyüm hanımefendinin biri koşarak yanıma geldi aaa şey şey boynun görünüyor deyince şok oldum düğmeler açıldı göğsüm falan görünüyor diye kısa süreli bir şaşkınlk yaşadım ha birde kadına tşekkür etmişim hatırlamıyorum eşim söyledi :):)
İlk önce kendimizi ve kendi vücudumuzu yargılasak ne güzel olacak aslında
Yaaa bu arada bayılıyoruum senin profil fotona , dünyanın en güzel fotoğrafı olabilir bir anne için. Yeniden maşallah diyeyim kuzuna ve sana ...
Günaydın güzel anneler ben hayatımın en berbat gecelerinden birini geçirerek uyandım beş yaşında dünyalar tatlısı bir kzıım var ve 3 tane gebelik kaybım var dün rabbime şükür sağlıklı olduğunu öğrendiğim ikinci kızım olacağını öğrendim kendim öğretmen eşim bankacı ve ne yazıkki hayatımızdan 50 sene öncesine gidişi yaşadık kayınvalidem eşim tüm ailesi resmen çocuğun kız olduğunu duyunca bunalıma girdiler eşim 7 senedir evli olduğum farkli bir kişiliğe bürünüp bizim asla erkek çocuğumuz olmayacağını ve sorunun benden kaynaklı olduğunu acımasızca yüzüme dün yaşadığım mutluluğu umursamadan vurdu oysaki tıbben hiç bir sorunumuz yok sadece bir aspirin sorunumuzu çözmeye yetti şimdilik şimdilik diyorum çünkü henüz bebeğimizi kucağımıza dahi alamadan bu tarz olayları yaşamış olmak beni korkuttu kaybetmenin ne olduğu dibine kadar yaşamış düşüğü kürtajı yaşamış bir insanım kızı erkeği ikiz gebeliği kaybetmiş biriyim 5. Ayındayım hamileliğimin ve kayınvalidem benden 2 sokak ötede oturup 5 Ayda 5 kez arayıp sormamıştır dün cinsiyeti öğrenince gün içerisinde defalarca aradı başka doktora git belki görememiştir diye bir tanesi sağlıklı mı diye sormadı bile eşimin sözleri resmen kahretti beni sabaha kadar ağladım allahtan af diledim çünkü Allah’a şirk koşmaktır bu biride çok şükür sağlıklı evlada sahip olabiliyorsunuz önemli olan bu demedi çok üzgün ve çok kırgınım Sevincimi yaşayamamanın üzüntüsü ayrı bir dert eşimin beni yanıltması bambaşka bişey bana erkek evlat sahibi olmanın ayrıcalık Allah katında değerli olduğunu aldığım eğitim olduğum çağ bildiğim dini Bilgim ve inancım açısından böyle düşünmeleri beni korkuttu bebeğime bişey olacağı endişesi sardı kusura bakmayın çok doluyum çok uzattım hakkınızı helal edin
teşekkür ederim haklısınız ama dokunuyor insana insanoğlu nedense yaşadıklarını hemen unutup allahatan fazlasını ister bizimde o durum daha düne kadar acaba tekrar sağlıklı bir bebeğimiz olurmu 4.5. Aylara gelirmiyiz diye düşünürken dün neler yaşadık beni üzen bu rabbim öyle büyükki dedim gücüne gider dilerse doğduğu an cinsiyeti değiştirir ama istemeyi bileneYaa kıyamam sana canım benim en heyecanlı günlerinden birinde neler yaşamışsın..
Ne kadar yanlış düşünceler bunlar Allahın gücüne gider Rabbim öyle uygun görmüş öyle takdir etmiş kızı erkeği yok bunun senelerce çocuk için dua eden üzülenler var.. Allah hayırlısını versin diye dua ettik biz eşimle hep ilk bebeğimiz..
İnşallah seni daha fazla bu konuda kimse üzmez canım Allah yardımcın olsun sen üzülme dua et bol bol bebeğine de iyi bak Rabbim korusun hepsini inşallah..
Evet canım hiç belli olmaz aylarca kız sanıp erkek doğan bebekler var Rabbim bilir en iyisini.. üzülme sen alışır hepsi zamanla.. doğunca sevdirir o cimcime kendini :)teşekkür ederim haklısınız ama dokunuyor insana insanoğlu nedense yaşadıklarını hemen unutup allahatan fazlasını ister bizimde o durum daha düne kadar acaba tekrar sağlıklı bir bebeğimiz olurmu 4.5. Aylara gelirmiyiz diye düşünürken dün neler yaşadık beni üzen bu rabbim öyle büyükki dedim gücüne gider dilerse doğduğu an cinsiyeti değiştirir ama istemeyi bilene
Böyle şeylerle kendinide bebeğinide üzme canım , boşboğazlık eden insan dolu susturamıyoruz ki. Emin ol ikide oğlun olsa üçüncüye bu niye kız değil diye söyleneceklerdi.teşekkür ederim haklısınız ama dokunuyor insana insanoğlu nedense yaşadıklarını hemen unutup allahatan fazlasını ister bizimde o durum daha düne kadar acaba tekrar sağlıklı bir bebeğimiz olurmu 4.5. Aylara gelirmiyiz diye düşünürken dün neler yaşadık beni üzen bu rabbim öyle büyükki dedim gücüne gider dilerse doğduğu an cinsiyeti değiştirir ama istemeyi bilene
Günaydın, ne kadar cahil insanlar. eşin de annesinin etkisinde kalmış anlaşılan. hepimizin içinden cinsiyet geçse de sağlıklı olması tek isteğimiz. Cinsiyet konusunda konuşulması benim de çok moralimi bozmuştu daha belli olmadan görümcem inşallah kız olur ailede hep erkek çocuk diyip duruyordu. benim ilk çocuk sonuçta oğlumda yok kızımda, farketmez , diyorum susmuyordu. kız olduğunu haber verdiğimde hiç tepki vermedi,ben de çok sevinecek sanıyorum, o kadar dua etti.Günaydın güzel anneler ben hayatımın en berbat gecelerinden birini geçirerek uyandım beş yaşında dünyalar tatlısı bir kzıım var ve 3 tane gebelik kaybım var dün rabbime şükür sağlıklı olduğunu öğrendiğim ikinci kızım olacağını öğrendim kendim öğretmen eşim bankacı ve ne yazıkki hayatımızdan 50 sene öncesine gidişi yaşadık kayınvalidem eşim tüm ailesi resmen çocuğun kız olduğunu duyunca bunalıma girdiler eşim 7 senedir evli olduğum farkli bir kişiliğe bürünüp bizim asla erkek çocuğumuz olmayacağını ve sorunun benden kaynaklı olduğunu acımasızca yüzüme dün yaşadığım mutluluğu umursamadan vurdu oysaki tıbben hiç bir sorunumuz yok sadece bir aspirin sorunumuzu çözmeye yetti şimdilik şimdilik diyorum çünkü henüz bebeğimizi kucağımıza dahi alamadan bu tarz olayları yaşamış olmak beni korkuttu kaybetmenin ne olduğu dibine kadar yaşamış düşüğü kürtajı yaşamış bir insanım kızı erkeği ikiz gebeliği kaybetmiş biriyim 5. Ayındayım hamileliğimin ve kayınvalidem benden 2 sokak ötede oturup 5 Ayda 5 kez arayıp sormamıştır dün cinsiyeti öğrenince gün içerisinde defalarca aradı başka doktora git belki görememiştir diye bir tanesi sağlıklı mı diye sormadı bile eşimin sözleri resmen kahretti beni sabaha kadar ağladım allahtan af diledim çünkü Allah’a şirk koşmaktır bu biride çok şükür sağlıklı evlada sahip olabiliyorsunuz önemli olan bu demedi çok üzgün ve çok kırgınım Sevincimi yaşayamamanın üzüntüsü ayrı bir dert eşimin beni yanıltması bambaşka bişey bana erkek evlat sahibi olmanın ayrıcalık Allah katında değerli olduğunu aldığım eğitim olduğum çağ bildiğim dini Bilgim ve inancım açısından böyle düşünmeleri beni korkuttu bebeğime bişey olacağı endişesi sardı kusura bakmayın çok doluyum çok uzattım hakkınızı helal edin
Içinde bulunduğun durum beni çok etkiledi bişiler yazıp biraz moral vermek istiyorum ama inan ne yazacağımı bilemedim. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç sıkma canını anne olmaya bi kez daha layık görmüş Rabbim seni hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.Günaydın güzel anneler ben hayatımın en berbat gecelerinden birini geçirerek uyandım beş yaşında dünyalar tatlısı bir kzıım var ve 3 tane gebelik kaybım var dün rabbime şükür sağlıklı olduğunu öğrendiğim ikinci kızım olacağını öğrendim kendim öğretmen eşim bankacı ve ne yazıkki hayatımızdan 50 sene öncesine gidişi yaşadık kayınvalidem eşim tüm ailesi resmen çocuğun kız olduğunu duyunca bunalıma girdiler eşim 7 senedir evli olduğum farkli bir kişiliğe bürünüp bizim asla erkek çocuğumuz olmayacağını ve sorunun benden kaynaklı olduğunu acımasızca yüzüme dün yaşadığım mutluluğu umursamadan vurdu oysaki tıbben hiç bir sorunumuz yok sadece bir aspirin sorunumuzu çözmeye yetti şimdilik şimdilik diyorum çünkü henüz bebeğimizi kucağımıza dahi alamadan bu tarz olayları yaşamış olmak beni korkuttu kaybetmenin ne olduğu dibine kadar yaşamış düşüğü kürtajı yaşamış bir insanım kızı erkeği ikiz gebeliği kaybetmiş biriyim 5. Ayındayım hamileliğimin ve kayınvalidem benden 2 sokak ötede oturup 5 Ayda 5 kez arayıp sormamıştır dün cinsiyeti öğrenince gün içerisinde defalarca aradı başka doktora git belki görememiştir diye bir tanesi sağlıklı mı diye sormadı bile eşimin sözleri resmen kahretti beni sabaha kadar ağladım allahtan af diledim çünkü Allah’a şirk koşmaktır bu biride çok şükür sağlıklı evlada sahip olabiliyorsunuz önemli olan bu demedi çok üzgün ve çok kırgınım Sevincimi yaşayamamanın üzüntüsü ayrı bir dert eşimin beni yanıltması bambaşka bişey bana erkek evlat sahibi olmanın ayrıcalık Allah katında değerli olduğunu aldığım eğitim olduğum çağ bildiğim dini Bilgim ve inancım açısından böyle düşünmeleri beni korkuttu bebeğime bişey olacağı endişesi sardı kusura bakmayın çok doluyum çok uzattım hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?