- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.681
O söylediğin işleri yapınca benim de kasıklarda baskı oluyor hemen oturuyorum ya da yatiyorum.Yok canim ayakta fazla kalmıyorum hele bugun yatagimi topladim bir de kahvalti bulasigini makineye attim o kadar. Hep uzaniyorum ya da oturuyorum bugun hele hemen hemen hicbirsey yapmadim
Benim de arada oluyor o kasilmalardan bol su içip sağa ya da sola dogru yatiyorum ,kasilma hangi pozisyonda geçiyorsa ona göre. Elini uzerine koyunca geciyor mu? Elimi kasilan yerde tutuncada dagiliyor bazenKızlar paketim bittiğinden bakamiyorum foruma. Benimde karnimda bebek toplanıyor sanırım yarim saattir taktim kafayı. Sağ taraf sertlesiyor sonra geçiyor. Acile gidicem birazdan. Sizde de var mı böyle durumlar? İnş birşey yoktur
Kadın şikayet etseydi şahit olurdum ama sustu. Topu topu 10 u geçmez kadın dogum doktoru bu yüzden cephe almak istememiştir.Bir insana açık açık gerizekalı diyorlar öyle mi. Okumuşsun ama adam olamamışsın diyeceksin de neyse.
Insallah canim bugunleri saglicakla atlatalim da endiselerden kurtulalim artikBugün korkuttu beni Ağrıhaftalarımızda hemen hemen aynı demekki bu zamanlarda oluyor böyle ağrılar..inşallah kısa zamanda hamileliğe alışırız :)
Elimi karnimda gezdirince sertligin uzun surmedigini dağıldığını farkediyorum canım. Bir de ilk oglumda kramp yaşamadim. Böyle elektrik çarpması gibi birşey oluyor karnım boşa geldiğinde ya da ters hareket ettiğimde. Kramp bıçak gibi birşey bildiğim kadarıyla.O söylediğin işleri yapınca benim de kasıklarda baskı oluyor hemen oturuyorum ya da yatiyorum.
Benim de arada oluyor o kasilmalardan bol su içip sağa ya da sola dogru yatiyorum ,kasilma hangi pozisyonda geçiyorsa ona göre. Elini uzerine koyunca geciyor mu? Elimi kasilan yerde tutuncada dagiliyor bazen
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızım olacakmış kızlar çok mutluyum :))sağlıkla gelir inşallah .
Hareket etmeye başlayacağının göstergesi bende de olmuştu ben sormuştum doktor kısa süreli ise sebep Burdur demişti ama uzun sürerse sorun edin demişti yine de siz bilirsiniz bende netten okuyunca erken Doğum belirtileri felan diyince endişe etmiştim etmeyin benceKızlar paketim bittiğinden bakamiyorum foruma. Benimde karnimda bebek toplanıyor sanırım yarim saattir taktim kafayı. Sağ taraf sertlesiyor sonra geçiyor. Acile gidicem birazdan. Sizde de var mı böyle durumlar? İnş birşey yoktur
28 canim 2. Denememiz bizim cok sukur. Ins bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz canimBenim ki de tüp bebek tedavisi hem de 8. De ben de bırakmaya çalışınca lekelenmelerim oldu o yüzden devam senin yaş kaç
Teşekkürler, hareketlerini bayadir hissediyorum ama bu şekilde hiç olmamıştı. Oglumdayken son aylarda olmuştu. Bir de karnım aşağıda görünüyor o yüzden korktum açıkçası. İnşallah bu da dediginiz gibidirHareket etmeye başlayacağının göstergesi bende de olmuştu ben sormuştum doktor kısa süreli ise sebep Burdur demişti ama uzun sürerse sorun edin demişti yine de siz bilirsiniz bende netten okuyunca erken Doğum belirtileri felan diyince endişe etmiştim etmeyin bence
Yok yok korkma canım ben sordum özellikle doktora , yerini gösterdim sertleşen yeri , portakal kadar sertlik oluyor bu bebekmi kasılma mı dedim.Teşekkürler, hareketlerini bayadir hissediyorum ama bu şekilde hiç olmamıştı. Oglumdayken son aylarda olmuştu. Bir de karnım aşağıda görünüyor o yüzden korktum açıkçası. İnşallah bu da dediginiz gibidir
Bana da bebek daha küçük o kadar sertlik olusturamaz kasılma demişlerdi. Doktorda prigestan yumuşatır dedi, bebek demedi yani. Ben uzaninca ya da egilince daha çok oluyor . Karnimda arada kalp atışları gibi şeyler oluyor hareket mi başka bişey mi bilmiyorum.Yok yok korkma canım ben sordum özellikle doktora , yerini gösterdim sertleşen yeri , portakal kadar sertlik oluyor bu bebekmi kasılma mı dedim.
Hayır bebek , korkmana gerek yok , rahim ağzı uzunluğu iyi demişti.
Sende de öyle bir problem olsaydı mutlaka söylerdi doktorun. Bebektir o annesi taklamı atıyor artık içeride , zıplıyormu :)
Birdahaki kontrolde unutma o zaman canım sen sor , herkeste aynı değildir tabiki durumlar...Bana da bebek daha küçük o kadar sertlik olusturamaz kasılma demişlerdi. Doktorda prigestan yumuşatır dedi, bebek demedi yani. Ben uzaninca ya da egilince daha çok oluyor . Karnimda arada kalp atışları gibi şeyler oluyor hareket mi başka bişey mi bilmiyorum.
Güzel olacak inşallah herşey içini ferah tut , bizede haber ver emi annesi , kuzucuk nasılmış...
Allah yardımcın olsun.Hayırlı güzel haberler verirsin bize inşallah.
Güzel olacak inşallah herşey içini ferah tut , bizede haber ver emi annesi , kuzucuk nasılmış...
Canm noldu kontrolun?
göbeksiz hamilemi olur zaten bence böylesi daha güzel salına salına gezeriz göbüşümüzleAzcık vardı göbeğim. Yemekten sonra filan şişerdi yani. Hatta bi ara bebek mi göbek mi diye soranlar olmuştu. Göbekti o zaman. Şimdi bebek ama çok kocaman bi göbek.
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda...Aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum..
Dediğin gibi bebekler geldikten sonra imkanı yok böyle rahat olamayız..
Öyleymiş canım dinlenmek gerekiyormuş o yüzden rapor verdiler işte.. hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alalım da yavrularımızı..
Cok sevindim senin adına canim inan. Allah sağlıkla devam ettirsin. Darisi bizim başımıza insaallah bizim ayrintililar da guzel sorunsuz gecer.Sorandan düşünenden Allah razı olsun kızlar çok mutluyum Allahıma bin şükür gayet sağlıklı bebekte plasentada damarlarda herşeyine bakıldı bi sorun olmaz bu gebeliğinde büyük ihtimal dedi doktor hatta iğneyi bırakabileceğimi sadece aspirini 35.haftaya kadar kullanmamı söyledi
aman boşver sinirlendiğine değmez herkes kendine bakıcak önce böyle şeyleri takma kafana bebelisin sen artık sakin ol canımSorma yanımdaki de diyor ki yani alt tarafın belli olabilir omdan demiş olabilir sen benim altıma laf edene kadar göğüslerini kapat dedim sütyeninin danteli bile belli oluyor dedim öyle kaldı sözünü tartmadan söylüyorsan aldığın cevaptan da incinmeyeceksin bi insan açık saçıkta olabilir yargılamak bize düşmez hiç sevmediğim şeyler sorma bende dün sinir oldum
ahh ben duyduğumdan beri havalardayım nasıl büyük bi mutluluk anlatamam bu cimcimeler doğsa naparız acaba bilemiyorum o mutluluğu inşallah canım herşey gönlünüze göre olsun sendende güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla :))Cok sevindim senin adına canim inan. Allah sağlıkla devam ettirsin. Darisi bizim başımıza insaallah bizim ayrintililar da guzel sorunsuz gecer.
Kızlar merhababenim karnım birkaç gündür atak yaptı birden büyüdü sanki.hayret ederek bakıyorum karnıma.birkaç günde böyle gözle görülür değişim normal mi acaba.sizlerde durum nasıl ??
Sağol kuzum rahatladım mesajlarinizla:) evet böyle portakal gibi toplanıyor, ama benim canimi sıkan birşey de o elektrik çarpması gibi olan anlık şeydi. Yine bir cevap alamadım. Nöbetçi Dr yerine pratisyen var ve mudehale ilgi vs yok. Allah korusun hepimizi canım:)Yok yok korkma canım ben sordum özellikle doktora , yerini gösterdim sertleşen yeri , portakal kadar sertlik oluyor bu bebekmi kasılma mı dedim.
Hayır bebek , korkmana gerek yok , rahim ağzı uzunluğu iyi demişti.
Sende de öyle bir problem olsaydı mutlaka söylerdi doktorun. Bebektir o annesi taklamı atıyor artık içeride , zıplıyormu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?