2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de bugun ayrintili usg oldum. Drum iki seye dikkat cekti. 1: kalbinde parlak bir nokta var dedi. Her boyle olan bebekte kromozom bozuklugu olur diyemeyiz ama, bozukluk olanlarda boyle oluyor dedi. Onun disinda kalp fonksiyonlari normal, beyin, diger organlar hepsi cok iyi. Bir anomali var diyebilmek icin birkac tane daha supheli bulgu olmasi gerekir, bu tek basina pek anlamli degil, dilerseniz emin olmak icin kordondan kan alip bakariz dedi. Amniyosentez mi o dedim? Yok daha zoru kordondan aliniyor ve islem sirasinda 200de 1 bebek dusebilir dedi. Pekiiii dedim bebekte anomali tespit edildi tedaviye mi baslariz dedim. O da kromozomal birseyse gebelik sonlandirilir dilerseniz dedi. Ben sorumluluk acisindan gordugumu soylemeliyim dedi. Sagolsun:) Ama beni yildirdi mi bunlar? Tabiiiki hayiiir garip bir sekilde icim cok rahat. Iiiiicbiseycikler olmadigindan eminim. Allahin izniyle tabiiiki. 2.si de myomun dogum kanalina epey yakin, normal dogumu zorlastirabilir, engelleyebilir ancak henuz cok erken. Son aylarda tekrar degerlendirmek lazim dedi. Bir de minisim 387 gram olmus. Ben en son kilomun uzerine 3 kilo daha eklemisim, kendiminkini hic soylemeyim

peki 2 li yada 3 lü testte riskli bir durum varmıydı

Kizlar aranizda çatı bölgesinde agri yasayan var mi. Bugun 4 keredir ufak bi sanci giriyor. Nette bebegin agirligi artinca oluyor diyo ama endişelendim ya

Evet canım ben uzaklaşmak istedikçe böyleleri bana denk geliyor maalesef hep ben bilirim hep ben üstünüm diye ortalıkta horoz gibi geziyorlar en nefret ettiğim insan tipi bi tane mütevazi dedikodu yapmayan bi Arkadaşım var ben bu zamana kadar bi onu tanıdım öyle gerçekten çıkarsız seven seni her şeyinle kabul eden biri allah iyilerle karşılaştırsın kimse kendine bakmıyor işte seni araştırıyor bir de halbuki akşama kadar ses yapan çocuklara avazı çıktığı kadar bağırıp küfür eden kendisi ve bundan hiç rahatsız da olmuyor bi tanesi de çıkıp sen bana çocuğuma onları nasıl dersin diyemiyor gerçekten hayret ediyorum bazen

Evet canım bir de kalabalık oluyor yani yanımdan dikkatle geçsinler diye karnımı koruyorum zaten karnım büyük bi kere düşme tehlikesi yaşadım açıkçası görüp dikkat edilsin istiyorum da evladıma bi zarar gelmesini istemiyorum yıllardır biz onu bekliyoruz isterse beklenmesin düşüncem yine aynı olurdu ayrıca karnını şaklamak istedikçe daha belli oluyor bazı bayanların herkesin vücut yapısı farklı sonuçta numuneler beni buluyor maalesef çocukları bazen çok iyi bi Arkadaşım var o alıyor soruyorlarmış niye gelmiyor sınıftaki diğer veliler sen niye alıyorsun işte milletin canı kıymetli vs diyorum ya yetişilmez bu millete uysam sinir hastası olur çıkarım

Postları okudum da erkek kız ayrımı yapan bi kaynana varmış biz ne yapsak yaranamayız onlara canım geliniz ya sıkma canını ayrıca gitsin oğluna kızsın çok kızmak istiyorsa belki bi bardak suyunu o kızın elinden içecek ne kadar cahilce geri kafalı insanlar var benim erkek bebeğim kaynanam vs kız da olsa erkekte olsa sevinmedi çünkü onlar bebeğimin olmasına bi kere katlanamadılar Bırak aramasınlar eşim Tunceli’ye gitti nedeyse bi ay gelmeyecek evim de yakın uzak değil öyle bi taksiye binse 5 dakikaya buradalar bırak onu aramadılar bile ayrıca zaten kaynanama dünyanın lafını söyledim geçen engelledim bir dr babası da aramadı kayınbabam boş ver uzak olmaları daha iyi ama eşiniz ayıp etmiş Allah’ın gücüne gider sen onları takma bu erkeklerin erkek çocuk merakını anlamıyorum aslında kız çocuğu daha yakın oluyor babaya kendi adıma konuşuyorum ben kaynamamlara fırsat versem anında yuvam dağılır kadın geöen sene eşimi kızlara arattı bu sene dr bebeğin erkek olduğunu öğrendi her şey yolunda gidince beni ne aradı ne sordu o arattığı kadının evine gidip resimler paylaştı bana nisbet yaparcasına yani bak seni takan kim bende. Kestim görüşmeyi diyeceğimi dedim şimdi ne torununu görebilir ne de oğlumun evi diye rvime gelebilir onların yokluğu iyi boş ver allah şerlerinden korusun

Yeni
Postları okudum da erkek kız ayrımı yapan bi kaynana varmış biz ne yapsak yaranamayız onlara canım geliniz ya sıkma canını ayrıca gitsin oğluna kızsın çok kızmak istiyorsa belki bi bardak suyunu o kızın elinden içecek ne kadar cahilce geri kafalı insanlar var benim erkek bebeğim kaynanam vs kız da olsa erkekte olsa sevinmedi çünkü onlar bebeğimin olmasına bi kere katlanamadılar Bırak aramasınlar eşim Tunceli’ye gitti nedeyse bi ay gelmeyecek evim de yakın uzak değil öyle bi taksiye binse 5 dakikayaburadalar bırak onu aramadılar bile ayrıca zaten kaynanama dünyanın lafını söyledim geçen engelledim bir dr babası da aramadı kayınbabam boş ver uzak olmaları daha iyi ama eşiniz ayıp etmiş Allah’ın gücüne gider sen onları takma bu erkeklerin erkek çocuk merakını anlamıyorum aslında kız çocuğu daha yakın oluyor babaya kendi adıma konuşuyorum ben kaynamamlara fırsat versem anında yuvam dağılır kadın geöen sene eşimi kızlara arattı bu sene dr bebeğin erkek olduğunu öğrendi her şey yolunda gidince beni ne aradı ne sordu o arattığı kadının evine gidip resimler paylaştı bana nisbet yaparcasına yani bak seni takan kim bende. Kestim görüşmeyi diyeceğimi dedim şimdi ne torununu görebilir ne de oğlumun evi diye rvime gelebilir onların yokluğu iyi boş ver allah şerlerinden korusun

Kizlar aranizda çatı bölgesinde agri yasayan var mi. Bugun 4 keredir ufak bi sanci giriyor. Nette bebegin agirligi artinca oluyor diyo ama endişelendim ya
Benimde ağrıyor ama ayakta çok kalınca falan daha kötü bende korktum Bide buna bel ağrısı da ekleniyor baZen

Benim kasıklarda oluyor, hatta sıkışınca tuvalete gitmezsem hemen acı oluyor resmen.

Doktora daha haftaya gidicem zaten bebek normalden asagida oldugu icin surekli dinleniyorum raporluyum
Simdi de bu agri cikti
Çok ayakta kaldigin zamanlar mi oluyor

Benim kasıklarda oluyor, hatta sıkışınca tuvalete gitmezsem hemen acı oluyor resmen.

Çok ayakta kaldigin zamanlar mi oluyor
Yok canim ayakta fazla kalmıyorum hele bugun yatagimi topladim bir de kahvalti bulasigini makineye attim o kadar. Hep uzaniyorum ya da oturuyorum bugun hele hemen hemen hicbirsey yapmadim

Azcık vardı göbeğim. Yemekten sonra filan şişerdi yani. Hatta bi ara bebek mi göbek mi diye soranlar olmuştu. Göbekti o zaman. Şimdi bebek ama çok kocaman bi göbek.

Kızlar paketim bittiğinden bakamiyorum foruma. Benimde karnimda bebek toplanıyor sanırım yarim saattir taktim kafayı. Sağ taraf sertlesiyor sonra geçiyor. Acile gidicem birazdan. Sizde de var mı böyle durumlar? İnş birşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…