- 3 Temmuz 2017
- 74
- 86
- 3
- 39
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.661
peki 2 li yada 3 lü testte riskli bir durum varmıydıBen de bugun ayrintili usg oldum. Drum iki seye dikkat cekti. 1: kalbinde parlak bir nokta var dedi. Her boyle olan bebekte kromozom bozuklugu olur diyemeyiz ama, bozukluk olanlarda boyle oluyor dedi. Onun disinda kalp fonksiyonlari normal, beyin, diger organlar hepsi cok iyi. Bir anomali var diyebilmek icin birkac tane daha supheli bulgu olmasi gerekir, bu tek basina pek anlamli degil, dilerseniz emin olmak icin kordondan kan alip bakariz dedi. Amniyosentez mi o dedim? Yok daha zoru kordondan aliniyor ve islem sirasinda 200de 1 bebek dusebilir dedi. Pekiiii dedim bebekte anomali tespit edildi tedaviye mi baslariz dedim. O da kromozomal birseyse gebelik sonlandirilir dilerseniz dedi. Ben sorumluluk acisindan gordugumu soylemeliyim dedi. Sagolsun:) Ama beni yildirdi mi bunlar? Tabiiiki hayiiirgarip bir sekilde icim cok rahat. Iiiiicbiseycikler olmadigindan eminim. Allahin izniyle tabiiiki. 2.si de myomun dogum kanalina epey yakin, normal dogumu zorlastirabilir, engelleyebilir ancak henuz cok erken. Son aylarda tekrar degerlendirmek lazim dedi. Bir de minisim 387 gram olmus. Ben en son kilomun uzerine 3 kilo daha eklemisim, kendiminkini hic soylemeyim
Canm noldu kontrolun?amin canım inşallah
Hayir. Ikisi de gayet iyi demislerdi 3lude ihtimal 1/394dipeki 2 li yada 3 lü testte riskli bir durum varmıydı
ayyyy bende sorucaktım tam benım cok agrıyo vajınanın alt bölgesiKizlar aranizda çatı bölgesinde agri yasayan var mi. Bugun 4 keredir ufak bi sanci giriyor. Nette bebegin agirligi artinca oluyor diyo ama endişelendim ya
Ne zamandir agriyor. Nette pek kotu bisey yazmiyor cok sukur ama korkutuyor maleaefayyyy bende sorucaktım tam benım cok agrıyo vajınanın alt bölgesi
Doktora daha haftaya gidicemson bı haftadır özellikle bugün
Evet canım ben uzaklaşmak istedikçe böyleleri bana denk geliyor maalesef hep ben bilirim hep ben üstünüm diye ortalıkta horoz gibi geziyorlar en nefret ettiğim insan tipi bi tane mütevazi dedikodu yapmayan bi Arkadaşım var ben bu zamana kadar bi onu tanıdım öyle gerçekten çıkarsız seven seni her şeyinle kabul eden biri allah iyilerle karşılaştırsın kimse kendine bakmıyor işte seni araştırıyor bir de halbuki akşama kadar ses yapan çocuklara avazı çıktığı kadar bağırıp küfür eden kendisi ve bundan hiç rahatsız da olmuyor bi tanesi de çıkıp sen bana çocuğuma onları nasıl dersin diyemiyor gerçekten hayret ediyorum bazennasıl sözler bunlar böylekarşı taraf sanırım hiç nezaketten incelikten nasibini almamış.
Ben de açık bir insanım ama kimin ne giydiğiyle hiç ilgilenmiyorum. dolmuşta çarşaflı bir bayan bir keresinde kenarda durma gel böyle düşersin dedi elimden tutup yardım etmişti. ve ben teşekkür etmiştim ona ve mutlu olmuştum gayet. Ne o benim ne de ben onun dış görünüşüyle ilgilenmedik. böyle seviyesizce cümleler insanları ötekileştiren cümlelerden nefret ederim. size de denk geliyor ya. etrafınızdan sizi üzecek laf edecek biri oluyor. İyi ki hazır cevapsınız. yoksa cidden baş edilmez.
Evet canım bir de kalabalık oluyor yani yanımdan dikkatle geçsinler diye karnımı koruyorum zaten karnım büyük bi kere düşme tehlikesi yaşadım açıkçası görüp dikkat edilsin istiyorum da evladıma bi zarar gelmesini istemiyorum yıllardır biz onu bekliyoruz isterse beklenmesin düşüncem yine aynı olurdu ayrıca karnını şaklamak istedikçe daha belli oluyor bazı bayanların herkesin vücut yapısı farklı sonuçta numuneler beni buluyor maalesef çocukları bazen çok iyi bi Arkadaşım var o alıyor soruyorlarmış niye gelmiyor sınıftaki diğer veliler sen niye alıyorsun işte milletin canı kıymetli vs diyorum ya yetişilmez bu millete uysam sinir hastası olur çıkarımsen beni bir gün yanına al birlikte gidelim okula :))))) ben herkese cevap veriyim sen yorulma :)))))
ayyy okurken gerildim. ne demek ya önünü kapat. Ohhhhh ne güzelde hamileyim. dar body de giyerim altına pantolon da cekerim gezerim. SA-NA-NE!!!!!!!!!!!!!! ayyy arkadaşım iyi sabrediyorsun :)
Günaydın güzel anneler ben hayatımın en berbat gecelerinden birini geçirerek uyandım beş yaşında dünyalar tatlısı bir kzıım var ve 3 tane gebelik kaybım var dün rabbime şükür sağlıklı olduğunu öğrendiğim ikinci kızım olacağını öğrendim kendim öğretmen eşim bankacı ve ne yazıkki hayatımızdan 50 sene öncesine gidişi yaşadık kayınvalidem eşim tüm ailesi resmen çocuğun kız olduğunu duyunca bunalıma girdiler eşim 7 senedir evli olduğum farkli bir kişiliğe bürünüp bizim asla erkek çocuğumuz olmayacağını ve sorunun benden kaynaklı olduğunu acımasızca yüzüme dün yaşadığım mutluluğu umursamadan vurdu oysaki tıbben hiç bir sorunumuz yok sadece bir aspirin sorunumuzu çözmeye yetti şimdilik şimdilik diyorum çünkü henüz bebeğimizi kucağımıza dahi alamadan bu tarz olayları yaşamış olmak beni korkuttu kaybetmenin ne olduğu dibine kadar yaşamış düşüğü kürtajı yaşamış bir insanım kızı erkeği ikiz gebeliği kaybetmiş biriyim 5. Ayındayım hamileliğimin ve kayınvalidem benden 2 sokak ötede oturup 5 Ayda 5 kez arayıp sormamıştır dün cinsiyeti öğrenince gün içerisinde defalarca aradı başka doktora git belki görememiştir diye bir tanesi sağlıklı mı diye sormadı bile eşimin sözleri resmen kahretti beni sabaha kadar ağladım allahtan af diledim çünkü Allah’a şirk koşmaktır bu biride çok şükür sağlıklı evlada sahip olabiliyorsunuz önemli olan bu demedi çok üzgün ve çok kırgınım Sevincimi yaşayamamanın üzüntüsü ayrı bir dert eşimin beni yanıltması bambaşka bişey bana erkek evlat sahibi olmanın ayrıcalık Allah katında değerli olduğunu aldığım eğitim olduğum çağ bildiğim dini Bilgim ve inancım açısından böyle düşünmeleri beni korkuttu bebeğime bişey olacağı endişesi sardı kusura bakmayın çok doluyum çok uzattım hakkınızı helal edin
Benimde ağrıyor ama ayakta çok kalınca falan daha kötü bende korktumKizlar aranizda çatı bölgesinde agri yasayan var mi. Bugun 4 keredir ufak bi sanci giriyor. Nette bebegin agirligi artinca oluyor diyo ama endişelendim ya
Benim kasıklarda oluyor, hatta sıkışınca tuvalete gitmezsem hemen acı oluyor resmen.Kizlar aranizda çatı bölgesinde agri yasayan var mi. Bugun 4 keredir ufak bi sanci giriyor. Nette bebegin agirligi artinca oluyor diyo ama endişelendim ya
Çok ayakta kaldigin zamanlar mi oluyorDoktora daha haftaya gidicemzaten bebek normalden asagida oldugu icin surekli dinleniyorum raporluyum
Simdi de bu agri cikti
Cogumuz yasadigina gore normal bisey demek ki. Allah yardimcimiz olsunBenimde ağrıyor ama ayakta çok kalınca falan daha kötü bende korktumBide buna bel ağrısı da ekleniyor baZen
Yok canim ayakta fazla kalmıyorum hele bugun yatagimi topladim bir de kahvalti bulasigini makineye attim o kadar. Hep uzaniyorum ya da oturuyorum bugun hele hemen hemen hicbirsey yapmadimBenim kasıklarda oluyor, hatta sıkışınca tuvalete gitmezsem hemen acı oluyor resmen.
Çok ayakta kaldigin zamanlar mi oluyor
Azcık vardı göbeğim. Yemekten sonra filan şişerdi yani. Hatta bi ara bebek mi göbek mi diye soranlar olmuştu. Göbekti o zaman. Şimdi bebek ama çok kocaman bi göbek.aynı canım benim göbekte kocaman bazılarının iç karnı dar olurmuş göbek hemen çıkarmış diyorlar sanırım öyle bir durum bizimkisi hamilelikten önce var mıydı göbeğin falan benim sıfırdı şimdi maşallah
Bugün korkuttu beni AğrıCogumuz yasadigina gore normal bisey demek ki. Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?