2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kızlar saat 4 ten 10 a kadar avm dolastim oğluşun kışlık ihtiyaçları vardı onları aldık ayaklarıma karasular indi resmen 4 e kadar da okuldaydım buğün hiç oturmadım diyebilirim.bu arada kendime de mangodan 2 tane elbise aldım salaş ve rahatlar hiç özel hamile kıyafeti almaya gerek yok.bakmak isteyen olursa tavsiye ederim şahsen ben minyon bir tipim hamile elbiselerinin içinde yüzüyorum şuana kadar sadece hamile pantalonu aldim okadar diğer kıyafetlerim normal kıyafetletim oluyor.elbise isterseniz tabi boylari kisa demezseniz mutlaka mangoya bi bakın derim.

Pratisyen müdahale etmesin zaten daha iyi.. benim de karın derisinde yüzeysel uyuşma oluyordu bir ara. sonra geçti. hiç takmamıştım.
amin

Pratisyen müdahale etmesin zaten daha iyi.. benim de karın derisinde yüzeysel uyuşma oluyordu bir ara. sonra geçti. hiç takmamıştım.
amin
Yok yani anlamadığım kadın doğum acilinde gerine gerine söyledikleri şeye bakar mısın.. Dr yok, tanı yok tedavi yok. Allah kimseyi dusurmesin gerçekten.

Yok yani anlamadığım kadın doğum acilinde gerine gerine söyledikleri şeye bakar mısın.. Dr yok, tanı yok tedavi yok. Allah kimseyi dusurmesin gerçekten.
amin canım. benim uzman doktor bile bu sertleşme kasılma hakkında net bişey söyleyemedi. sebebini net olarak şu demedi. acilde yeni mezun pratisyen bilemez zaten. çok hayati bir durum olmadıkça gitmiyorum acile.

amin canım. benim uzman doktor bile bu sertleşme kasılma hakkında net bişey söyleyemedi. sebebini net olarak şu demedi. acilde yeni mezun pratisyen bilemez zaten. çok hayati bir durum olmadıkça gitmiyorum acile.
En doğrusunu yapıyorsun. Adam en az 50 yasinda var ama muayene de sıfır maalesef.. Biraz hareketlerine dikkat edeyim bende. Rastgele davrandigim içindir belki de bu çarpma hissi.

En doğrusunu yapıyorsun. Adam en az 50 yasinda var ama muayene de sıfır maalesef.. Biraz hareketlerine dikkat edeyim bende. Rastgele davrandigim içindir belki de bu çarpma hissi.

Bu haftaya kadar kasılma bende de oluyordu canım oğlumda da erken başlamıştı çok iyi biliyorum nasıl bişey olduğunu.Ama bu hafta Hem enfeksiyon için artı D vitamini için iki ayrı ilaca başladım bunlardan birisi mi engel oluyor bilmiyorum ama bu hafta olmuyor kasılma.bence ilaçlarla alakalı çünkü ilaçlara başlayalı kesildi.Belki enfeksiyon kaynaklıydı belki d vit eksikliğinden.Oğlumda magnezyum kullanırdım kasılmalarım çok azalırdı.Belki sende de bunlardan biri eksiktir.Yine de kontrolünde sorarsın ama muz maden suyu tüketmeye çalış Ve güneş saatinde dışarıya çıkıp kısa yürüyüşler yapabilirsin naçizane tavsiyem

D vitaminine başlamıştım canım, belki magnezyumdan olabilir. Bugün saglik ocağına tahlil verdim durumu da anlattım inşallah bakılmıştır magnezyumda. Oglumda kaburgama dayandığında olmuştu son zamanlarda. Bunda habire şikayet üretiyorum :))

Bende öyleyim nedense ikinci olmasına rağmen sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor.Güya tecrübe var ama olmasa daha mı iyiydi bilemiyorum.Daha Çetin bir hamilelik oldu şu ana kadar bundan sonrası Allah Kerim :) oğlumda kasılmalar arttıkça içtiğim magnezyum ilacımı arttırırdı Doktorum.1 den 2 ye 2 den 3 e çıktı günde.Hatta bazen serum takviyesi bile alırdım.Bakalım ne çıkacak seninde tahlillerinde

Canim ben bakiyim. Tavsiyen icin tesekkurler. hamile kıyafetlerinin bazılarını hic beğenmiyorum. Bunu tasarlayan ne mantıkla yapmış diyorum

Bu saatte uyandım mide bulantısı karin agrisiyla. Okadar sıcak tuttum kendimi. Şimdi kendime mecbur bu saatte çorba yapcam. Yoksa ise giderken olacakları düşünemiyorum. Servisin camlarını hortumla falan yıkamasınlar :))

Kızlar günaydın geceden buyana miğdem kötü kusup duruyorum 3 defa kustum hala kusasım var neden böyle oldu anlamadım korkuyorum ara da bir kusuyordum yine ama hiç böyle olmamıştı doktora gideceğim birazdan

Benim gibi üşütmüş olabilir misin. Ben çıkarmıyorum ama karin agrisi ve mide bulantısı var. Gecmis olsun

Benim gibi üşütmüş olabilir misin. Ben çıkarmıyorum ama karin agrisi ve mide bulantısı var. Gecmis olsun
Çok geçmiş olsun canım bilmiyorum ki miğdem ağrıyor ve bulanıyor ara da kusuyorum korkuyorum çok karın ağrım lekelenmem hiç yok düşükten korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım bilmiyorum ki miğdem ağrıyor ve bulanıyor ara da kusuyorum korkuyorum çok karın ağrım lekelenmem hiç yok düşükten korkuyorum
Aklına kötü şeyler getirme bende bütün gece öldürmekten uyuyamadım ama o nasıl öksürük boğuluyor tıkanıyor gibi fena gribe yakalanıyorum galiba ... hareket etmiyormu bebisin onu dinlemeye calis

Tetanoz için sağlık ocağından çağırdılar mı kızlar sizi beni dün aradılar aşı tahlil kalp atışı dinlenecek diye ne zamandır da gitmiyordum doktora iyi oldu kalp atışını duyacak olmak :)

Usutmussundur cnm korkma bisi olmaz Allahin izniyle bende dun kotuydum.larin agrisi ishal gecti sukur.havalar sogudu ayaklarimizi usutuyoruz galiba.gecmis olsun.

Bende gebelik icin kayit yaptirdigimda randevu vermisti 15 kasimda yapilicak bebegin kalp atislarinada bakariz demisti hemsire.gecmis olsun agrisiz atlatirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…