2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cok kilo bebek icin iyi degil diye biliyorum bebege kotuluk etmis olursun kendinede. Gebeligin boyunca normal kiloda hamile kaldiysaniz 9-14 kg, dusuk kiloyla hamile kaldiysan 12.5-18 kg, fazla kiloyla hamile kaldiysan 7-9 kg almak onerilen

Cok kilo bebek icin iyi degil diye biliyorum bebege kotuluk etmis olursun kendinede. Gebeligin boyunca normal kiloda hamile kaldiysaniz 9-14 kg, dusuk kiloyla hamile kaldiysan 12.5-18 kg, fazla kiloyla hamile kaldiysan 7-9 kg almak onerilen
evet canım önerilenlere göre 20 kilo almış olmak iyi birşey değil elbette. ama en aşağı 2,5-3 kilo doğarlar ya , sanki o kadar da doğmazmış gibi geldi oğlumda aldığım kiloyla kıyas yapınca :)

Ilk bebeğim olduğu için kıyaslama yapamıyorum ama totalde 8 9 kiloyla tamamlasam çok mutlu olurum herhalde :) ama özel bi çaba göstermiyorum bunun için ama haftada 2kez pilates ve zumbaya gitmeye çalışıyorum. şimdilik yaklaşık 2 kilo almışım bakalım son aylarda 3 er 5 er gelecek mi kilolar merakla bekliyoruz :))

İkili güzel çıkmıştı benim. Üçlü test yüksek riskli çıktı. Ben de kabul etmedim sıvı işlemini. Bekleyip göreceğiz Allah'ın izni ile. Bol bol dua edin siz de . Şüphesiz ki Allah her şeyi oldurandır. "ol" demesi yeter. Kendinizi üzmeyin boş yere.

Tebessüm ettim. Maşallah Allah yıldırmasın. Evlatlarımızla sınamasın. Benim de iki hafta sonra bakalım ayrıntılı ultrason. Üçlü test yüksek risk çıkmış kimin umrunda ki

Ben kasılma icin hic magnezyum almadim. Dr. Vermedi. Muz maden suyuyla idare ediyorum.

Geçmiş olsun antibiyotik vermediler mi? Bebeğe zararsiz olanlar var

Magnezyumu verdiği zaman ben 7.ayımdaydım canım muhtemelen o aylarda yavaş yavaş kullanmaya başlayacağız hepimiz.Şuan için erken olabilir o aylardan sonra kasılmaların sıklığı erken doğumu tetikliyor o yüzden kullanmak gerekiyor.Benim hep erken Doğum riskim vardı o yüzden de erkenden kullanmaya başlayıp normalden fazla kullanmış olabilirim.

Kilo almak çokta iyi değil canım ayda bi kilo şeklinde devam ediyorum ben 5 ay toplam 5 kilo

lcw den ben de iki kot pantalon aldım cok severek giyiyorum bir de siyah beyaz uzun kollu badi onlar da çok rahat yalniz benimkiler kazak degil penye gomleklerin icine giyiyorum
Bi tane kışlık şapkalı uzun tunik kazak aldım siyah hafif simli gibi çok güzel elim kolum oldu soğuk havalarda hep onu giyiyorum normalde de giyilebilecek bişeyler aldım ben bilerek normal hamile mağazaları çok pahalı bir dr iğrenç modeller var asla giymem ben onları

Anne cok kilo alinca bebege gitmiyor ki o kilo tam tersi bebek zayif dogabiliyor yeri daraliyor daha sıkıntıli olabiliyor

Kizlar ben grip oldum agzim burnum tıkali 2-3 gundur bebege sıkıntı yaratirmi hastaneye gitmeli miyim

Kızlar , aranızda spor yapanlar varmı?
Evden çok çıkamıyorum küçük oğlum olduğu için neler önerirsiniz???

Kizlar ben grip oldum agzim burnum tıkali 2-3 gundur bebege sıkıntı yaratirmi hastaneye gitmeli miyim
Ben de sağlam grip olmuştum. Ilık limonlu su, bol limonlu ballı ıhlamur, taze sıkılmış meyve suyu, meyve takviyesi, bol karabiberli çorba ve sıcak suyla buğu yaptım bi kaç kez. Viks çok önermiyorlarmış gebelere bende mentollü şeker attım ağzıma buğu yaparken. Ilık duş ve terleme sonucu gecede 3 kez üst baş değiştirerek 2 haftada ancak atlatabildim. Bende öksürmekten ve hapşurmaktan kasıklarıma giren sancının bi etkisi olur mu diye çok endişelenmiştim kontrolde bebişim gayet iyiydi. Doktorum o kendini iyi koruyor annesi hiç merak etme sen demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…