2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bu haftalarda çarpıntısı olan var mı arkadaşlar ?
Özellikle gece yattığımda çok çarpıntım oluyor sırtımda kulağımda hissediyorum resmen.
Gün içinde de merdiven falan çıktığımda cok oluyor.Ben demir eksikliğinden şüpheliyim ama sizlerde var mı bu durum?

Ben 2 kilo verim 1 kilo geri almisim.

Ben ilk dozu oldum 9 gün önce ikinci doz için 14 ekim dedi hemşire, bizim hemşire de ilgili kaç kere aradı soruyor devamlı hangi ilacı kullanıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun testler yapıldı mı diye ama orda hiç tahlil falan yapılmadı sadece aşı oldum çıktım

Annenin kilo alımıyla bebeğin kilosu arasında pek bir bağlantı yok ki, ben ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım kızım 49 cm 3350 gram doğdu, ikinci de 8 kilo aldım oğlum 54 cm 4040 gram doğdu. Bunda ise şimdiye kadar 4,5 kilo aldım hedefim 8-10 kilo arası ama sanırım geçerim

Bu arada geçen hafta kalça kemiğim ağrıyordu yürürken ayakta durunca falan ama o azaldı artık başka da bir sorunum yok çok şükür

Birde karnım bana çok büyük geliyor geçen gün arkadaşlarla buluştuk dar tunik ve pantolon giymiştim sadece karnım belliydi sen nasıl 5 aylık hamilesin falan dediler ama bol giyince hiç belli olmuyor gibi

benim kırmızı et yiyince çok oluyor

Kızlar bende kısmetse nisan annesi adayıyım bu da 12 haftalık ultrason fotosu cinsiyeti öğrenen ve benim fotoya benzerlik taşıyan var mı 3 hafta sonra öğrenicem sanki kemik yapısı iri gibi geldi bana bende 2 oğlan var kız olur mu acaba öncelik sağlık tabi

Ay bana simdi kocaa haftasonu gecmek bilmez. Pazartesi minigimi gormeye gidicem tam bir aydir gormuyorum ve en onemlisi cinsiyetimiz netlesicek insallah en cok onu merak ediyorum. Birde doktoruma birsuru sorum var hepsini yazdim tek tek onlari sorucam umarim sikilmaz:)

Sağlıkla doğsun inşallah. ben nub teorisine göre erkeğe benzettim.

Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla
Nuba göre erkek bebek gibi görünüyor

pazartesi gidicem ben ,
Baban hiç öyle birşey denilmedi ve ağrımaya başladı kolumu kaldıramıyorum şimdi

Evet çok ilgililer gerçekten tansiyona bakıldı kan idrar tahlili aşı yapıldı bir de kalp atışını dinletti kilo kontrolü zaten yapılıyor her gittiğimde ayda bir çağırıyorlar

Ben nubdan anlamıyorum canım ama Kız doğdu içime nedense pek bi hanım poz vermiş :))

Kızlar selam.daha öncede demistim ikili testim riskli çıktı diye.bugün burda özel muayenesi olan bir dr gittim .4lü test yaptırmak için.neyse gittik.ikili test sonucumu gösterdim.bana4lü test ikiliyi temiz çıkarmaz.4lu yerine amniyosivisi alınsın dedi.ikili test sonucunu sadece amniyo netlestirir dedi.Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.amniyo basit bir islem dedi.üniv hastanesinde aldirabilirsin dedi.ultrasonla baktı.gelisimi iyi dedi.222gr dedi.bu haftalarda burin kemigine ense kalinligina bakilsadacok önemli degil dedi.ona ikili testin yapıldığı haftada daha cok önem verilir dedi.allah korusun down sendromu bebeklerde 6.7.aylaydan sonra gelisiminde farklılıklar olurmus.mesela bacak. Kolboyu kısa olurmus.ister istemez moral bozuklugu oluyor.esimde kızıyor.çok belli efiyorsun bak oglumuzda üzülüyor amliyor diye.Dua ediyorum insallah bebegim sağlıkla gelsin.ne sıvı ne 4lu test yaptirmicam.Allaha siginiyorum bebegim ona emanet,allahım ona sağlık versin insallah

Sıvıyi aldir rahatla tedirgin bir gebelik gecirme canim gercekten cok kolay neden acabami diyeceksinki bebegin bence saglikli ama bunu düşünmekle zaman zor gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…