- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.781
Valla canım spor falan nanay ben çalışıyorum.... ama keşke tempolu yürüyüş yapabilsen bizim için en güzeli yürüyüş ben günde rahat 4 km yürüyorumKızlar , aranızda spor yapanlar varmı?
Evden çok çıkamıyorum küçük oğlum olduğu için neler önerirsiniz???
Önerim evde pilates :) mümkün olduğunca tabiKızlar , aranızda spor yapanlar varmı?
Evden çok çıkamıyorum küçük oğlum olduğu için neler önerirsiniz???
Ben ilk hamileligimde netten kucuk bir dineleme cihazi almistim.sonra bi arkadasima verdim onda kaldi olsa dinlerdim :)Bence her hamileye fetal doppler cihazi hediye edilmeli :)
Ben 2 kilo verim 1 kilo geri almisim.bu arada kızlar ben gebeliğin başından beri 6-7 kilo almışım, az gibi geldi bana, bebeğin kilosu iyi ama oğlumda maşallah katana gibi olunca, bunda düşünmeye başladım, bu kız kaç kilo doğacak acaba diye:) oğlumda toplamda 20 kilo almıştım, siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Ben ilk dozu oldum 9 gün önce ikinci doz için 14 ekim dedi hemşire, bizim hemşire de ilgili kaç kere aradı soruyor devamlı hangi ilacı kullanıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun testler yapıldı mı diye ama orda hiç tahlil falan yapılmadı sadece aşı oldum çıktımTetanoz için sağlık ocağından çağırdılar mı kızlar sizi beni dün aradılar aşı tahlil kalp atışı dinlenecek diye ne zamandır da gitmiyordum doktora iyi oldu kalp atışını duyacak olmak :)
Annenin kilo alımıyla bebeğin kilosu arasında pek bir bağlantı yok ki, ben ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım kızım 49 cm 3350 gram doğdu, ikinci de 8 kilo aldım oğlum 54 cm 4040 gram doğdu. Bunda ise şimdiye kadar 4,5 kilo aldım hedefim 8-10 kilo arası ama sanırım geçerimevet canım önerilenlere göre 20 kilo almış olmak iyi birşey değil elbette. ama en aşağı 2,5-3 kilo doğarlar ya , sanki o kadar da doğmazmış gibi geldi oğlumda aldığım kiloyla kıyas yapınca :)
günde 4 km mi maşallah sanaa ben 30 adım atayım kasıklarım çok geriliyor neden acaba ilkinde de böyleydiValla canım spor falan nanay ben çalışıyorum.... ama keşke tempolu yürüyüş yapabilsen bizim için en güzeli yürüyüş ben günde rahat 4 km yürüyorum
benim kırmızı et yiyince çok oluyorBu haftalarda çarpıntısı olan var mı arkadaşlar ?
Özellikle gece yattığımda çok çarpıntım oluyor sırtımda kulağımda hissediyorum resmen.
Gün içinde de merdiven falan çıktığımda cok oluyor.Ben demir eksikliğinden şüpheliyim ama sizlerde var mı bu durum?
Bende çayı cok sevmeme rağmen günde 1 bardak içiyorum kahve kola zaten içmiyorum ama cok oluyo cok rahatsız edici bişey çarpıntı insanın tüm keyfi kaçıyobenim kırmızı et yiyince çok oluyor
Sağlıkla doğsun inşallah. ben nub teorisine göre erkeğe benzettim.Kızlar bende kısmetse nisan annesi adayıyım bu da 12 haftalık ultrason fotosu cinsiyeti öğrenen ve benim fotoya benzerlik taşıyan var mı 3 hafta sonra öğrenicem sanki kemik yapısı iri gibi geldi bana bende 2 oğlan var kız olur mu acaba öncelik sağlık tabi
Eki Görüntüle 2057704
Allah tamamına erdirsin canım sağlıklaKızlar bende kısmetse nisan annesi adayıyım bu da 12 haftalık ultrason fotosu cinsiyeti öğrenen ve benim fotoya benzerlik taşıyan var mı 3 hafta sonra öğrenicem sanki kemik yapısı iri gibi geldi bana bende 2 oğlan var kız olur mu acaba öncelik sağlık tabi
Eki Görüntüle 2057704
pazartesi gidicem ben ,
Baban hiç öyle birşey denilmedi ve ağrımaya başladı kolumu kaldıramıyorum şimdi1 hafta önce çağırmışlardı o zaman gebeliğin gidişatıyla ilgili konuştuk. Ferro sanol un sıkıntı yapıp yapmadığını sordu çok şükür bi sıkıntım olmadı. Yoğurdumu kendim yapıyorum yüksek ihtimal o yüzden bağırsak florasının bozulmamış olabileceğini söyledi. Kabızlık ya da ishal olan varsa aranızda belki bi faydası olur deneyin isterseniz. Birde aşı için tarih belirledi 31 ekim e randevu verdi. Doktorumda aşıya giderken mavi buz kalıpları var ya onlardan götürmemi söyledi soğuk pres iyi gelecektir dedi.
Evet çok ilgililer gerçekten tansiyona bakıldı kan idrar tahlili aşı yapıldı bir de kalp atışını dinletti kilo kontrolü zaten yapılıyor her gittiğimde ayda bir çağırıyorlarBen ilk dozu oldum 9 gün önce ikinci doz için 14 ekim dedi hemşire, bizim hemşire de ilgili kaç kere aradı soruyor devamlı hangi ilacı kullanıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun testler yapıldı mı diye ama orda hiç tahlil falan yapılmadı sadece aşı oldum çıktım
Annenin kilo alımıyla bebeğin kilosu arasında pek bir bağlantı yok ki, ben ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım kızım 49 cm 3350 gram doğdu, ikinci de 8 kilo aldım oğlum 54 cm 4040 gram doğdu. Bunda ise şimdiye kadar 4,5 kilo aldım hedefim 8-10 kilo arası ama sanırım geçerim
Ben nubdan anlamıyorum canım ama Kız doğdu içime nedense pek bi hanım poz vermiş :))Kızlar bende kısmetse nisan annesi adayıyım bu da 12 haftalık ultrason fotosu cinsiyeti öğrenen ve benim fotoya benzerlik taşıyan var mı 3 hafta sonra öğrenicem sanki kemik yapısı iri gibi geldi bana bende 2 oğlan var kız olur mu acaba öncelik sağlık tabi
Eki Görüntüle 2057704
Sıvıyi aldir rahatla tedirgin bir gebelik gecirme canim gercekten cok kolay neden acabami diyeceksinki bebegin bence saglikli ama bunu düşünmekle zaman zor gecer.Kızlar selam.daha öncede demistim ikili testim riskli çıktı diye.bugün burda özel muayenesi olan bir dr gittim .4lü test yaptırmak için.neyse gittik.ikili test sonucumu gösterdim.bana4lü test ikiliyi temiz çıkarmaz.4lu yerine amniyosivisi alınsın dedi.ikili test sonucunu sadece amniyo netlestirir dedi.Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.amniyo basit bir islem dedi.üniv hastanesinde aldirabilirsin dedi.ultrasonla baktı.gelisimi iyi dedi.222gr dedi.bu haftalarda burin kemigine ense kalinligina bakilsadacok önemli degil dedi.ona ikili testin yapıldığı haftada daha cok önem verilir dedi.allah korusun down sendromu bebeklerde 6.7.aylaydan sonra gelisiminde farklılıklar olurmus.mesela bacak. Kolboyu kısa olurmus.ister istemez moral bozuklugu oluyor.esimde kızıyor.çok belli efiyorsun bak oglumuzda üzülüyor amliyor diye.Dua ediyorum insallah bebegim sağlıkla gelsin.ne sıvı ne 4lu test yaptirmicam.Allaha siginiyorum bebegim ona emanet,allahım ona sağlık versin insallah
Ben nubdan anlamıyorum canım ama Kız doğdu içime nedense pek bi hanım poz vermiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?