2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Renklide gordunmu sacinin ciktigini? Ilk oglumda midem cok fenaydi gece yatamiyodum resmen oglum bir dogdu tuy yumagi omuzlari yuzu hep tuydu:) bide esim beyaz ben beyaz bizim cocuk esmer sonra tuyler dokulunce beyazladi minnosum:)
Benim de midem cok yaniyordu ve acayip sacli doğdu bunda pek yanma yok sanirsam kel doğacak gerci doktorlarimiz ilgisi yok diyor ama bence var:)

ıdraryolu enfeksıyonu canım. hamılelıkte mutlaka oluyormussun valla cok kotu bısey üşüme terleme hareketsızlık yaptı bende bırgun hastanede yatırdılar ama ıyyım sukur bıraz daha
Bol su içmeye çalış, çok geçmiş olsun havaların soğumasıyla hastalıklar kendini göstermeye başladı zaten bağışıklık sistemimiz şu an zayıf aman dikkat edelim hamişler. Bol c vitamini tüketelim gerekirse lahana gibi giyinelim ne terleyelim ne üşüyelim

Benim de önceki gebeliklerim aynı dediğiniz gibi oldu ama şimdi hiç çağırmıyorlar önceden farklı bi yerdeydim ama onunla alakası ypk sanırım ilgisiz ebemiz

aynen oyle canım cok dıkkat etmek lazım. aslında hergun lımon mandalına yıyen bırıyım gunde kac bardak su ıcıyorum sayısı bellı degıl ama ıste oldun mu oluyorsun. cok tesekkurler canım.

Renklide gordunmu sacinin ciktigini? Ilk oglumda midem cok fenaydi gece yatamiyodum resmen oglum bir dogdu tuy yumagi omuzlari yuzu hep tuydu:) bide esim beyaz ben beyaz bizim cocuk esmer sonra tuyler dokulunce beyazladi minnosum:)
EVet tüyler dökülüyor Doğunca sanırım saçlı olacak çünkü doktor şimdiden bi sürü saçı var dedi maşallah ddi evet gözüküyor canım her şeyi 4 boyutluda

1 hafta önce çağırmışlardı o zaman gebeliğin gidişatıyla ilgili konuştuk. Ferro sanol un sıkıntı yapıp yapmadığını sordu çok şükür bi sıkıntım olmadı. Yoğurdumu kendim yapıyorum yüksek ihtimal o yüzden bağırsak florasının bozulmamış olabileceğini söyledi. Kabızlık ya da ishal olan varsa aranızda belki bi faydası olur deneyin isterseniz. Birde aşı için tarih belirledi 31 ekim e randevu verdi. Doktorumda aşıya giderken mavi buz kalıpları var ya onlardan götürmemi söyledi soğuk pres iyi gelecektir dedi.

chemistry_eng nasıl oldu miden geceden bu yana ? Servisi yıkatmak zorunda bırakmadın inşallah :) ayaklarını ve belini sıcak tut canım sağlam üşütmüşsün geçmiş olsun çok
sağol canım :) hahaha ay çok güldüm. yok yok yıkatmak zorunda kalmadım. Sabah çorba içince toparladım. :))))

okuduğum kitapta saçlarla tüylerle mide yanmasının alakasının olmadığını , o saçların tüylerin midenize ulaşıp rahatsız edecek kadar olmadığı belirtmiş :)

Ilk bebek mi? Ben de bazen cok hafif gidiklanir gbi biseyler hissediyorum ama sonra 3 4 gun hic bisey olmuyor. O yuzden emin degilim sanirim hareket degil o gerci cok farkli bisey baska da ne olabilir ki diyorum ama emin degilim :)
Ilk bebek ne denediysem yok hissedemiyorum

aynen aynen aynen.. estetikten yoksun kıyafetler. ya bi de bana sor ben winnie the pooh gibimi olmak istiyorum o kıyafetlerle diye dimi :)))

ben minyon bir tip değilim ya :))))))) 1,69 boyundayım. ufak tefek bir kadın değilim. ah be keşke olsaydım :)

şuan daha iyiyim öksürük seyrekleşti çok şükür, sağolasın canım

Son düzenleme:
ıdraryolu enfeksıyonu canım. hamılelıkte mutlaka oluyormussun valla cok kotu bısey üşüme terleme hareketsızlık yaptı bende bırgun hastanede yatırdılar ama ıyyım sukur bıraz daha
Bol su iç ve yüzdeyüz pamuklu çamaşır kullan canım ben ilk gebeligimde gic hic olmadim bunda da olmadi daha cok sukur ayaklarini da sicak tut

bu arada kızlar ben gebeliğin başından beri 6-7 kilo almışım, az gibi geldi bana, bebeğin kilosu iyi ama oğlumda maşallah katana gibi olunca, bunda düşünmeye başladım, bu kız kaç kilo doğacak acaba diye:) oğlumda toplamda 20 kilo almıştım, siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar?

Lc waikikiden bi siyah tişört ve siyah kazak tunik aldım onlar normalde de giyilir hiç hamile kıyafeti gibi değil çokta güzel isterseniz resmini atarım hoşunuza giderse alırsınız fiyatı da oldukça uygun
lcw den ben de iki kot pantalon aldım cok severek giyiyorum bir de siyah beyaz uzun kollu badi onlar da çok rahat yalniz benimkiler kazak degil penye gomleklerin icine giyiyorum

Ben de 4.5 5 kilo arasi aldım bana da fazla gibi geliyor ilkinde hic almamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…