- 7 Aralık 2014
- 739
- 577
- 123
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.801
Sağlıkla doğsun inşallah. ben nub teorisine göre erkeğe benzettim.
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla
Nuba göre erkek bebek gibi görünüyor
Aynen canım bilimsel geçerliliği % 85 miş.Erkek egemenliği devam yani ailede bakalım ne çıkacak nub teorisi doktorların kullandığı bir teori mı bilimsel mı yanılma oluyor mu araştırdım olabiliyormus hatta nisan topiginde bir anne adayı var 3 kızı var ilk kızında Doğana kadar kız demişler
:)) Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım :)Ağzın bal yesin :)
evet özellikle geceleri uyumaya çalışırken kalbim beynimde atıyo sankiBende çayı cok sevmeme rağmen günde 1 bardak içiyorum kahve kola zaten içmiyorum ama cok oluyo cok rahatsız edici bişey çarpıntı insanın tüm keyfi kaçıyo
evet özellikle geceleri uyumaya çalışırken kalbim beynimde atıyo sankiBende çayı cok sevmeme rağmen günde 1 bardak içiyorum kahve kola zaten içmiyorum ama cok oluyo cok rahatsız edici bişey çarpıntı insanın tüm keyfi kaçıyo
Kizlar lutfen bana yardimci olurmusunuz bugun regli gunum iki gun once idrar testi yaptim pozitif cikti silik cikti sonra erken gebelik tesi aldim biraz daha belirgin cikti o gun gidip kan verdim sonuc negatif cikti ertesi gun yine normal idrar testi yaptim silik cikti ve bugun bi sabah bi aksam tekrar idrar testi yaptim daha belirgin cikti ama olsaydi kanda gozukurdu diye biliyorum bugun regli gunumdu olmadim ve hic bir belirtimde yok idrar testi pozitif kani negatif cikip hamile olan varmi ne yapmam gerek muayenemi olsam o zamanmi gozukur lutfen bilginiz varsa yardimci olurmusunuz bu arada gttgm poliklinikte 5.0 ve alti negatf oluyo ve degerim <5.0 di
Boş gebelik falan olabilir bir an önce muayene olun inş sağlıklı bi bebeğiniz olur kanda çıkmayıp idrarda çıkan insanlarda oluyor inş dilediğiniz olurKizlar lutfen bana yardimci olurmusunuz bugun regli gunum iki gun once idrar testi yaptim pozitif cikti silik cikti sonra erken gebelik tesi aldim biraz daha belirgin cikti o gun gidip kan verdim sonuc negatif cikti ertesi gun yine normal idrar testi yaptim silik cikti ve bugun bi sabah bi aksam tekrar idrar testi yaptim daha belirgin cikti ama olsaydi kanda gozukurdu diye biliyorum bugun regli gunumdu olmadim ve hic bir belirtimde yok idrar testi pozitif kani negatif cikip hamile olan varmi ne yapmam gerek muayenemi olsam o zamanmi gozukur lutfen bilginiz varsa yardimci olurmusunuz bu arada gttgm poliklinikte 5.0 ve alti negatf oluyo ve degerim <5.0 di
Esim biz kararımızı vermedik mi neden böyle telaş yapıyorsun diyor.Allah bize ne nasip etmisse o diyor.amniyo sıvısı aldikdik sonuc kötü çıktı aldiracakmiyiz bebegi diyor.hayır dedim.o zaman neden böyle yapıyorsun diyor.annelik böyle bisey iste.Allahım sağlıklı kucagima versin tek duam bu.ayrıca bu hafta yapılan detaylı ultrasonda bebegin kalbine tam net bakilamiyormus.dr bir ay sonra daha ney gözükür bakılır dedi.Sıvıyi aldir rahatla tedirgin bir gebelik gecirme canim gercekten cok kolay neden acabami diyeceksinki bebegin bence saglikli ama bunu düşünmekle zaman zor gecer.
Sizinde mi riskli çıkmıştı 2li testiniz canımG
Esim biz kararımızı vermedik mi neden böyle telaş yapıyorsun diyor.Allah bize ne nasip etmisse o diyor.amniyo sıvısı aldikdik sonuc kötü çıktı aldiracakmiyiz bebegi diyor.hayır dedim.o zaman neden böyle yapıyorsun diyor.annelik böyle bisey iste.Allahım sağlıklı kucagima versin tek duam bu.ayrıca bu hafta yapılan detaylı ultrasonda bebegin kalbine tam net bakilamiyormus.dr bir ay sonra daha ney gözükür bakılır dedi.
Muayene olmaya gittigimde alttan muayene ederler sanirim degil miBoş gebelik falan olabilir bir an önce muayene olun inş sağlıklı bi bebeğiniz olur kanda çıkmayıp idrarda çıkan insanlarda oluyor inş dilediğiniz olur
Doktora bağlı karından göremezse bakabilir ama devlet hastaneleri ilk haftalar alttan bakıyorMuayene olmaya gittigimde alttan muayene ederler sanirim degil mi
Tesekkur ederim verdigin bilhi icin ama bu bos gebelik olma durumu cokmu onemli birsey hemen bu aksam veya yarin gitmemmi gerekDoktora bağlı karından göremezse bakabilir ama devlet hastaneleri ilk haftalar alttan bakıyor
Rica ederim yani boş gebelikse eğer veya mol gebelik dış gebelik sonlanması gerekir yani erken dönemde gidin hem kafanızda rahat eder inş sağlıklı bi bebeğiniz vardır keseyi de görürsünüz içiniz rahat ederTesekkur ederim verdigin bilhi icin ama bu bos gebelik olma durumu cokmu onemli birsey hemen bu aksam veya yarin gitmemmi gerek
Insallah tesekkur ederim tekrarRica ederim yani boş gebelikse eğer veya mol gebelik dış gebelik sonlanması gerekir yani erken dönemde gidin hem kafanızda rahat eder inş sağlıklı bi bebeğiniz vardır keseyi de görürsünüz içiniz rahat eder
Canim onemli olan bebegi aldirip aldırmamak degilki bebegin seninle sen kararini vermissin ne olursa olsun o senin.burada onemli olan senin rahat hamilelik gecirmen ve bebegin gercekten öyle bile olsa o duruma hazirlanip bu konuda kendini eğitirsin.bebeğin iyiyde de doğuma kadar bunu düsunup durmazsin rahat edersin.ben koşulsuz yaptrimistim hatta 12 haftadan 16.haftayi beklemem gerekiyordu yapilmasi icin o 4 haftalik donem zor gecirmistim biran once yapilsun diye.yapildi ve dusun benim riskim 1/7 idi acayip yuksek risk ama sonucum normal cikmisti o gunu hic unutmuyorum yagmurlu bir gundu telefon beklerken kalbim duracakti neredeyse sonra guzel haber geldi.G
Esim biz kararımızı vermedik mi neden böyle telaş yapıyorsun diyor.Allah bize ne nasip etmisse o diyor.amniyo sıvısı aldikdik sonuc kötü çıktı aldiracakmiyiz bebegi diyor.hayır dedim.o zaman neden böyle yapıyorsun diyor.annelik böyle bisey iste.Allahım sağlıklı kucagima versin tek duam bu.ayrıca bu hafta yapılan detaylı ultrasonda bebegin kalbine tam net bakilamiyormus.dr bir ay sonra daha ney gözükür bakılır dedi.
Gözünaydın canım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .kötü düsunmeyecegim.iyiyim şimdi.benim biyokimyasal risk yuksekmis.hatta atayım bir bak.pap-a degerin düşük dedi sanki.o yüzden sıvı aldırmanı öneririm dediCanim onemli olan bebegi aldirip aldırmamak degilki bebegin seninle sen kararini vermissin ne olursa olsun o senin.burada onemli olan senin rahat hamilelik gecirmen ve bebegin gercekten öyle bile olsa o duruma hazirlanip bu konuda kendini eğitirsin.bebeğin iyiyde de doğuma kadar bunu düsunup durmazsin rahat edersin.ben koşulsuz yaptrimistim hatta 12 haftadan 16.haftayi beklemem gerekiyordu yapilmasi icin o 4 haftalik donem zor gecirmistim biran once yapilsun diye.yapildi ve dusun benim riskim 1/7 idi acayip yuksek risk ama sonucum normal cikmisti o gunu hic unutmuyorum yagmurlu bir gundu telefon beklerken kalbim duracakti neredeyse sonra guzel haber geldi.
Canım benim ilk oglumda meydana gelmisti bu durum ikili test sonucumda biyokimyasal 1/7 idi.bun da ikilim iyi cikti zaten doktor 3 lu 4 lu falan da yapmadi bidaha ama senin durumun benimkinden kat kat daha iyi gözüküyor ama bana ozaman da doktorum bu bebek ultrasonda cok iyi gorunuyor hic bir sey cikmayacak demisti dedigi gibi de oldu senin de ultrason iyiyse bebisin iyidir emin ol.Gözünaydın canım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .kötü düsunmeyecegim.iyiyim şimdi.benim biyokimyasal risk yuksekmis.hatta atayım bir bak.pap-a degerin düşük dedi sanki.o yüzden sıvı aldırmanı öneririm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?