2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim ben bakiyim. Tavsiyen icin tesekkurler. hamile kıyafetlerinin bazılarını hic beğenmiyorum. Bunu tasarlayan ne mantıkla yapmış diyorum
Evet aynen yaaa bana da hic bir hamile kiyafeti olmuyor 9 aylikken giysem gene buyuk gelir onlar.aldıgim elbiseler xs olmasina rağmen gayet rahat ve salaş durdu kalın corap ve çizmeyle super olur hem sonra da giyilir.adl'den de iki tane salaş kazak aldim tunik tarzi onlarda çok çok rahat birdaha hamile kıyafeti hiç bakmayacağim boşapara resmen

Geçmiş olsun gecende ben de ayni olmustum canim sıcak tut hem sıcak hem soguk kullanilabilen jeller var buzlukta hep durur bizim onu ısıtip ayaklarima koydum cok iyi geldi sıcak su torbası da olabilir.

gunaydın herkese, 4 gundur giremiyordum hıc. enfeksıyon yuzunden hastanelerde gectırdım. cok kotu durumdayı valla aman sızler dıkkat edın. bıde hamıle olunca yerımden kalkamadım.ilaçta vermıyorlar hıc. sukur bebegım ıyı önemlı olan o zaten.

aynı durum bendede var hem hastalıktan yogunlastı ama. duyduguma gore bebek kıllanma yapıyormus bu haftalarda oda cok mıde yanması kusma yaparmıs canım.

Canım benim aşılarım tam ama başta yapılan rutin kontroller hariç beni hiç aramadılar bir daha normal mi bu 19 haftam bitti benim de 20 ye girdik önceki gebeliklerinde sürekli kalp atışı ve kilo takibi vs için çağırıyorlardı ilk gebeliğimi öğrendim kayıt yapıldı ve rutin testler o kadar

Lc waikikiden bi siyah tişört ve siyah kazak tunik aldım onlar normalde de giyilir hiç hamile kıyafeti gibi değil çokta güzel isterseniz resmini atarım hoşunuza giderse alırsınız fiyatı da oldukça uygun

Kızlar mide yanmalarınız ne durumda benim 3 gündür tavan yapmış durumda gaviscon iyi geliyor süt içiyorum geçiriyor bi nebze ve muz iyi geliyor elma salatalık ve sakız çiğnemekte ama tamamen geçmiyor onları ağzından attığım an yine oluyor özellikle öğlenden sonra ikindiye doğru başlıyor sabah olmuyor bebeğimin saçı da çıkmış tüyleri de renkli de daha net belli oluyor sanırım ona bağlı ekşime de oluyor ağzımda iştahımı da kapatıyor bu durum hiç hoşuma gitmiyor açıkçası

Ben hamilelik için kan testini sağlık ocağında yaptırmıştım en baştan beri kaydım var her ay çağırdılar beni her ay kan ve idrar tahlili yapılıyor bu ay aşı ve kalp atışı eklendi diğer ay yine çağırcaz dediler. Heryerden farklı mı onu bilemem ama benim kayıt olduğum sağlık Ocağı bu şekilde

Ben kasılma icin hic magnezyum almadim. Dr. Vermedi. Muz maden suyuyla idare ediyorum.

Geçmiş olsun antibiyotik vermediler mi? Bebeğe zararsiz olanlar var

hepsini okumak istiyorum ama okuyamıyorum kızlar ya ben de raporluydum. maşallah ne güzel konuşmuşsunuz epey. benim 2 haftadır öksürmekten en son kontrolsüz bir öksürüşümde yan tarafımda doku yırtılması oldu, öksürük söküyor kurtuldum, ilaçsız atlatıyorum derken, acile gidip damar yolundan ağrı kesici almak zorunda kaldım. sağlık olsun, dermansız derde uğramayalım.
bir kaç kişi daha hasta olmuş sanırım, herkese acil şifalar diliyorum

Aynen katılıyorum estetikten yoksun kıyafetlerin çoğu birde deli para istemeleri yok mu. Hayır hamileler azınlık da değil niye o fiyat artışları. Bende geçen gün h&m den salaş bir kazak ve hırka aldım daha sonra da giyeceğim şeyler bakıyorum. Kışı tayt tunik geçirmeyi planlıyorum

Cok gecmis olsun ne enfeksiyonu oldun??

Bende gittim canım aynı gün aranmışız. Öğleden sonra kan ve idrar sonuçları alıcaz. Kalp atışınıda o zaman duyacağım inşallah.
Tansiyonum çok düşük çıkıyor benim , 6 ya 5 çıktı. Seninki nasıl?

Geçmiş olsun antibiyotik vermediler mi? Bebeğe zararsiz olanlar var[/QUOTE
Ben kasılma icin hic magnezyum almadim. Dr. Vermedi. Muz maden suyuyla idare ediyorum.

Geçmiş olsun antibiyotik vermediler mi? Bebeğe zararsiz olanlar var

yok canım vermedıler. hıc ılac vermıyorlar hangı hastaneye gıttıysem. bırgun yatırdılar hastanede okadar.

Renklide gordunmu sacinin ciktigini? Ilk oglumda midem cok fenaydi gece yatamiyodum resmen oglum bir dogdu tuy yumagi omuzlari yuzu hep tuydu:) bide esim beyaz ben beyaz bizim cocuk esmer sonra tuyler dokulunce beyazladi minnosum:)

chemistry_eng nasıl oldu miden geceden bu yana ? Servisi yıkatmak zorunda bırakmadın inşallah :) ayaklarını ve belini sıcak tut canım sağlam üşütmüşsün geçmiş olsun çok

ıdraryolu enfeksıyonu canım. hamılelıkte mutlaka oluyormussun valla cok kotu bısey üşüme terleme hareketsızlık yaptı bende bırgun hastanede yatırdılar ama ıyyım sukur bıraz daha
Aman dikkat et cnm cok gecmis olsun tekrardan.

Çok geçmiş olsun sana da acil şifalar diliyorum. Bende atlattım o yoğun öksürüğü sıkıntısız geçti çok şükür. Amin dermansız dert vermesin rabbim sağlıkla da gelsin inşallah bebişlerimiz. şimdi nasılsın?

Aynen canım tayt tunik ve düz çizme 3lüsüne selam olsun :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…