2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
okuduğum kitapta saçlarla tüylerle mide yanmasının alakasının olmadığını , o saçların tüylerin midenize ulaşıp rahatsız edecek kadar olmadığı belirtmiş :)
Ne kitabı okuyorsun bilmiyorum ama ben kocakarı hikayelerine inanıyorum ve bilimsel açıklamalarda getiriliyor söylenenlere bu saç hikayesindede bebeğin saçları oluşurken vücut bir hormon salgiliyor ve bu yüzden yanma oluşuyor diyor uzmanlar süt korumasında vücudun ploraktin hormonu salgılaması gibi

Plates ve zumbami Dr ne dedi bu duruma onayı varmı ben yatakta dönerken bişey olurmu diye tedirgin oluyorum sen zumbami yapıyorsun ben şok

Bende gebelik testinde pozitif çıktı kan testinde negatif çıktı sonra 2 idrarda gebelik testi daha aldım pozitif çıktı kan testi yapan hastaneyi aradım özel hastaneyDi tüm testler pozitif kanda negatif diyorsunuz sinir sistemimi bozdunuz dedim çok sinirlendim tekrarlayalım dediler laboratuvar sorumlusuyla görüştüm onlar hata yapmış şimdi 5 aylık hamileyim onlara kalsa değildim

Allah razı olsun canım içimi rahatlattı n çok sağ ol.evet ultrasonda hersey güzel normal gidiyor. İnsaallah rabbim sağlıklı bir sekilde kucagimiza verir.

İzmirde doğuma hazırlık eğitimi veren bir uer var mı acaba? Bilen var mı???

İzmirde doğuma hazırlık eğitimi veren bir uer var mı acaba? Bilen var mı???
Devlet hastanelerinde oluyor ebeler veriyor bi sorun isterseniz.
Ben izmirde degilim . Burda ebeler gebe arıyor egitim vermek için. Üstelik ücretsiz, ebeler ücretini devletten aliyor. Mutlaka izmirde de vardır

Devlet hastanelerinde oluyor ebeler veriyor bi sorun isterseniz.
Ben izmirde degilim . Burda ebeler gebe arıyor egitim vermek için. Üstelik ücretsiz, ebeler ücretini devletten aliyor. Mutlaka izmirde de vardır

Aaa ne kadar güzel... ilk defa duyuyorumm (ilk gebeliğim ilk defa duymam normal sanırım :) ) biraz araştırıcam, çok teşekkürler

Carsamba gunu kan vermstm <5.0 cikmisti yani gebelik yok demislerdi carsamba gununden beri hergun idrar testi yapmya devam ettim ve silik cikti 1 2 saat once ozel bi hastaneye gidip kan verdim ve sonucu aldim 7.13 cikti doktor cok yeni bi gebelik ne var ne yok diyebiliyorm p tesi tekrar gel kan degerine tekrar bakalim dedi

Bence gitme sabredebilirsen biraz daha bekle. Ikide bir varmiydi yokmuydu kalp atışı varmiydi beklemesi zor olur. Ben 6.haftada gitmiştim oyle stresler yasamaya gerek yok. Bir hafta bekle net olsun varsada yoksada.

Bence gitme sabredebilirsen biraz daha bekle. Ikide bir varmiydi yokmuydu kalp atışı varmiydi beklemesi zor olur. Ben 6.haftada gitmiştim oyle stresler yasamaya gerek yok. Bir hafta bekle net olsun varsada yoksada.
Ya oyle ama beklemesi zor sabredebilirsem beklemeyi dusunuyorum bakalim :)

Kafami bulandirmak istemiyorum aksam esimde sordu naptin diye gitmiycem diyorum. Git diyor hic kacarim yok heryerden baski halindeyim
Niye baskı olsun sen bilirsin , ben 2 li 3 lü hiç birini istemedim ama ayrintilida organlarina bakilsin diye gittim. Allah a şükür kafamı bulandircak bişey cikmadi. Zaten ayrintilinin sonucunun altinda da guvenirliligi yuzde 52 yaziyor.
Bişey cikmadi diye yüzde yüz değil hiç birşey. Rabbime emanet yavrularimiz

Bende bu zamana kadar hiçbir test yaptırmadım. Ne ikili ne üçlü ayrıntılıya gönlüm vardı , ona da doktorum çok sıcak bakmadı.
Emanetleri Rabbime , sağlıkla gelainler inşallah...
Haa hanımlar unutmadan sorayım , hani ikinci trimestirda hormonlarımız coşacaktı cinselliğe daha yakın olacaktı.
Hiç istek yok bende , libidolarım ne zaman coşacak yaahu . Birde kız bebek anneleri daha düşkün olur diyorlar hamilelikte cinselliğe hani nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…