- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.841
%52 mi o zaman hic gerek yok .ne gelirse kabulum cnmNiye baskı olsun sen bilirsin , ben 2 li 3 lü hiç birini istemedim ama ayrintilida organlarina bakilsin diye gittim. Allah a şükür kafamı bulandircak bişey cikmadi. Zaten ayrintilinin sonucunun altinda da guvenirliligi yuzde 52 yaziyor.
Bişey cikmadi diye yüzde yüz değil hiç birşey. Rabbime emanet yavrularimiz
Allah seni hiç gülecegim yoktu :)Bende bu zamana kadar hiçbir test yaptırmadım. Ne ikili ne üçlü ayrıntılıya gönlüm vardı , ona da doktorum çok sıcak bakmadı.
Emanetleri Rabbime , sağlıkla gelainler inşallah...
Haa hanımlar unutmadan sorayım , hani ikinci trimestirda hormonlarımız coşacaktı cinselliğe daha yakın olacaktı.
Hiç istek yok bende , libidolarım ne zaman coşacak yaahu . Birde kız bebek anneleri daha düşkün olur diyorlar hamilelikte cinselliğe hani nerde
Ahhaha:) bende de normalde istek var ama o işe girişirken bebeğime bişey olcak korkusuyla kaçıyor istek mistek kalmıyorBende bu zamana kadar hiçbir test yaptırmadım. Ne ikili ne üçlü ayrıntılıya gönlüm vardı , ona da doktorum çok sıcak bakmadı.
Haa hanımlar unutmadan sorayım , hani ikinci trimestirda hormonlarımız coşacaktı cinselliğe daha yakın olacaktı.
Hiç istek yok bende , libidolarım ne zaman coşacak yaahu . Birde kız bebek anneleri daha düşkün olur diyorlar hamilelikte cinselliğe hani nerde
Doktorun niye sıcak bakmadı acaba?Bende bu zamana kadar hiçbir test yaptırmadım. Ne ikili ne üçlü ayrıntılıya gönlüm vardı , ona da doktorum çok sıcak bakmadı.
Yani bir sorun olsa ne yapacaksın ki dedi.Doktorun niye sıcak bakmadı acaba?
Benim ki yAptir demişti.
Ben de de o yönde bişey yok. Zaten olsada riskli iş bile yapmiyorum korkudan. Cinsellikle tehlikeye atamam
Ahhhaa Senin 3. bu dimiMerhaba hanimlar umarim herkes iyidir. gecmisi okumadim. sadece son sayfayi okudum. iliskiden bahsedilmis. ben eskiden neysem simdide o .azginlikta uzerime yok galiba arkadas demis daha siftah bile yapmadik diye. ne 1 ne2 si haftada kesin 2 defa olur bizde doguma kadarda boyle. anam koca dursa ben durmuyorum kocayi ben teşfik ediyorum 2 dogum yaptim, 2.sinde'de artik dogum yaklastiginda son günü bile iliskiye girdim, gece iliskiye giriyordum ertesi sabah suyum geliyordu hastaneye gidiyordum. benimkisi tuhaf yani . Zaten spermin icinde dogumu tetikleyen bir madde oldugu icin bendede işe yaradigi icin iliskiye girdigim gecenin ertesi gunu doguma gidiyorum
yok kiz o kadarda degilAhhhaa Senin 3. bu dimiyani senin 5. Ve 6. Da olur bu gidisle valla masallah hızlısınız
maşallah sen üç de kalmazsın bu gidişleMerhaba hanimlar umarim herkes iyidir. gecmisi okumadim. sadece son sayfayi okudum. iliskiden bahsedilmis. ben eskiden neysem simdide o .azginlikta uzerime yok galiba arkadas demis daha siftah bile yapmadik diye. ne 1 ne2 si haftada kesin 2 defa olur bizde doguma kadarda boyle. anam koca dursa ben durmuyorum kocayi ben teşfik ediyorum 2 dogum yaptim, 2.sinde'de artik dogum yaklastiginda son günü bile iliskiye girdim, gece iliskiye giriyordum ertesi sabah suyum geliyordu hastaneye gidiyordum. benimkisi tuhaf yani . Zaten spermin icinde dogumu tetikleyen bir madde oldugu icin bendede işe yaradigi icin iliskiye girdigim gecenin ertesi gunu doguma gidiyorum
kiz fazla naz aşık usandirirmaşallah sen üç de kalmazsın bu gidişleben de hiç istek yok ya adam peşimden koşuyo resmen ama hiç istemiyorum bu durum canımı sıkıyo aslında ama ne yapabilirim bilmiyorum
ayy ne güzel valla imrendim .. ya elimde değil sarılma öpme neyse de iş derine inince bi çekiyorum kendimi hiç olmuyo değil artık kacamadığımda teslim oluyorum ama ben neredeyse hepsinde çok isteksiz oluyorumkiz fazla naz aşık usandirirhamileyiz diye kocalari kendimizden sogutmayalim demi koca benden bikmiş durumda nerdeyse adam yorgunum diyor ben durmuyorum
bizde de durumlar aynı gibiMerhaba hanimlar umarim herkes iyidir. gecmisi okumadim. sadece son sayfayi okudum. iliskiden bahsedilmis. ben eskiden neysem simdide o .azginlikta uzerime yok galiba arkadas demis daha siftah bile yapmadik diye. ne 1 ne2 si haftada kesin 2 defa olur bizde doguma kadarda boyle. anam koca dursa ben durmuyorum kocayi ben teşfik ediyorum 2 dogum yaptim, 2.sinde'de artik dogum yaklastiginda son günü bile iliskiye girdim, gece iliskiye giriyordum ertesi sabah suyum geliyordu hastaneye gidiyordum. benimkisi tuhaf yani . Zaten spermin icinde dogumu tetikleyen bir madde oldugu icin bendede işe yaradigi icin iliskiye girdigim gecenin ertesi gunu doguma gidiyorum
Ayşe Öner'in kitabını okuyorum. Ayrıca bir cok yerden de ayni şeyi söylüyorlar. Bana da saçtan dolayı yandığına inanmıyorum pek. :)Ne kitabı okuyorsun bilmiyorum ama ben kocakarı hikayelerine inanıyorumve bilimsel açıklamalarda getiriliyor söylenenlere bu saç hikayesindede bebeğin saçları oluşurken vücut bir hormon salgiliyor ve bu yüzden yanma oluşuyor diyor uzmanlar süt korumasında vücudun ploraktin hormonu salgılaması gibi
insallah hamileligin sonuna kadar oyle kalmaz . cunku istek olmayinca isgenceye dönüyor resmenayy ne güzel valla imrendim .. ya elimde değil sarılma öpme neyse de iş derine inince bi çekiyorum kendimi hiç olmuyo değil artık kacamadığımda teslim oluyorum ama ben neredeyse hepsinde çok isteksiz oluyorum
bendensin o zman kizbizde de durumlar aynı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?