2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
%52 mi o zaman hic gerek yok .ne gelirse kabulum cnm

Allah seni hiç gülecegim yoktu :) bende de durumlar ayni tık yok kiz cocugu bence bitiriyor cinselligi

Selam herkese doç dr ahmet gül de detaylımı yaptırmıştım 2gün önce iyi çıktığınıda paylaşmıştım biliyorsunuz kan sulandırıcı kullananlar için normal doğum yapılmaz riskli vs diyenler oluyor ben bizzat sordum doktor beye yapabileceğimi bir sorun olmadığını söyledi bilginiz olsun istedim :))

Ahhaha:) bende de normalde istek var ama o işe girişirken bebeğime bişey olcak korkusuyla kaçıyor istek mistek kalmıyor daha siftah olmadi hamileligimi ogrendigimden beri korkudannn

Doktorun niye sıcak bakmadı acaba?
Benim ki yAptir demişti.
Ben de de o yönde bişey yok. Zaten olsada riskli iş bile yapmiyorum korkudan. Cinsellikle tehlikeye atamam

Merhaba hanimlar umarim herkes iyidir. gecmisi okumadim. sadece son sayfayi okudum. iliskiden bahsedilmis. ben eskiden neysem simdide o . azginlikta uzerime yok galiba arkadas demis daha siftah bile yapmadik diye. ne 1 ne2 si haftada kesin 2 defa olur bizde doguma kadarda boyle. anam koca dursa ben durmuyorum kocayi ben teşfik ediyorum2 dogum yaptim, 2.sinde'de artik dogum yaklastiginda son günü bile iliskiye girdim, gece iliskiye giriyordum ertesi sabah suyum geliyordu hastaneye gidiyordum. benimkisi tuhaf yani . Zaten spermin icinde dogumu tetikleyen bir madde oldugu icin bendede işe yaradigi icin iliskiye girdigim gecenin ertesi gunu doguma gidiyorum

Doktorun niye sıcak bakmadı acaba?
Benim ki yAptir demişti.
Ben de de o yönde bişey yok. Zaten olsada riskli iş bile yapmiyorum korkudan. Cinsellikle tehlikeye atamam
Yani bir sorun olsa ne yapacaksın ki dedi.
Kendini üzmekten stres yapmaktan başka birşey değil bana sorarsan gerek yok ama karar senin dedi. Bende vAzgeçtim...

Ahhhaa Senin 3. bu dimi yani senin 5. Ve 6. Da olur bu gidisle valla masallah hızlısınız

maşallah sen üç de kalmazsın bu gidişle ben de hiç istek yok ya adam peşimden koşuyo resmen ama hiç istemiyorum bu durum canımı sıkıyo aslında ama ne yapabilirim bilmiyorum

maşallah sen üç de kalmazsın bu gidişle ben de hiç istek yok ya adam peşimden koşuyo resmen ama hiç istemiyorum bu durum canımı sıkıyo aslında ama ne yapabilirim bilmiyorum
kiz fazla naz aşık usandirir hamileyiz diye kocalari kendimizden sogutmayalim demi koca benden bikmiş durumda nerdeyse adam yorgunum diyor ben durmuyorum

kiz fazla naz aşık usandirir hamileyiz diye kocalari kendimizden sogutmayalim demi koca benden bikmiş durumda nerdeyse adam yorgunum diyor ben durmuyorum
ayy ne güzel valla imrendim .. ya elimde değil sarılma öpme neyse de iş derine inince bi çekiyorum kendimi hiç olmuyo değil artık kacamadığımda teslim oluyorum ama ben neredeyse hepsinde çok isteksiz oluyorum

Benim hamileligim başından riskli idi.kanama vs vardı.simdi çok şükür iyiyim.ama dr bile cekindim sormadım en son gittigmde.hala igne ve progestan kullanıyorum.bir ay daha kullanacakmışım.

bizde de durumlar aynı gibi

Selamlar. Tansiyonu düşen var mi aranizda. Dün eşimin tum uyarılarına rağmen toplu taşımaya bindim. Ve yarısı olmadan indim. Ayakta duramadım. Cok kötü oldum çok çaresiz hissettim. Hele ki İstanbul gibi bi yerde tek basına iseniz o an. Allahım basıma neler gelir düşüncesi daha berbat. Ayakta durunca tansiyonum düşüyor. Midem bulanıyor basım dönüyor. Doktor normal olduğunu söyledi. Ben de biliyorum normal olduğunu. Allah'a şükür başka sıkıntım Yok. Fakat bu tansiyon yda şeker nedenini bilemiyorum. İlk olduğunda belirtiler şeker düşmesi gibiydi. Bilmiyorum. Zorlanıyorum.

Ayşe Öner'in kitabını okuyorum. Ayrıca bir cok yerden de ayni şeyi söylüyorlar. Bana da saçtan dolayı yandığına inanmıyorum pek. :)
Prolaktin yüksek olduğu zaman zaten kadınlar hamile kalamıyor. Bir zamanlar benim yüksekti tedavi görmüştüm ama bekardim tabi ozaman. Oyuzden çoluk çocuk bilmiyorduk :) sadece ilerde de yüksek olursa diye korkmuştum okadar :)

Kızlar anomali taraması (detaylı ultrason) yaptıracak mısınız?Ben randevu aldım özel bir klinikten doktorumun önerdiği.180 tl ücreti.Gerekip gerekmediğinden ziyade merak ediyoruz yüzünü vs daha detaylı görebiliriz diye. 23. Hafta son diye biliyorum bunun için ama emin değilim kaç acaba son zamanı?Ne kadar geç gitsem o kadar büyük olur

ayy ne güzel valla imrendim .. ya elimde değil sarılma öpme neyse de iş derine inince bi çekiyorum kendimi hiç olmuyo değil artık kacamadığımda teslim oluyorum ama ben neredeyse hepsinde çok isteksiz oluyorum
insallah hamileligin sonuna kadar oyle kalmaz . cunku istek olmayinca isgenceye dönüyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…