2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hanımlar merhaba doktordan geldim. Erken Doğum riski var dddi prolutan iğne verdi istirahat dedi... moralim bozuldu biraz... şimdiye kadar bir sorunum olmamıştı... benim bildiğim ilk zamanlar kritik oluyor

Hanımlar merhaba doktordan geldim. Erken Doğum riski var dddi prolutan iğne verdi istirahat dedi... moralim bozuldu biraz... şimdiye kadar bir sorunum olmamıştı... benim bildiğim ilk zamanlar kritik oluyor
Canm dikkat et inşallah bi sıkıntı olmaz zamanında gelir bebeğin. Peki neye göre erken Doğum riski var dedi şimdiye kadar sıkıntı olmayıp da bundan sonra ne olmuş olabilir acaba?

Nar konusunda ne diyorsunuz kızlar bugun biyerde okudum aklıma takıldı size sorayım dedim nar yiyince düşük riski oluyormus galiba. Varmı böyle birşey gerçekten? Tam da mevsimi yenide almıştım ama öyle duyunca yiyemedim

ayy kiz alakasi yok bence . ben 2 hamilelik gecirdim 2 .de yedim bundada yiyorum. sanmiyorum oyle bisey oldugunu.. ayy korkutmayin kizlar bizi. sali gunu rendevum var. Allah askina . Rabbime emanet bebisler

ayy kiz alakasi yok bence . ben 2 hamilelik gecirdim 2 .de yedim bundada yiyorum. sanmiyorum oyle bisey oldugunu.. ayy korkutmayin kizlar bizi. sali gunu rendevum var. Allah askina . Rabbime emanet bebisler
Ya oyle ama ben şimdi bunu bile bile nasıl yiyim onu. Benimde pazartesi günü randevum canım. Olmazsa ben bunu doktoruma bi sorayım.

Bende de tık yok, çekirge misali bir kaçar iki kaçar üçüncüde yakalanır modunda devam ediyoruz
Ben ikinci gebelik bu ve başından beri anlattıgın şekildeyim canım. Yanımda tatlı tuzlu seyler bulundurarak cıkıyorum dısarı cıkacaksam, pazara bile gidemediğim zamanlar oluyodu halbuki yakın ama fenalık geliyodu. Çarşıyı unuttum artık:) dr.a söyledim sadece su iç dedi, ayran vs anlık geçirir sadece dedi. Yapcqk bişey yok anladığım kadarıyla.

Kızlar aksamüstü karnımda bir ağrı vardı, ishal olmuşum yine. Aynı anda midem de ağzıma gelecek gibi oldu, kusmadım ama bulantı hissi halen var. Üşüttüm vs desem biyere cıkmıyorum, evde de sıcak tutuyorum kendimi. Yediklerimde de farklı bişey yok. Hepsi birden baslayınca kötü hissettim kendimi. Ne yapabilirim sizce?

Hadi inşallah hayırlı haber

Geçmiş olsun canım hava geçişleri olduğunda da olabiliyor karın ağrısı mide bulantısı havalar bi soğuk bi sıcak bende de ara ara oluyor. Karnını ayaklarını sıcak tut ben öyle yapıyorum

Geçmiş olsun canım hava geçişleri olduğunda da olabiliyor karın ağrısı mide bulantısı havalar bi soğuk bi sıcak bende de ara ara oluyor. Karnını ayaklarını sıcak tut ben öyle yapıyorum
Sağol canım, birden aynı anda başlayınca elim ayağımda dolandı. Şimdide kırgınlık başladı. Sıcak bişeyler hazırlayıp battaniye altına gireyim o zaman:)
Hurma için de erken Doğum riski var diyorlar kızlar ama son haftalarda yemek de doğumu kolaylaştırıyormuş
Hurmanın faydasını gören arkadaşlarım olmuştu benimde. Ona birebir şahidim canım. Herkeste aynı etki olmuyor ama. Birkaç şey daha vardı unutmuşum. Görüştüğümde sorayım yazarım burayada:)

Canm dikkat et inşallah bi sıkıntı olmaz zamanında gelir bebeğin. Peki neye göre erken Doğum riski var dedi şimdiye kadar sıkıntı olmayıp da bundan sonra ne olmuş olabilir acaba?

Biraz ev işi yapmıştım uzun zaman sonra. Hafif kahverengi alıntım olunca hastaneye gittim. Bebek aşağıdaymış sanırım inşallah bir sorun olmaz. Şimdi anneme geldim yatıyorum..sanırım Doğuma kadar buradayım...

Hurma sutte yapiyor dogumdan sonra artik yeriz :)

Akşamları patik giyiyorum ben ayağıma normalde de hiç ısınmaz ayaklarım havalar soğudu mu direk ayaklarımdan alıyorum soğuğu :)

İnşallah bir sıkıntı olmaz canım ya ah anneler Allah onlardan razı olsun

Ben geçen gün bir tane bütün narı bitirdim
Gerçi bana bakmayın ben rahatım o konularda

Ben ilk hamileliğimde yediğim içtiğim hiçbirşeyi sakınmadım. Bunda da aynı devam ediyorum. Sadece farkettiğim birşey var, bunda bünyem biraz daha hassas o yüzden dokunan şeyleri tüketirken dikkat ediyorum. Narıda çok seviyorum, yiyorum. Aşırıya kaçmadığımız sürece birşey olacağını sanmıyorum kızlar.

Akşamları patik giyiyorum ben ayağıma normalde de hiç ısınmaz ayaklarım havalar soğudu mu direk ayaklarımdan alıyorum soğuğu :)
Benimde ısınmaz zerre kadar, patikleri hiç çıkarmıyorum yatağa giresiye:) bazen de sıcak su torbama sarılıyorum:)

Aynı soruyu İnan’ın bende kendime soruyorum ama ben zaten sorunluyum az istekli biriyim gebelik dibe vurdurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…