- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.861
Canm dikkat et inşallah bi sıkıntı olmaz zamanında gelir bebeğin. Peki neye göre erken Doğum riski var dedi şimdiye kadar sıkıntı olmayıp da bundan sonra ne olmuş olabilir acaba?Hanımlar merhaba doktordan geldim. Erken Doğum riski var dddi prolutan iğne verdi istirahat dedi... moralim bozuldu biraz...şimdiye kadar bir sorunum olmamıştı... benim bildiğim ilk zamanlar kritik oluyor
ayy kiz alakasi yok bence . ben 2 hamilelik gecirdim 2 .de yedim bundada yiyorum. sanmiyorum oyle bisey oldugunu.. ayy korkutmayin kizlar bizi. sali gunu rendevum var. Allah askina .Nar konusunda ne diyorsunuz kızlar bugun biyerde okudum aklıma takıldı size sorayım dedim nar yiyince düşük riski oluyormus galiba. Varmı böyle birşey gerçekten? Tam da mevsimi yenide almıştım ama öyle duyunca yiyemedim
Ya oyle ama ben şimdi bunu bile bile nasıl yiyim onu. Benimde pazartesi günü randevum canım. Olmazsa ben bunu doktoruma bi sorayım.ayy kiz alakasi yok bence . ben 2 hamilelik gecirdim 2 .de yedim bundada yiyorum. sanmiyorum oyle bisey oldugunu.. ayy korkutmayin kizlar bizi. sali gunu rendevum var. Allah askina .Rabbime emanet bebisler
Bende de tık yok, çekirge misali bir kaçar iki kaçar üçüncüde yakalanır modunda devam ediyoruzBende bu zamana kadar hiçbir test yaptırmadım. Ne ikili ne üçlü ayrıntılıya gönlüm vardı , ona da doktorum çok sıcak bakmadı.
Emanetleri Rabbime , sağlıkla gelainler inşallah...
Haa hanımlar unutmadan sorayım , hani ikinci trimestirda hormonlarımız coşacaktı cinselliğe daha yakın olacaktı.
Hiç istek yok bende , libidolarım ne zaman coşacak yaahu . Birde kız bebek anneleri daha düşkün olur diyorlar hamilelikte cinselliğe hani nerde
Ben ikinci gebelik bu ve başından beri anlattıgın şekildeyim canım. Yanımda tatlı tuzlu seyler bulundurarak cıkıyorum dısarı cıkacaksam, pazara bile gidemediğim zamanlar oluyodu halbuki yakın ama fenalık geliyodu. Çarşıyı unuttum artık:) dr.a söyledim sadece su iç dedi, ayran vs anlık geçirir sadece dedi. Yapcqk bişey yok anladığım kadarıyla.Selamlar. Tansiyonu düşen var mi aranizda. Dün eşimin tum uyarılarına rağmen toplu taşımaya bindim. Ve yarısı olmadan indim. Ayakta duramadım. Cok kötü oldum çok çaresiz hissettim. Hele ki İstanbul gibi bi yerde tek basına iseniz o an. Allahım basıma neler gelir düşüncesi daha berbat. Ayakta durunca tansiyonum düşüyor. Midem bulanıyor basım dönüyor. Doktor normal olduğunu söyledi. Ben de biliyorum normal olduğunu. Allah'a şükür başka sıkıntım Yok. Fakat bu tansiyon yda şeker nedenini bilemiyorum. İlk olduğunda belirtiler şeker düşmesi gibiydi. Bilmiyorum. Zorlanıyorum.
Hadi inşallah hayırlı haberCarsamba gunu kan vermstm <5.0 cikmisti yani gebelik yok demislerdi carsamba gununden beri hergun idrar testi yapmya devam ettim ve silik cikti 1 2 saat once ozel bi hastaneye gidip kan verdim ve sonucu aldim 7.13 cikti doktor cok yeni bi gebelik ne var ne yok diyebiliyorm p tesi tekrar gel kan degerine tekrar bakalim dedi
Nar riskli yiyecekler arasindadir ama cok abartmadan yenilebilinir benceYa oyle ama ben şimdi bunu bile bile nasıl yiyim onu. Benimde pazartesi günü randevum canım. Olmazsa ben bunu doktoruma bi sorayım.
Geçmiş olsun canım hava geçişleri olduğunda da olabiliyor karın ağrısı mide bulantısı havalar bi soğuk bi sıcak bende de ara ara oluyor. Karnını ayaklarını sıcak tut ben öyle yapıyorumKızlar aksamüstü karnımda bir ağrı vardı, ishal olmuşum yine. Aynı anda midem de ağzıma gelecek gibi oldu, kusmadım ama bulantı hissi halen var. Üşüttüm vs desem biyere cıkmıyorum, evde de sıcak tutuyorum kendimi. Yediklerimde de farklı bişey yok. Hepsi birden baslayınca kötü hissettim kendimi. Ne yapabilirim sizce?
Sağol canım, birden aynı anda başlayınca elim ayağımda dolandı. Şimdide kırgınlık başladı. Sıcak bişeyler hazırlayıp battaniye altına gireyim o zaman:)Geçmiş olsun canım hava geçişleri olduğunda da olabiliyor karın ağrısı mide bulantısı havalar bi soğuk bi sıcak bende de ara ara oluyor. Karnını ayaklarını sıcak tut ben öyle yapıyorum
Hurmanın faydasını gören arkadaşlarım olmuştu benimde. Ona birebir şahidim canım. Herkeste aynı etki olmuyor ama. Birkaç şey daha vardı unutmuşum. Görüştüğümde sorayım yazarım burayada:)Hurma için de erken Doğum riski var diyorlar kızlar ama son haftalarda yemek de doğumu kolaylaştırıyormuş
Canm dikkat et inşallah bi sıkıntı olmaz zamanında gelir bebeğin. Peki neye göre erken Doğum riski var dedi şimdiye kadar sıkıntı olmayıp da bundan sonra ne olmuş olabilir acaba?
Hurma sutte yapiyor dogumdan sonra artik yeriz :)Sağol canım, birden aynı anda başlayınca elim ayağımda dolandı. Şimdide kırgınlık başladı. Sıcak bişeyler hazırlayıp battaniye altına gireyim o zaman:)
Hurmanın faydasını gören arkadaşlarım olmuştu benimde. Ona birebir şahidim canım. Herkeste aynı etki olmuyor ama. Birkaç şey daha vardı unutmuşum. Görüştüğümde sorayım yazarım burayada:)
Akşamları patik giyiyorum ben ayağıma normalde de hiç ısınmaz ayaklarım havalar soğudu mu direk ayaklarımdan alıyorum soğuğu :)Sağol canım, birden aynı anda başlayınca elim ayağımda dolandı. Şimdide kırgınlık başladı. Sıcak bişeyler hazırlayıp battaniye altına gireyim o zaman:)
Hurmanın faydasını gören arkadaşlarım olmuştu benimde. Ona birebir şahidim canım. Herkeste aynı etki olmuyor ama. Birkaç şey daha vardı unutmuşum. Görüştüğümde sorayım yazarım burayada:)
İnşallah bir sıkıntı olmaz canım ya ah anneler Allah onlardan razı olsunBiraz ev işi yapmıştım uzun zaman sonra. Hafif kahverengi alıntım olunca hastaneye gittim. Bebek aşağıdaymış sanırım inşallah bir sorun olmaz. Şimdi anneme geldim yatıyorum..sanırım Doğuma kadar buradayım...
Ben geçen gün bir tane bütün narı bitirdimNar konusunda ne diyorsunuz kızlar bugun biyerde okudum aklıma takıldı size sorayım dedim nar yiyince düşük riski oluyormus galiba. Varmı böyle birşey gerçekten? Tam da mevsimi yenide almıştım ama öyle duyunca yiyemedim
Benimde ısınmaz zerre kadar, patikleri hiç çıkarmıyorum yatağa giresiye:) bazen de sıcak su torbama sarılıyorum:)Akşamları patik giyiyorum ben ayağıma normalde de hiç ısınmaz ayaklarım havalar soğudu mu direk ayaklarımdan alıyorum soğuğu :)
Aynı soruyu İnan’ın bende kendime soruyorum ama ben zaten sorunluyum az istekli biriyim gebelik dibe vurdurduBende bu zamana kadar hiçbir test yaptırmadım. Ne ikili ne üçlü ayrıntılıya gönlüm vardı , ona da doktorum çok sıcak bakmadı.
Emanetleri Rabbime , sağlıkla gelainler inşallah...
Haa hanımlar unutmadan sorayım , hani ikinci trimestirda hormonlarımız coşacaktı cinselliğe daha yakın olacaktı.
Hiç istek yok bende , libidolarım ne zaman coşacak yaahu . Birde kız bebek anneleri daha düşkün olur diyorlar hamilelikte cinselliğe hani nerde
Aynen canım, bir de rezene çok süt yapıyor:) doğumdan sonra bedenide dinlendiriyor.Hurma sutte yapiyor dogumdan sonra artik yeriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?