2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim doktorum da aynı fikirde kesinlikle normal Doğum diyor ilk kızımda normal Doğum benim

Geçmiş olsun canım. Önlemini almışsın, Allah korur, içini ferah tut sen

Canim bende de bikac hafta once ayni sikayetler oldu. Demir ilacimin prospektusunu okudum orada ayni yan etkileri yasadigimi farkettim. Bir gin ilac icmedim şikayetlerim hemen hemen gecti. Doktoruma sorup ilacimi degistirdim. Sen de bi oku ilaclarini belki biri yan etki yapmıştır

Karnımda sürekli şişknlk gaz ptırtıları bi kaç gündür neden böyle ya normal mi sürekli bişeyler oynuyo bağrsaklarmdan hissediyorm

Canım peki kan sulandırıcı herangi bişey kullanıyormuydun ilk gebeliğinde
Hayır kızımda hiç bir sorun yaşamadım ama sonrasında ve öncesinde toplam 3 kaybım var bunda da pıhtılaşma sorunum çıkmadı ama yine de deneyelim dedi doktorum çok şükür 5. Aya geldik demekki sorunum varmış

Bende aynıyım göbeğim şimdiden 9 aylık gibi şiş beslenmeyede dikkat ediyorum ama gaz ve siskinlige bi çare bulamadım.
Demek olabiliyo ya aynen ne yediğimle de alakalı olmadığını farkettn çünkü her türlü oluyo şu son günlerde.o kadar gaz çıkıyo yine bi şişknlk.Ve nide sürekli idrar

Kan ilacım değişti canım. Bir de monovit D kullanıyorum ama o etkilemedi. Öncesinde de vardı. Sanırım böyle gidecek kabullenmeye çalışsam daha mi iyi ne :))
Karnımda sürekli şişknlk gaz ptırtıları bi kaç gündür neden böyle ya normal mi sürekli bişeyler oynuyo bağrsaklarmdan hissediyorm
Bende bu haftaya kadar halen geçmedi. Şişkinlik de var fazlasıyla. Yemek yemekten kaçar oldum desem yeri ama sonuç değişmiyor.

Nar rahim kaslarının kasılmalarına sebep oluyomş riski olanlar yemesn bnce tabiki ama diğer türlü az az yiyorm ben

Demek olağan bunlar canm.

Günaydın arkadaşlar dun gece cok agrim vardi sag baldirimin ic kismi bu kasik mi deniyor oraya emin degilim sadece sag taragta agri var normal mi acaba ya .ayni zamanda sag bacagimda da cekilme oluyor asagiya sanki degisik bir agri

Günaydın arkadaşlar dun gece cok agrim vardi sag baldirimin ic kismi bu kasik mi deniyor oraya emin degilim sadece sag taragta agri var normal mi acaba ya .ayni zamanda sag bacagimda da cekilme oluyor asagiya sanki degisik bir agri
Gece hafta benimde olmuştu canım. Ben bu tur ağrıları ilkinde de yaşamıştım. Alt kısımdaki kemiklerde, kasıklarda vs hep oluyordu. Son aylarda oluyordu ama Bunda daha şimdiden var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…