2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gunaydin kizlar bacak arasına yastik koyup yatmak grrcekten işe yariyor agriniz varsa
Kesinlikle yastık iyi geliyor. Bende eskiden diyordum hamileler bu yastıklarla nasıl rahat ediyor. Yastık olmasa yorganı alıyorum :))

canim surekli aklindan cikarma hamile oldugunu . benim gobegim yok hala ama yinede yuz ustu yatmiyorum cunku bebek buyudu artik...
Ya gece elimde değil bi kalkıyorum yüz üstü uyanıyorum karnımda belli yani artık böyle olunca da sürekli Tedirginim ve ondan hiç uykudan bişi anlamıyorum dinlenemiyorum

Ya gece elimde değil bi kalkıyorum yüz üstü uyanıyorum karnımda belli yani artık böyle olunca da sürekli Tedirginim ve ondan hiç uykudan bişi anlamıyorum dinlenemiyorum
Ben doktoruma sormuştum canım yüzüstü uyuduğumu , sorun değil bebek seni rahatsız eder zaten içerde sıkışırşa demişti. İlerleyen zamanlarda imkansı olacak zaten yüzüstü uyumak :)
Yastık koy canım belki işe yarar hem önüne hem arkana hem bacaklarına :) ben öyle yapıyorum valla heryer yastık beş kişi uyuyor gibi uyanıyoruz her sabah:)

Katılıyorum sana testler konusunda bende yaptırmadım Allah’a emanet zaten elden bişey gelmiyor kız benim coşmuş ama kocam yok yanımda dün evlilik yıl dönümümüzdü yalnızdım yanımda olsa bilirdim yapacağımı da güzel sofralar yemekler kıyafetler ohoooo benim erkek alakası yok galiba bu arada pazardan bi hastane çıkışı seti aldım çok beğendim bi yer keşfettim peluş battaniyeler akla hayale gelmeyecek tulum ve alt üst takımları yemin ederim tüm paramı onlara harcayasım geldi çok ciciler şimdiye kadar 8 takımımız oldu hastane çıkışı hariç sanırım çok kıyafeti olacak bu gidişle yavrumun çok güzel hareket ediyor onu seviyorum hareketlerini videoya çekip babasına atıyorum deli oluyor resmen o da allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Canım yanlış mı anlıyorum.hareketlerini videoya çekip babasına nasıl atıyorsun?

maaşallah.. hareketlerini nasıl videoya çekiyorsun, o kısımını anlamadım

Ya kızlar ben 20+2 yim hatta geçen dr a gittiğimde 3 gün önde gidiyo iyi dedi..

Ama ben neden hala hareketlerini hissedemiyorum şu diye hiç bişey hissetmedim net olarak

Nasıl yani hareketleri dışarıdan belli oluyormu ben daha belli olmaz diye bakmadım bile hiç ki ikiz benimkiler belli olurmu acaba

Kızlar bizde birkaç gündür hareketleri dışardan görebiliyoruz. Tekmeler belli oluyor yani. Bugün de kumandayı koydum karnıma, o tekmeledikce kumanda sallandı. Eşimin de çok hoşuna gitti ogluşumunda :)

Nasıl yani hareketleri dışarıdan belli oluyormu ben daha belli olmaz diye bakmadım bile hiç ki ikiz benimkiler belli olurmu acaba
Net hissediyorsan bir de sert hareketleri oluyorsa belli olur benim 21 haftada ama 4. Gebeliğim herkesin farklı oluyor şimdi ne desem yalan olur ama 1 haftadır dikkat ettim belli oluyor hatta ultrasonda hareket ederken doktor bile fark etti rahatsız ettik herhalde beyefendiyi dedi artık baya büyüdüler anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…