- 14 Aralık 2010
- 244
- 168
- 303
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.921
Maşallah canım senin yavrun kıpır kıpır maşallah.. ben zor hissediyorum hala..:))Karnımdan hareket edince beli oluyor dışarıdan hareket etmeye başlayınca videoya alıyorum karnımı açıp yolluyorum eşim burada değil Doğuda
Maşallah kuzum evet bende uzanıp izliyorum yakalıyorum öyle hareketlerini çekiyorum çok hoşuma gidiyor amaKızlar bizde birkaç gündür hareketleri dışardan görebiliyoruz. Tekmeler belli oluyor yani. Bugün de kumandayı koydum karnıma, o tekmeledikce kumanda sallandı. Eşimin de çok hoşuna gitti ogluşumunda :)
Herkesin bir olmuyor karın içi bebeğin kilosu kaçıncı gebelik oluşu hepsi ayrı yani kaçamazsın hissetmekten 1 kaç haftaya en fazla acıtacak şekilde tekmelemeye başlarMaşallah canım senin yavrun kıpır kıpır maşallah.. ben zor hissediyorum hala..:))
Sizde maşallah canım:) benimde çok hoşuma gidiyor ya ama uzaninca kipirdamiyo sıpa, yarı oturur haldeyken de içerde parti veriyor:))Maşallah kuzum evet bende uzanıp izliyorum yakalıyorum öyle hareketlerini çekiyorum çok hoşuma gidiyor ama
İlk bebeğin mı canım?Maşallah canım senin yavrun kıpır kıpır maşallah.. ben zor hissediyorum hala..:))
ALlah seni benim bağırınca ve sinirlenince de çok telaşlanıyor sonra karnımı ovarken de birikiyor ortaya doğru taş gibi oluyor ayakları nerede kafası nerede anlayabiliyorumSizde maşallah canım:) benimde çok hoşuma gidiyor ya ama uzaninca kipirdamiyo sıpa, yarı oturur haldeyken de içerde parti veriyor:))
Evet canim ilk bebeğim olacak insallsh.kızım olacak..İlk bebeğin mı canım?
Sağol canım karnımı açıyorum hareket edince videoya öekiyorum belli oluyor hareket ettiği dışardan
ALlah seni benim bağırınca ve sinirlenince de çok telaşlanıyor sonra karnımı ovarken de birikiyor ortaya doğru taş gibi oluyor ayakları nerede kafası nerede anlayabiliyorum
Ya kızlar ben 20+2 yim hatta geçen dr a gittiğimde 3 gün önde gidiyo iyi dedi..
Ama ben neden hala hareketlerini hissedemiyorumşu diye hiç bişey hissetmedim net olarak
Ben senden gün ondeyim canım ve hatta bebek 1 hafta onden gidiyor ama çok az hissediyorum..sanırım ilk bebeğim iz olmasından kaynaklı ya da çok hareketli degillerTecrübeli arkadaşlar bana da bakabilir mi acaba ???
çok iyi düşünmüş doktorun ozaman canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebelerimizi :))Hayır kızımda hiç bir sorun yaşamadım ama sonrasında ve öncesinde toplam 3 kaybım var bunda da pıhtılaşma sorunum çıkmadı ama yine de deneyelim dedi doktorum çok şükür 5. Aya geldik demekki sorunum varmış
Kasılma benim yürürken oluyor benim 4. Gebeliğim bebek hareketleri daha farklı ben 14 haftadan beri hissediyorum ama ilk kızım da 5. Ayı yarılamıştım öyle hissetmiştim kasılmalar yorulmadan ve magnezyum eksikliğinden oluyor ama ben sadece hızlı yürüyünce oluyor kilo olarak düşük olsalarda boyları doğacakları boyun yarısına ulaşmış durumda ve artık kemikleştiler bi başkası bile anlayabilir artık hareketleri ben aklıma takılan tüm soruları doktoruna gidemesem de mesajla ulaşıyorum bıkmadan cevaplıyor kasılma bi tarafa toplanır gibi olmuyor ama biraz ağrı gibi oluyor yine de onu doktoruna sorsenin belli oluyor dediğin kasılma mı yoksa? benim de bir tarafa toplanıp yükseldiği oluyor özellikle sabahları ama çok telaşlanıyorum rahim kasılması diye hemen soluma dönüyorum. elimi koyuyorum bir an önce geçsin diye.
dışardan görünecek hareket 400gr bebek yapabilir mi bilemiyorum. ilk gebeliğim.. bağırsak hareketimi bebek hareketi mi onu bile ayırt edemiyorum. ama kasılma olayını biliyorum ve çok tırsıyorum
Sakin bebeklerin hareketi daha geç hissediliyomuş ne kdr doğru bilmiyorm ama :))ALlah seni benim bağırınca ve sinirlenince de çok telaşlanıyor sonra karnımı ovarken de birikiyor ortaya doğru taş gibi oluyor ayakları nerede kafası nerede anlayabiliyorum
Sakin bebeklerin hareketi daha geç hissediliyomuş ne kdr doğru bilmiyorm ama :))ALlah seni benim bağırınca ve sinirlenince de çok telaşlanıyor sonra karnımı ovarken de birikiyor ortaya doğru taş gibi oluyor ayakları nerede kafası nerede anlayabiliyorum
Onu bilmiyorum ama kızım çok sakin hareketleri geç hissettim ama hissettikten sonra çok fenaydı gece bile kıpır kıpırdı ama bi kere bile beni uykusuz bırakmamıştır öyle ağlaması vs yoktu zor uyandırıyordum emzirmek için memeyi iki çeker uyurdu yineSakin bebeklerin hareketi daha geç hissediliyomuş ne kdr doğru bilmiyorm ama :))
Maşallaah diyelim hem sana hem hormonlara hem yeğenime...Katılıyorum sana testler konusunda bende yaptırmadım Allah’a emanet zaten elden bişey gelmiyor kız benim coşmuş ama kocam yok yanımda dün evlilik yıl dönümümüzdü yalnızdım yanımda olsa bilirdim yapacağımı da güzel sofralar yemekler kıyafetler ohoooobenim erkek alakası yok galiba bu arada pazardan bi hastane çıkışı seti aldım çok beğendim bi yer keşfettim peluş battaniyeler akla hayale gelmeyecek tulum ve alt üst takımları yemin ederim tüm paramı onlara harcayasım geldi çok ciciler şimdiye kadar 8 takımımız oldu hastane çıkışı hariç sanırım çok kıyafeti olacak bu gidişle yavrumun çok güzel hareket ediyor onu seviyorum hareketlerini videoya çekip babasına atıyorum deli oluyor resmen o da allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Olabilir canım dışardan bile belli oluyo diyor arkadaşlar onları okudukça canım sıkıldı biraz.. ben içerden bile hissedemiyorum.. çarşamba günü detaylı ultrasonum var bakalım herşeyi iyidir inşallah..Ben senden gün ondeyim canım ve hatta bebek 1 hafta onden gidiyor ama çok az hissediyorum..sanırım ilk bebeğim iz olmasından kaynaklı ya da çok hareketli degiller
Sağol canım allah razı olsun normal haftaya daha düzenli olurMaşallaah diyelim hem sana hem hormonlara hem yeğenime...
Yaa benimkide hareket ediyor ama düzenli değil günde birkaç kez.sizin hareketler düzenli mi?
normaldr değilmi benim durum 18 haftalık olacağız ...
Doktoruma kaç kere sordum. En son gittigimde rahim üstten basık gibi o yüzden kasiliyor sanirim dedi. Dikkat ederek bol istirahatle geçiyor o yüzden.Kasılma benim yürürken oluyor benim 4. Gebeliğim bebek hareketleri daha farklı ben 14 haftadan beri hissediyorum ama ilk kızım da 5. Ayı yarılamıştım öyle hissetmiştim kasılmalar yorulmadan ve magnezyum eksikliğinden oluyor ama ben sadece hızlı yürüyünce oluyor kilo olarak düşük olsalarda boyları doğacakları boyun yarısına ulaşmış durumda ve artık kemikleştiler bi başkası bile anlayabilir artık hareketleri ben aklıma takılan tüm soruları doktoruna gidemesem de mesajla ulaşıyorum bıkmadan cevaplıyor kasılma bi tarafa toplanır gibi olmuyor ama biraz ağrı gibi oluyor yine de onu doktoruna sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?