2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bizde birkaç gündür hareketleri dışardan görebiliyoruz. Tekmeler belli oluyor yani. Bugün de kumandayı koydum karnıma, o tekmeledikce kumanda sallandı. Eşimin de çok hoşuna gitti ogluşumunda :)
Maşallah kuzum evet bende uzanıp izliyorum yakalıyorum öyle hareketlerini çekiyorum çok hoşuma gidiyor ama

Maşallah canım senin yavrun kıpır kıpır maşallah.. ben zor hissediyorum hala..:))
Herkesin bir olmuyor karın içi bebeğin kilosu kaçıncı gebelik oluşu hepsi ayrı yani kaçamazsın hissetmekten 1 kaç haftaya en fazla acıtacak şekilde tekmelemeye başlar

Maşallah kuzum evet bende uzanıp izliyorum yakalıyorum öyle hareketlerini çekiyorum çok hoşuma gidiyor ama
Sizde maşallah canım:) benimde çok hoşuma gidiyor ya ama uzaninca kipirdamiyo sıpa, yarı oturur haldeyken de içerde parti veriyor:))

Sizde maşallah canım:) benimde çok hoşuma gidiyor ya ama uzaninca kipirdamiyo sıpa, yarı oturur haldeyken de içerde parti veriyor:))
ALlah seni benim bağırınca ve sinirlenince de çok telaşlanıyor sonra karnımı ovarken de birikiyor ortaya doğru taş gibi oluyor ayakları nerede kafası nerede anlayabiliyorum

Sağol canım karnımı açıyorum hareket edince videoya öekiyorum belli oluyor hareket ettiği dışardan

ALlah seni benim bağırınca ve sinirlenince de çok telaşlanıyor sonra karnımı ovarken de birikiyor ortaya doğru taş gibi oluyor ayakları nerede kafası nerede anlayabiliyorum

senin belli oluyor dediğin kasılma mı yoksa? benim de bir tarafa toplanıp yükseldiği oluyor özellikle sabahları ama çok telaşlanıyorum rahim kasılması diye hemen soluma dönüyorum. elimi koyuyorum bir an önce geçsin diye.
dışardan görünecek hareket 400gr bebek yapabilir mi bilemiyorum. ilk gebeliğim.. bağırsak hareketimi bebek hareketi mi onu bile ayırt edemiyorum. ama kasılma olayını biliyorum ve çok tırsıyorum

çok iyi düşünmüş doktorun ozaman canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebelerimizi :))

Kasılma benim yürürken oluyor benim 4. Gebeliğim bebek hareketleri daha farklı ben 14 haftadan beri hissediyorum ama ilk kızım da 5. Ayı yarılamıştım öyle hissetmiştim kasılmalar yorulmadan ve magnezyum eksikliğinden oluyor ama ben sadece hızlı yürüyünce oluyor kilo olarak düşük olsalarda boyları doğacakları boyun yarısına ulaşmış durumda ve artık kemikleştiler bi başkası bile anlayabilir artık hareketleri ben aklıma takılan tüm soruları doktoruna gidemesem de mesajla ulaşıyorum bıkmadan cevaplıyor kasılma bi tarafa toplanır gibi olmuyor ama biraz ağrı gibi oluyor yine de onu doktoruna sor

Sakin bebeklerin hareketi daha geç hissediliyomuş ne kdr doğru bilmiyorm ama :))

Sakin bebeklerin hareketi daha geç hissediliyomuş ne kdr doğru bilmiyorm ama :))
Onu bilmiyorum ama kızım çok sakin hareketleri geç hissettim ama hissettikten sonra çok fenaydı gece bile kıpır kıpırdı ama bi kere bile beni uykusuz bırakmamıştır öyle ağlaması vs yoktu zor uyandırıyordum emzirmek için memeyi iki çeker uyurdu yine

Maşallaah diyelim hem sana hem hormonlara hem yeğenime...
Yaa benimkide hareket ediyor ama düzenli değil günde birkaç kez.sizin hareketler düzenli mi?
normaldr değilmi benim durum 18 haftalık olacağız ...

Merhaba kızlar bugün çok sessiz buralar herhalde pazar keyfi yaptı herkes:)biz oglusla tum gun evdeydik bu guzelim pazar gunu evde yemek temizlik falan geçti esim calistiği icin mecbur biz evdeydik içim gitti valla hava okadar güzeldiki kös kös oturduk evde.

Ben senden gün ondeyim canım ve hatta bebek 1 hafta onden gidiyor ama çok az hissediyorum..sanırım ilk bebeğim iz olmasından kaynaklı ya da çok hareketli degiller
Olabilir canım dışardan bile belli oluyo diyor arkadaşlar onları okudukça canım sıkıldı biraz.. ben içerden bile hissedemiyorum.. çarşamba günü detaylı ultrasonum var bakalım herşeyi iyidir inşallah..

İlgin için saol arkadaşım inşallah yakında hissederiz biz de.. iyi olsunlar da önemli olan o..

Maşallaah diyelim hem sana hem hormonlara hem yeğenime...
Yaa benimkide hareket ediyor ama düzenli değil günde birkaç kez.sizin hareketler düzenli mi?
normaldr değilmi benim durum 18 haftalık olacağız ...
Sağol canım allah razı olsun normal haftaya daha düzenli olur

Doktoruma kaç kere sordum. En son gittigimde rahim üstten basık gibi o yüzden kasiliyor sanirim dedi. Dikkat ederek bol istirahatle geçiyor o yüzden.
Benim ki de sakin heralde.. çok hareketli değil sanki. 22.haftadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…