- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.021
Çook su içmek işe yarar diye biliyorum canım. Bal denedin mi oda balgam söktürürya su balgam nasıl gecer bılen var mı yasıyan. hamıle kaldıgımdan berı gecmeyen bır burun akıntım ve gecmeyen bır balgam sorunum varartık ıyıce bunaldım. lımon ılık sut ıhlamur ıcmedıgım sey kalmadı bunların harıcınde var mı? normalde hıc olmadı hayatımda hamıle kaldım anlamadım doktora soyluyorum gargara verıyor baska yok oda gecırmedı
Çook su içmek işe yarar diye biliyorum canım. Bal denedin mi oda balgam söktürür
Çıkmasıda iyidir heralde canım yaa.gunde zaten uc lıtreye yakın su ıcerım . bal sabah akşam sureklı ben unutsam esım getirir sureklı bana sagolsun fayda yok canım. ben artık boyle 9 ay boyunca cekcem dıyorum artık.:) saglıklı olsunlarda gene cekerız ne yapalım. :)
Hem de ne yiyorum balı kahvaltıda vazgeçilmezim bal ve zeytin çok seviyorum Petek almış eşim yine o yöresel günlerden tamamen katkısız buna da şükür 2 ay nefes alamadım ölsürüükten çıkarıyordum ben hiç mide bulantısı yaşamadım bu gebeliğimde hastalık mahvetti şimdi daha iyiyim ama balgam hala var burnum da akıyor dediğin gibi benim kadar su tüketen yoktur herhalde canım gece bile üç kere kakıyorum bi wc bi su bi wc. Bi su sabah oluyorÇook su içmek işe yarar diye biliyorum canım. Bal denedin mi oda balgam söktürür
Turp ve balla yapilan birsey vardi o balgama iyi geliyormus canm. Ama hamilelik donemi icin ayrica arastirmakta fayda var tabi. Turpun icini oyup bal dolduruyorsun allatn ufak bir kesik atip turpun altindan o bali suzduruyorsun bir bardaga oturtup. O turptan suzulen bali kullaniyorsun. Aklima boyle kalmis babama yapıyorduk birara. Bi intten arastir istersen.gunde zaten uc lıtreye yakın su ıcerım . bal sabah akşam sureklı ben unutsam esım getirir sureklı bana sagolsun fayda yok canım. ben artık boyle 9 ay boyunca cekcem dıyorum artık.:) saglıklı olsunlarda gene cekerız ne yapalım. :)
Kara turp içi ıyulup bal konulacak sabaha kadar bekletilip sabah akşam içilecek ama kara turp pazarda göremedim ben alacaktım kaçtır Yok gerçekten işe yarıyor o evetTurp ve balla yapilan birsey vardi o balgama iyi geliyormus canm. Ama hamilelik donemi icin ayrica arastirmakta fayda var tabi. Turpun icini oyup bal dolduruyorsun allatn ufak bir kesik atip turpun altindan o bali suzduruyorsun bir bardaga oturtup. O turptan suzulen bali kullaniyorsun. Aklima boyle kalmis babama yapıyorduk birara. Bi intten arastir istersen.
Turp ve balla yapilan birsey vardi o balgama iyi geliyormus canm. Ama hamilelik donemi icin ayrica arastirmakta fayda var tabi. Turpun icini oyup bal dolduruyorsun allatn ufak bir kesik atip turpun altindan o bali suzduruyorsun bir bardaga oturtup. O turptan suzulen bali kullaniyorsun. Aklima boyle kalmis babama yapıyorduk birara. Bi intten arastir istersen.
Pendik'te kime gidiyorsun canimEvet canım orası biraz pahalı ben bahçeci umutta tedavi gördüm Üsküdar’da hemen hastanenin altı toker baby di bi kere eşimle girdik gerçekten uygun olan ürünler de var ama çok az geneli çok pahalı geldi ben kimisini Pazar’dan aldım kimisini Pendik çarşıdan aldım mağazadan pazarlıkta yaptım doktorum Pendik’te oraya gittikçe de bakıyorum benim burada pazarlardaki ürünler daha iyi hem de uygun inersiniz bi ara Ankara’da oralar uygun oluyor bebek için alışveriş yaparsınız hem çok zevkli oluyor fazla da ağırlaşmadan yapmak daha iyi oluyor
Dün de burda buna benzer bir konuşma oldu ve tüm gün bebeğimin hareketlerini dinledim dinledim duyamadim . .tatlı yedim su içtim müzik dinlettim yok yok..uyuyamadim tum gece..ama az önce hissettim..sen de hissedersin benim gibi telaş yapma canim..Günaydın herkese dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorım ve bütün gece uyumadım korkudan bekledim ilk gebeliğim normal mi durum çok üzgünüm şuan plesenta ön duvarda hafif hissedersin demişti dr ama önceden hissediyodum.
ya su balgam nasıl gecer bılen var mı yasıyan. hamıle kaldıgımdan berı gecmeyen bır burun akıntım ve gecmeyen bır balgam sorunum varartık ıyıce bunaldım. lımon ılık sut ıhlamur ıcmedıgım sey kalmadı bunların harıcınde var mı? normalde hıc olmadı hayatımda hamıle kaldım anlamadım doktora soyluyorum gargara verıyor baska yok oda gecırmedı
Op. Cüneyt uzun canım doktorumPendik'te kime gidiyorsun canim
Dün de burda buna benzer bir konuşma oldu ve tüm gün bebeğimin hareketlerini dinledim dinledim duyamadim . .tatlı yedim su içtim müzik dinlettim yok yok..uyuyamadim tum gece..ama az önce hissettim..sen de hissedersin benim gibi telaş yapma canim..
Maltepe de Hakan beye gidiyorum da merak ettim pendiktekini de canimOp. Cüneyt uzun canım doktorum
Çok iyidir doktorum sağolsun ama bi sırası vardır sabahın 8inde git yine 8,10 kişi sırada oluyor öğlene doğru sanki bedava biley dağıtırlar da kalabalık olur ya aynı öyle ben çok erken gidiyorum o yüzden çok bilgilidir bir de sen sormadan her şeyi söyler ayrıntılı inceler her ay gidişimde kalp atışlarını dinletir allah razı olsun Nemrut bi doktor değilMaltepe de Hakan beye gidiyorum da merak ettim pendiktekini de canim
İnternetten baktım biraz. Evet yoğunmuş. Hakan bey de öyle. Saatli gittiğimiz icin beklemiyoruz ama. Sıfırdan randevu alanlar icin zor bisey :)Çok iyidir doktorum sağolsun ama bi sırası vardır sabahın 8inde git yine 8,10 kişi sırada oluyor öğlene doğru sanki bedava biley dağıtırlar da kalabalık olur ya aynı öyle ben çok erken gidiyorum o yüzden çok bilgilidir bir de sen sormadan her şeyi söyler ayrıntılı inceler her ay gidişimde kalp atışlarını dinletir allah razı olsun Nemrut bi doktor değil
Bilmem ben hic hissetmedim. Yanı afedersin lavabo ihtiyacım oluyor gidiyorum. Yoksa öyle sızıntı gibi bir his olmadı.kızlar sizde de ara ara sızıntı oluyormu su sızıntısı gibi ?
Bal yiyemeyen ben grip olduğumda uzun süre direndikten sonra bu karışımı yaptım.ya su balgam nasıl gecer bılen var mı yasıyan. hamıle kaldıgımdan berı gecmeyen bır burun akıntım ve gecmeyen bır balgam sorunum varartık ıyıce bunaldım. lımon ılık sut ıhlamur ıcmedıgım sey kalmadı bunların harıcınde var mı? normalde hıc olmadı hayatımda hamıle kaldım anlamadım doktora soyluyorum gargara verıyor baska yok oda gecırmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?