2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çook su içmek işe yarar diye biliyorum canım. Bal denedin mi oda balgam söktürür

Çook su içmek işe yarar diye biliyorum canım. Bal denedin mi oda balgam söktürür

gunde zaten uc lıtreye yakın su ıcerım . bal sabah akşam sureklı ben unutsam esım getirir sureklı bana sagolsun fayda yok canım. ben artık boyle 9 ay boyunca cekcem dıyorum artık.:) saglıklı olsunlarda gene cekerız ne yapalım. :)

Çıkmasıda iyidir heralde canım yaa.
Ama sütte yapabilir çünkü boğazda balgamı yapıştırıyor diye biliyorum.
Keşke bende çıkarabilsem midem bulanıyor ama çıkaramıyoruum

Hem de ne yiyorum balı kahvaltıda vazgeçilmezim bal ve zeytin çok seviyorum Petek almış eşim yine o yöresel günlerden tamamen katkısız buna da şükür 2 ay nefes alamadım ölsürüükten çıkarıyordum ben hiç mide bulantısı yaşamadım bu gebeliğimde hastalık mahvetti şimdi daha iyiyim ama balgam hala var burnum da akıyor dediğin gibi benim kadar su tüketen yoktur herhalde canım gece bile üç kere kakıyorum bi wc bi su bi wc. Bi su sabah oluyor

Turp ve balla yapilan birsey vardi o balgama iyi geliyormus canm. Ama hamilelik donemi icin ayrica arastirmakta fayda var tabi. Turpun icini oyup bal dolduruyorsun allatn ufak bir kesik atip turpun altindan o bali suzduruyorsun bir bardaga oturtup. O turptan suzulen bali kullaniyorsun. Aklima boyle kalmis babama yapıyorduk birara. Bi intten arastir istersen.

Kara turp içi ıyulup bal konulacak sabaha kadar bekletilip sabah akşam içilecek ama kara turp pazarda göremedim ben alacaktım kaçtır Yok gerçekten işe yarıyor o evet

sagol canım ben bunu bır arastırayım. :)

Pendik'te kime gidiyorsun canim

Dün de burda buna benzer bir konuşma oldu ve tüm gün bebeğimin hareketlerini dinledim dinledim duyamadim . .tatlı yedim su içtim müzik dinlettim yok yok..uyuyamadim tum gece..ama az önce hissettim..sen de hissedersin benim gibi telaş yapma canim..

Bugun öğle arası organizede yürüyus yapıyorduk. Yan fabrikadan boya gibi bir koku geldi neydi bilmiyorum . Ama öyle boyle değil. Saniyelik maruz kaldım. Ağzımı burnumu tuttum uzaklaştım. Şimdi de evham tuttu. Bisey olur mu zarar vermiş miyimfir diye. Allah korusun

Balgam için ben oğluma tereyağını eritip Ocak'tan alınca bir kaşık pekmezle karıştırıp veriyorum canım bebekliğinden beri çok faydasını gördüm hiç ilaç kullanmadan atlatırız balgamları sende dene istersen.İnşallah çözüm olur balgam fenadır bezdirir insanı.

Çok zor bir durummuş çok minik hissettim gibi oluyor ama emin olamıyorum daha sertti çünkü inş hissederim sıfır uykuyla işe geldim

Maltepe de Hakan beye gidiyorum da merak ettim pendiktekini de canim
Çok iyidir doktorum sağolsun ama bi sırası vardır sabahın 8inde git yine 8,10 kişi sırada oluyor öğlene doğru sanki bedava biley dağıtırlar da kalabalık olur ya aynı öyle ben çok erken gidiyorum o yüzden çok bilgilidir bir de sen sormadan her şeyi söyler ayrıntılı inceler her ay gidişimde kalp atışlarını dinletir allah razı olsun Nemrut bi doktor değil

Kızlar selam.sizde bebeislerinizde insallah iyisinizdir.benimde gecen gün başım ağrıdı mecbur parol attım dayanamadım.bugün disciye gideyim diyorum.yarım kalan köprü tedavim ve dis temizligim kalmıştı.dr da izin verdi yaptırabilirsin diye.ama canım hic gitmek istemiyor offf.dis taşı temizligi acı veriyor mu ki

İnternetten baktım biraz. Evet yoğunmuş. Hakan bey de öyle. Saatli gittiğimiz icin beklemiyoruz ama. Sıfırdan randevu alanlar icin zor bisey :)

Bal yiyemeyen ben grip olduğumda uzun süre direndikten sonra bu karışımı yaptım.
bir fincan ılık suya
2 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı sirke
2 tatlı kaşığı limon suyu
Bir miktar da toz tarçın katıp içmiştim.
Günde 1 kere olmak üzere 3 kez yaptım sanırım. Kuru kuru öksürmekten ve hapşurmaktan artık Karnım kasıklarım acımıştı. Gribi atlattım boğazım rahatladı ve bana balgam attırdı. Istersen bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…