2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben çok eğleniyorum zumbada :) şevklen şevklen ne demiş atalarımız Hareket berekettir :))) evde hiç yapmadım eşimle salona gidiyoruz hatta zumba pilates ve esneme derslerine birlikte giriyoruz :) :) ama eğitmen eğitmeni var Didem Zeybek onu takip ediyorum hatta şu an o da hamile

Çakkk dostum :))
Tıpkısının aynısı bende de mevcut. Bazen o düşünceye odaklanıp gidiyorum yatağıma ama bende yastıklarıma kavuşunca amann diyorum kim uğraşcak :))

De bakalım sende durumlar nasıl
Herşey yolunda mı ateşli hatunlardan oldunmu sen :):)
Sönüyor benim ateş :)
Hahaha ateş mi ben de çekirge modundayım bi sıçrar iki sıçrar sonunda kaçacak yer kalmaz ve yakalanır hiç mi istek olmaz gerçekten garip geliyor yani ev arkadaşı modundayız. Birde zaten yastıklarım var benim de şükür ki yatağımız büyük adamcağıza da yer kalıyor

Bende diyorum kı bir benim doktorum mu rahat. Adam diyor kı istediğin herşeyi yap. Hamilesin hasta değilsin. Hayatının en özel anı. Tadını çıkar. Gez toz eğlen spor yap. Bende insanlari görünce dedim galiba bizim ki rahat.
Oturduğum yerde spor salonu olduğu icin ekstradan yazılmadık. Ama zumbayi evde yapmıştım. Çok eğlenmiştim. Ter atmayı özledim ya. Akşam insan gibi eve dönersem bende asagi inip tozunu attiriyim salonun. Eski halimi özledim :/

Günaydın herkese dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorım ve bütün gece uyumadım korkudan bekledim ilk gebeliğim normal mi durum çok üzgünüm şuan plesenta ön duvarda hafif hissedersin demişti dr ama önceden hissediyodum.

Canım normal başın için kullandığın standart yastıkdan mı bahsediyosun yoksa hamile yastığı mı aldın ?

Benim alt karnım ağrıyo da bu ara yatarken rahat edemiyorum

normal başımızın altına koyduğumuz yastık ,üstte kalan bacağını yastığın üzerine de atabilirsin N nursenaoz

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler.umarım herkes iyidir.hafta sonu evde temizlik ütü yemek falan derken bir baktım p.tesi olmuşevde vakit geçiremeyen biri olarak çalışmak güzel.inşallah 37.haftamıza kadar çalışabiliriz.dün biraz çıktık ve kıyafet baktık.aman allahım bu ne pahalılık :) valla devlet müdahale etmeli bebek kıyafetleri bu kadar para olur mu.bir tulum 50 tl olursa biz nasıl bebişlerimizi donatacaz anlamadım

üzme kendini annesi dinleniyordur belki.ben daha hiç hissetmedim.sadece bir kelebek takla atıyormuş gibi oda bir iki kere oldu.inşallah bir sıkıntı yoktur.çok dert edeceksen strese girmek yerine gir bir ultrasyona için rahat etsin canım

Hanımlar ayrıntılı ultrason için 182 aradığınızda nasıl randevu alıyorsunuz? Özeller çok pahalı bir de devlette şansımı deneyeyim dedim. bir de benim risk olduğu için profa görüneceğim 280₺ ücreti evimin yakınlarında hastane doktor yok doğru dürüst, annemin yanındayım. Burada da ücretlerden dolayı moralim bozuldu herşey çok pahalı. Annemin maddi durumu da iyi fiyatlar normal dedikçe strese giriyorum. Sözde buraya dinlenmeye geldim Maltepedeyim şu anda. Buralarda bildiğiniz güvenilir ve insani ücreti olan doktor varsa tavsiye de alabilirim... Bezmialem Dragos hastanesine yakınım...

canım benim bildiğim kadın doğum yönlendiriyor ama emin değilim bide devlet için acele etmelisin baya geçe randevu veriliyo

canım öncelikle sakin ol karnın tok olsun üzerinede tatlı bişeyler ye uzan göbüşünü açıp ellerini koy bekle eminim ufakta olsa anlicaksın hareketlerini bazen hareketleri dokunuş kadar sakin oluyo sanırım ben hareket etmiyo dediğimde bunu deniyorum

Günaydın hanımlar bizde bugün tam 21 haftalık olduk ben bebeğimi düzenli hissediyorum 10 gündür falan ve buraya da yazmıştım dışardan da belli oluyor bayadır ama ilk de 20 haftalıkken daha yeni hissetmeye başlamıştım o yüzden ilk defa hamile olanlar endişelenmesin

Benim doktorum da öyle hamile olmadan önce ne yapıyorsanız devam edin diyor. Hatta bi keresinde biraz halsizdim o zaman demişti ki tarlada eğilerek çalışmak zorunda kalan kadınlarımız var ya da ağır şartlar da çalışmak zorunda kalan ağır kaldıran hamile olduğu için hiç bir özen gösterilmeyen, kendinizi halsiz hissettiğinizde bunları düşünün ve yaşam standartlarınızın ne kadar iyi olduğunu kendinize hatırlatın. Bu size güç verecektir. :) hamileyiz sadece içimizde bizi en çok mutlu edecek yaşam kaynağımız var. Bunu düşünmek bile enerji veriyor. Özel durumu olan hassas bi gebelik geçiren arkadaşlara tabi ki sözüm yok. Durumu müsait olan arkadaşlara tavsiye ederim illa zumbayi videosuna gerek yok bi mezdeke açsınlar evde kendilerini yormadan iki kıvırtsınlar bu ritme kayıtsız kalamayız ruhumuzda var mutlu hissedeceksiniz ve çok güleceksiniz :) Günaydın tatlı hamişlergüzel ve sakin bi hafta olsun

Kızlar asıyı en son kacıncı haftaya kadar olmak gerekıyor.? ben daha olmadım arıcaklardı aramadılar saglık ocagı. ben mı soylesem acaba calıstıgımdanda cok ızın almakta zorlanıyorum.gidip gelmekte zor oluyor?

Valla canım sen nereden baktın bilmiyorum ama benim aldığım yerlerde zıbın takımı 18 lira tulumlar 15,20 lira hastane çıkışını bile 40 liraya aldım 11 parça çokta güzel sanırım baktığın yer pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…