2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

daha cuma doktordaydım rahim ağzına baktı plesentaya baktı bir sıkıntı yok dedi çalışıyorum ve bütün gün oturmaktan kuyruk sokumum acıyor artık ondanmı acaba

canım kac haftalıksın. en son kac haftada yapıyorlar ben halla olmadım da tetanoz asısı. ? aramadılarda merak ettım.
Ben de bugun yaptirdim aşıyı. Sistemlerinde nezaman ne icin cagiracaklari yaziyormus onlari not aldim bende bileyim diye. 1 ay sonra 2. Doz. Aralikta ve subatta kontrole cagiriyorlarmis.
Of ayrica bu hafta oldu biz yine cinsiyeti ogrenemedik.
Gecenki kontrolde secde pozisyonundaydi simdi eliyle kapatmis orayi sanırım utangaç kız olacak

Evet canım, prosedür öyle sanırım devlet hastanelerinde. Banada aynısını dediler

Kizlar bebegimin hareketini daha hissetmedim hissedemedikcede kotu oluyorum ister istemez aklima kotu seyler geliyor darlaniyorum Daha kontrolumuzede var kafayi yicem ya panik atak oldum hamilelik ne zor seymis

Kizlar bebegimin hareketini daha hissetmedim hissedemedikcede kotu oluyorum ister istemez aklima kotu seyler geliyor darlaniyorum Daha kontrolumuzede var kafayi yicem ya panik atak oldum hamilelik ne zor seymis
Bende senin gibi panik Yaptım ama dün bi kaç kıpırtı hissettim çok farklı bir duygu insan birden bi tuhaf oluyor ..ilk bebek mi

Arkadaşlar geldim ben Allah'a şükür iyi bizim çocuk ama damarının tekinde daralma gözüküyor biraz dedi bebe aspirini ve decavit verdi tuzu azalt dedi ki çok tuz hatta hiç tuz koymak kolay kolay inşallah büyük bı sıkıntı çıkmaz yavruma

kızlar sizde de ara ara sızıntı oluyormu su sızıntısı gibi ?
bende oluyo canım hatta geçenlerde ağlaya ağlaya gittim doktora bi peçete sırılsıklamdı baktılar turnusolla fizyolojik akıntı dedi doktor bişey diilmiş boşuna telaş yapmışım şimdide arada ufaktan oluyo ama sakin olmayı öğreniyorum devam ederse sende bi baktır en azından için rahatlar

sevindim canım güzel haberlerin için damarlardaki sıkıntı için erken kahvaltı etmeye özen göster bi prof söylemişti bilgin olsun

Arkadaslar iyi askamlar . hasta anne adaylari gecmis olsun. dikkat edin kendinize insaallah :) aklima sampuan olarak ne kullaniyorsunuz baya onemliymis gebelikte ben o kadar onemsememistim

Arkadaslar iyi askamlar . hasta anne adaylari gecmis olsun. dikkat edin kendinize insaallah :) aklima sampuan olarak ne kullaniyorsunuz baya onemliymis gebelikte ben o kadar onemsememistim

Ben yves rocher dan almıştım onu kullanıyorum ara ara otacı kullanıyorum... evet önemli olduğunu duymuştum hamile kalmayı planlarken değiştirdim, oje sürmeyi bile bıraktım asetonun zararlarından dolayı... belki abartı gelebilir ama gerçekten zararlıymış...

Benim sinüzit problemim olduğundan kisin hep oluyordu ama iki aydır yine var. Hatta ilk başlarda kokuda vardı mahvediyordu beni. Şimdi koku yok ama geniz akıntısı ve balgam devam ediyor. Bi de çıkartamıyorum ben, o da kötü. Gebelikte beklenen bir durummuş
ilkduyansenol canım beyaz akıntıyla karışık mı? Benim ilkinde son ayda olmuştu ama normal çıkmıştı. Bunda önemsemedim o yüzden.

Ben aynen kullandığıma devam ediyorum ne nemlendiricimi ne de sampuanimi alliğimi pudrami hic bir seyi degistirmedim cok da sorun olsaydi doktorlar soylerdi bence benim doktor hic bu konuda bi uyarida bulunmadi bana.hatta 3. Aydan sonra saç boyasına bile izin veriyor.ilk oğlumda da hic değiştirmemistim kullandigum urunleri.

Büyük ihtimalle bebeğin konumundan dolayi hissetmiyorsun canim o kesin hareket ediyordur geçen ultrasonda benimki tesadüfen takla atti ama ben hiç bi sey hissetmedim ama gozumle gordum takla attiğini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…