2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

kesınlıkle denıcem canım cok sagol ıns fayda gorurum. cok sagol. bıde sırke elma üzüm farkeder mı kı?

Bende yoga yapıyorum o kadar rahatlıyorum ki kuş gibi evime geri dönüyorum.Zumba yakınlarımda olsa onuda denerim ama hamileyiz diye yatak döşek yatacak değiliz dimi ama

kesınlıkle denıcem canım cok sagol ıns fayda gorurum. cok sagol. bıde sırke elma üzüm farkeder mı kı?
Sirkenin her türlü temizleyici özelliği var bence farketmez çeşidi. Ama benim evde elma sirkesi olduğundan ben ondan katmıştım. Inşallah şifa olsun canım

Bende yoga yapıyorum o kadar rahatlıyorum ki kuş gibi evime geri dönüyorum.Zumba yakınlarımda olsa onuda denerim ama hamileyiz diye yatak döşek yatacak değiliz dimi ama
Aynen öyle bazen salona gidene kadar bi nazlanıyoruz bizde birbirimize ya yorgunum ay bugün gitmesek mi acaba diye, gidince de dediğiniz gibi bi hafifliyoruz. zumba candır diyorum :) fırsatınız varsa evde deneyin derim

Kızlaaaarrr doktordan geldim çok mutluyum cinsiyetimiz netleşti. Prensesimiz geliyor inşallah. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Çok iyi bakmışsın bebeğine dedi doktorum. Babası gibi uzun olcak biraz dedi. Boyumuz kilomuz gayet yerinde:) birde demir ilacına başlıcam onu açmı içicem tok mu? Heyecandan her şey karıştı:) birde ayrıntılı ultrason için randevu alıcam ama nereye alsam karar veremedim normalde özele gidiyorum ama tıp fakültesinden de yaptırabilirsin dediler. Bende özele boş yere para vermesemmi diyorum sizler naptınız?

Gözün aydın canım maşallah :)

Ben de özele gidiyodum bugün arayıp detaylının fiyatını sordum muayene+40 tl dedi medikal park, kaç dk bakılıyo dedim 10 dk dedi ben de sanıyodum ki en az 25 dk bakarlar :)

Üniversite hastanesinden randevu almıştım zaten bu çarşamba ücretsiz onlar da en az 10 dk bakar sanırım özele gerek yok bence :)

Hmm teşekkür ederim canım bende bi üni hastanesini arıyım sorayımda bi ona göre karar veriyim en iyisi. Prof filan dedi doktorum ama onlarda ücretli oluyo galiba.

Akıntıyla beraber mi?

evet beyaz iç çamaşırı giydim su gibi ıslanmıştı akıntı alçı gibi birikmişti üstüne.peçete koydum sonra şu anda yok bakalım,ama şu mantardan bıktım usandım artık ilaç kullanmayım dedim hiç kulllanmadan bu haftaya geldim ,sürekli tekrarlıyor

Son düzenleme:
Gözünüz aydıın. Kızıma arkadaş geliyor huhhhu....
Bende sizin gibi özele gitmemeyi düşündüm ayrıntılı için ama devlet hastanelerine ayrıntılı ultason için erken haftalarda gitmek gerekiyormuş. Geç kaldık biz. Yaptırırsak artık özelde olacak. Zaman geçmeden bir danışın sizde.

Sirkeli suyla taharetlen canım çok işe yarıyor mantar için.

İnternetten baktım biraz. Evet yoğunmuş. Hakan bey de öyle. Saatli gittiğimiz icin beklemiyoruz ama. Sıfırdan randevu alanlar icin zor bisey :)
Bizim randevu sistemi Yok ilk gelen kapıyor sırayı içeriye kağıt veriyor hemşire tansiyon ölçüyor kiloya bakıyor her gittiğimde sabah erken gittiğim için fazla beklemiyorum ama geöen gittiğimde 3 gün rahatsızdı doktor 3 günün ardından ilk gün olduğundan sabah 8 de gittiğim halde tam 13 kişiyi beklerim bir şey Çan’ımı sıkıyor geneli eşiyle geliyor hamile kadınlar ayakta adamlar oturuyor gazete okuyorlsr yemin ederim kalkıp adamların kafalarını gözlerini dağıtasım geliyor kadın Doğum sırasında madem geldin ne oturuyorsun ayakta bekle hayret bişey tek sinir olduğum konu bu ama bidaha gideyim asistana ve doktora söyleyeceğim bu durumu yoksa bi gün patlayacağım iyi olmayacak

Gözün aydın canım. Ben ayrıntılı için biraz geç kalmışım sanırım devletlerde yer bulamadım. Maltepe tıp fakültesi hastanesinde 500₺ dediler, Pendik'te 250₺ dediler. Üsküdar doğancılardaki Üsküdar Anadolu hastanesinden randevu aldım 150₺. 3 kasım için

Bence bunu sakın ihmal etme ben de benzer bir durum yaşadım doktora gittim. Rahim ağzım kısaymış kıpırdamadan yatacaksın dddi doktor. Anneme yerleştim Doğuma kadar buradayım sadece tuvalete kalkacakmışım...allahım sağlıklı bir şekilde 9 ay 10 gün karnımızda taşımayı sonra da hayırlısıyla Doğurmayı nasip etsin inşallah...Bezmialem Dragos hastanesine devam edeceğim inşallah Ebru hanımı tavsiye etti doktorum

Bendede oldu öyle. Özellikle yürürken çamaşırımda ıslaklık hissettim baktığımda baya ıslanmıştı akıntı oluyo bendede ama ben pek takmadım bu durumu ne bilim sonuçta bugün ultrasona girdim doktor herşeye baktı gayet normal rahım agzında filan bişey demedi yani

Evet kızlar aradım üni hastanesini ama önce muayeneye gelceksniz dediler ondan sonra doktor yönlendircek dediler o biraz tuhafıma gitti niye direk randevu vermiyor ki anlamadım

Benim de kısa çıkmıştı 17.haftada dikiş atıldı. Sana dikiş falan demedi mi. Kaç mm çıktı rahim ağzın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…