2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydın hamişler
bende bugünle beraber üç gündür artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok güzel valla ama ilk gün biraz acıyodu karnımın altı belkide çok oturdum misafir vardı ondan oldu yada büyüyüo ondan acıtıyo

Kızlar günaydın sağlık ocağından ebeye mesaj yazdım hamile kaydımı yaparken numarasını almıştım bi kaç kez de konuşmuştuk 1 hafta sonra çağıracağım dedi yani kendimizi hatırlatmamız gerekiyor sanırım tetenoz aşım yok zaten benim 5 dozu da yapıldı darısı yapılmayanların başına bu Arada oğlum dün akşam öyle bi tekme attı ki beni bağırttı Çan’ımı yaktı ama çok güzeldi yavaş yavaş kuvvetleniyor hareketleri

Numarası Yok mu ebenin arayın sorun 4. Ayda olmuştum ben kızımda diğerlerini de doz zamanlarına göre vurulmuştum

canım kac haftalıksın. en son kac haftada yapıyorlar ben halla olmadım da tetanoz asısı. ? aramadılarda merak ettım.

toker bebe den baktım canım.Ankaradayım. Kızılaya inersem oralar ucuzdur tabi ama gitmeye fırsat yokki.hafta sonu da çok kalabalık.ben oğluma tokerden çok almıştım o zamanlar ucuzdu.dün gidince şaşırdım biraz sen nerden yaptın alışverişi. istanbulda olaydım ne gezerdim neler bulurdum ama ankara biraz yavan alışveriş konusunda

Yaa yerim ben o kıyafetleri de içindekinide :) iyi etmişsin annesi güzel günlerde giyilsin hepsi :)

Amin teşekkür ederiz teyzesi :)
bizde kızıma forma almıştık ordan bebek kıyafetlerine de baktım cidden pahalıydı, aslında Ankara'da da herşey var bana göre, h&m lc Waikiki, ebebek, joker, soo be oralara da bakabilirsin çoğu avmde var

Evet canım orası biraz pahalı ben bahçeci umutta tedavi gördüm Üsküdar’da hemen hastanenin altı toker baby di bi kere eşimle girdik gerçekten uygun olan ürünler de var ama çok az geneli çok pahalı geldi ben kimisini Pazar’dan aldım kimisini Pendik çarşıdan aldım mağazadan pazarlıkta yaptım doktorum Pendik’te oraya gittikçe de bakıyorum benim burada pazarlardaki ürünler daha iyi hem de uygun inersiniz bi ara Ankara’da oralar uygun oluyor bebek için alışveriş yaparsınız hem çok zevkli oluyor fazla da ağırlaşmadan yapmak daha iyi oluyor

Merhaba iyi haftalar. Benim de saat 3 buçukta ayrıntılı ultrasonum var inşallah. 20+0 dayım şuan. 1aydır evladımı görmedim gideyimde en azından göreyim cocuğumu Birde karnımın alt tarafında belli belirsiz sancılar var sanırım karnım büyümeye başladığı için en azından öyledir inşallah diyorum. Sizinde göbeğiniz kaşınıyormu ?

bende arıcaz dedıler aramalarını bekledımde ıstende ızın almak zor oluyor bazen. en ıyısı gıtmek aramalarını beklersek gec kalcaz valla.
Bana 1 hafta öncesinden ebe mesaj atmıştı sabah erkenden git canım geç kalma bence de aramızda 1 gün fark var seninle olman lazım

Krem , yağ falan kullanıyormusun canım. Kaşıntının ardına genelde cilt çatlamaya başlıyor dikkat et...
Güzel haberlerle gelirsin inşallahh...

ya su balgam nasıl gecer bılen var mı yasıyan. hamıle kaldıgımdan berı gecmeyen bır burun akıntım ve gecmeyen bır balgam sorunum var artık ıyıce bunaldım. lımon ılık sut ıhlamur ıcmedıgım sey kalmadı bunların harıcınde var mı? normalde hıc olmadı hayatımda hamıle kaldım anlamadım doktora soyluyorum gargara verıyor baska yok oda gecırmedı

tesekkurler canım. haklısın valla. gıdeyım bu hafta daha fazla gec kalmadan.
Canım dün ben kendim mesaj attım ebeye ebe hanım beni hiç çağırmadınız vs 21 haftalık oldum dedim ama aşılarım tam doz yapılmıştı benim sadece aşı değil takip için her ay çağırmaları gerekiyor diye biliyorum ara bence ben arayınca bu hafta seni arayacağım dedi bana bir de gidince özel numarasını al ben aldım kendi numaramı da verdim

Bende de aynı sorun var hapşırıyorum maşallah burnumdan bi yağmur yağıyor sanki 2 aydır griptim ondan kaynaklanıyor sanırım benim sendr grip olmuş olabilirsin da hafif geçiyordur belki bi doktora git istersen ama ilaç kullanamıyorsun veriyorlar ama ben içmem onları eşim Sivas gümlerinden almış ıhlamur diğerilerine hiç benzemiyor bardak bardak içiyorum limonla yacaak başka bişey YÖK

ya su balgam nasıl gecer bılen var mı yasıyan. hamıle kaldıgımdan berı gecmeyen bır burun akıntım ve gecmeyen bır balgam sorunum var artık ıyıce bunaldım. lımon ılık sut ıhlamur ıcmedıgım sey kalmadı bunların harıcınde var mı? normalde hıc olmadı hayatımda hamıle kaldım anlamadım doktora soyluyorum gargara verıyor baska yok oda gecırmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…