- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.081
Sağlık ocağına git canım kalp atışlarını dinletsinler bebeğin için rahatlar inş.Kizlar bebegimin hareketini daha hissetmedim hissedemedikcede kotu oluyorum ister istemez aklima kotu seyler geliyor darlaniyorum Daha kontrolumuzede var kafayi yicem ya panik atak oldum hamilelik ne zor seymis
Hissetmeden rahatlayamicamSağlık ocağına git canım kalp atışlarını dinletsinler bebeğin için rahatlar inş.
Yemekten sonra duz bir sekilde yat karninin ustune tv kumandasi koy bir dene bakalim hareket hissedecekmisin bu yontem cok bilinir hatta nete bir bak bilgi bulabilirsin bununla ilgiliHissetmeden rahatlayamicam
Bende yves rocher kullanıyorum hamile kaldığımdan buyana canım, oje zaten kullanan biri değilim, yüz kremimide yves Roche den aldım, yarında kına ve adaçayıyla doğal saç boyası yapmayı düşünüyorum saçlarım kızıl ve artık akmaktan berbat olduArkadaslar iyi askamlar . hasta anne adaylari gecmis olsun. dikkat edin kendinize insaallah :) aklima sampuan olarak ne kullaniyorsunuz baya onemliymis gebelikte ben o kadar onemsememistim
Benim de kısa çıkmıştı 17.haftada dikiş atıldı. Sana dikiş falan demedi mi. Kaç mm çıktı rahim ağzın
Denedim yok tatli yedim yok muzik dinlettim yok yokYemekten sonra duz bir sekilde yat karninin ustune tv kumandasi koy bir dene bakalim hareket hissedecekmisin bu yontem cok bilinir hatta nete bir bak bilgi bulabilirsin bununla ilgili
daha cuma doktordaydım rahim ağzına baktı plesentaya baktı bir sıkıntı yok dedi çalışıyorum ve bütün gün oturmaktan kuyruk sokumum acıyor artık ondanmı acaba
Yemekten sonra duz bir sekilde yat karninin ustune tv kumandasi koy bir dene bakalim hareket hissedecekmisin bu yontem cok bilinir hatta nete bir bak bilgi bulabilirsin bununla ilgili
Kızlar gece uyandigimda bazen yirtilircasina bir acı oluyor kasığa doğru bir yerde. Bir dakika felan sürüyor en fazla. Hareket daha da arttırıyor. Kramp böyle birşey mi? Yoksa rahmin büyümesiyle alakalı birşey mi?
Insallah canım, benim de o aralarda gidip geliyor. Benim dr. Atsak daha iyi olur ne olur ne olmaz dedi , attirmak istemezsen her hafta proloton iğne yapariz dedi.Cumartesi 18mm çıktı bugün 26mm çıktı hiç kıpırdamamakta çalışıyorum. Dikiş sınırı 20mm dddi doktor. İstirahat dedi... inşallah vaktinden önce gelmez yavrularımız...
Benimki de cok aşagida hareket ediyor hareketlerini ben de ameliyat yerime çok yakin hissediyorum canim ama bi anormallik yoktur bence.çünkü ben bütün gün ayaktayım okulda bi soluk oturduğum yok evde de aynı şekilde ama bi şey olcağını hiç aklima getirmedim.zaten derlerya assada olursa idrar torbasina baskı yukarda olursa mideye baski yapip siddetli reflu yaparmis diye bebegin pozisyonuyla ilgili bi de bunlar daha cok minnak sürekli yer degistiriyorlar icerdeKızlar bebeklerini hissedenler Buraya bakabilir misiniz ben 21 haftadayım bebeğim bugün sabahtan beri çok aşağıda sezaryen dikişlerinin biraz üzerinde oynuyor ve aşağıya baskı var sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor ve yaparken sanki bişey çıkacakmış gibi ağrı oluyor acaba neden oluyor bu böyle aklıma takıldı ağrım da var biraz
Canım çok sağol hatırlamışsın..jeliboni seni merak ettim bugun ayrintili ultrasonun vardi yanlis hatirlamiyorsam nasilsin minnaklar nasıl canım
Doğrudur canım evet bende pek oturamıyorum açıkçası ama bugün öyle oldu ilk defa midem de yanıyor şu an ama hareket etmesi tabi hoşuma gidiyor başıma geldi böyle bişeu daha önce aşağıda olup erken Doğum yapmıştım ve bebeğimi kaybettim korkum ondan Allah’a emanet bişey olsa hastaneye bile götürecek kimse Yok yanımdaBenimki de cok aşagida hareket ediyor hareketlerini ben de ameliyat yerime çok yakin hissediyorum canim ama bi anormallik yoktur bence.çünkü ben bütün gün ayaktayım okulda bi soluk oturduğum yok evde de aynı şekilde ama bi şey olcağını hiç aklima getirmedim.zaten derlerya assada olursa idrar torbasina baskı yukarda olursa mideye baski yapip siddetli reflu yaparmis diye bebegin pozisyonuyla ilgili bi de bunlar daha cok minnak sürekli yer degistiriyorlar icerde
Sanki etimi ayırıyolar gibiydi. Gece o acıyla kalkıp wc.ye gidene kadar ağlıcaktım resmen:) iğnelenme gibi olanlar oluyodu ama budaha acı verici sanki. Ya da aynı seyi farklı sekilde anlatıyoruz:))O bendede oldu bugün iğne acısı gibi bir acı hatta arka arkaya tekrarladı ama ben rahim bağları genişliyor diye yorumladım hep... :)
Benimde hep aşağıda canım. Kontrole gittiğimde dr direk o kısımdan bakıyor ultrasona, jel de hep o bölgeye sürülüyor. O yüzden normal heralde diye düşündüm. 20lerden sonra yavas yavas yukarı cıkar bebek diyodu nettede.Kızlar bebeklerini hissedenler Buraya bakabilir misiniz ben 21 haftadayım bebeğim bugün sabahtan beri çok aşağıda sezaryen dikişlerinin biraz üzerinde oynuyor ve aşağıya baskı var sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor ve yaparken sanki bişey çıkacakmış gibi ağrı oluyor acaba neden oluyor bu böyle aklıma takıldı ağrım da var biraz
Ben bileyim kuzum uzandım şimdi korkudan doktor geçen hep göbek ortası ve çevresine tuttu cihazı aşağıya suyu için baktı söyledi iyi diye inşallah bişey olmaz canım biraz da Çan’ımı sıktılar bugün ondan mı acaba böyle oldu bilmiyorumSanki etimi ayırıyolar gibiydi. Gece o acıyla kalkıp wc.ye gidene kadar ağlıcaktım resmen:) iğnelenme gibi olanlar oluyodu ama budaha acı verici sanki. Ya da aynı seyi farklı sekilde anlatıyoruz:))
Benimde hep aşağıda canım. Kontrole gittiğimde dr direk o kısımdan bakıyor ultrasona, jel de hep o bölgeye sürülüyor. O yüzden normal heralde diye düşündüm. 20lerden sonra yavas yavas yukarı cıkar bebek diyodu nettede.
Merak etme canim hic bi sey olmaz insallah benim oğluşumda son haftalarda baya geriden gitmeye baslamisti zaten 37.haftada acilen alindi cok minik doğdu 2 kilo 155 gr ama cok sukurki baska hic bir sorunu yoktu evet kan akışı bizim de cok stabil degildi bi iyi bi kotü oluyordu dusuk kilolu doğmasi dışında hic bi sorunumuz olmadi cok sukur zaten ben ilk gebeligimde her türlü sorunu yasadigim icin bunda acayip rahatım nedense hic bir seye takmaz oldum ilkinde uzulup ağlamaktan helak olmustum cunku.Canım çok sağol hatırlamışsın..
Bebeklerden birinde sıkıntı yok çok şükür normal gidiyor her şey. Ama bir bebekte göbek kordonunda tek umbrikal arter mevcut dedi doktorum. Yani bir tane damarı eksik, o da bebeğin beslenme kanalını oluşturuyor. O yüzden bebeğimin biri diğerine göre daha küçük durumda ve gelişimi bir hafta geriden geliyor.
Bundan sonra önemli olan aralarındaki farkın açılmaması.. Geriye sadece dua etmek kalıyor. Nolur sen de esirgeme dualarını.. hepimiz sağlıkla sıhhatle vakti zamanında kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah..
Dısardakilere kulagımızı tıkamadıkca canımızı sıktıgımızla kalıyoruz canım. Bosvermemiz gerek. Benimde bu ikinci hamileliğim ama cok farklı geciyor. Sürekli tedirgin oluyorum. Yatıp kalkarken sağda ya da solda anlık batma gibi sert bişeyler oluyor. Gece kasıgım cok acıyor kıpırdayamıyorum. Bunları öncekinde hiç yasamamıstım korkuyorum ama dr kontrolde hiçbir sorun bulmadıgı icin üstünde durmamaya calısıyorum. Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi. Vaktiyle doğsunlar insallahBen bileyim kuzum uzandım şimdi korkudan doktor geçen hep göbek ortası ve çevresine tuttu cihazı aşağıya suyu için baktı söyledi iyi diye inşallah bişey olmaz canım biraz da Çan’ımı sıktılar bugün ondan mı acaba böyle oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?