- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.121
Ev cuma gün yerleşmişti canım benim :) dün halılarım geldi yıkamadan süpürdüler sildiler halılarımı serdiler sağolsunlar annemle görümcem balkon süslerime kadar herşeyim yerini bulduSen naptın canım ev işini? Kolayladınızmı?
Oohh ohhh maşallaah. Sende bundan sonrasında tadını çıkar inşallah yeni evinin.Ev cuma gün yerleşmişti canım benim :) dün halılarım geldi yıkamadan süpürdüler sildiler halılarımı serdiler sağolsunlar annemle görümcem balkon süslerime kadar herşeyim yerini bulduhayatımın en kolay taşınmasını yaşadım 2günde toplanıp 2günde yerleştim ama herkes arı gibi çalıştı
canım geç kalmamışsındır bence ben haftaya 21 haftalık oluyorum ptesi gel dedi hemşire aşını vuralım, acil olsa bugün vururdunumarası yokta ondan ıste. ? o zaman ben geç kalmısım gıbı?
o kadar takma kafana önemli olan doz kimya mühendisisin sanırım bende kimyagerimBugun öğle arası organizede yürüyus yapıyorduk. Yan fabrikadan boya gibi bir koku geldi neydi bilmiyorum . Ama öyle boyle değil. Saniyelik maruz kaldım. Ağzımı burnumu tuttum uzaklaştım. Şimdi de evham tuttu. Bisey olur mu zarar vermiş miyimfir diye. Allah korusun
canım kendini bu kadar yorma arkadaş çok güzel anlatmış bi rapor verirler tüm emeklerin kalır öylece hem şu an ilk öncelik bebeğin ve evin temizliği o kadarda önemli değil, ben yeni evliyim ilk zamanlar kendimi öldürüyordum bi toz kırıntısını kafama takıyordum ama şimdi umrumda değil temizliyosun yine batıyo bebeğim daha önemli nasıl olsa geçicek bugünler onun için güzel geçsin yeterkiYorgun'um Yorgun'um Yorgun'um....psikolojik olarak kendimi hic i hissetmiyorum. Sürekli birşeylere yetişiyorum. Sürekli birileri adimi sesleniyor. Sürekli biseylerle meşgulüm. Haftasonu arkadaşlarım bendeydi. Sagolsunlar is yaptırmadılar ama ben zaten onlar gelene kadar evi kirklamistim. Gece 12den sonra anca uyudum. Sabah kalk ise git. Yanıma birini aldılar. Şimdi onu eğitiyorum. isyerinde koşturmaca bitmiyor. Mavi yakasından beyaz yakasına herkesle bağım var işten dolayı. Eve geliyorum. Eşim cok hamarat olmasa da yardımcıdır. Ama ben düzenli yaşayacağım diye taktığım icin. Hersey yerli yerinde olsun. Aman ev dağınık durmasın. Aman yatak çarşafı bozuk kalmasın. Herşey temiz yerli yerinde ütülü olsun. Guvenebilecegim bir kadın da daha bilmiyorum. Araştıramadım. Ona bile vaktim Yok. Bir yandan tezli yüksek lisansın tez kısmındayim. Okadar tezi yaz. Fabrikada uygula. Sonra makale çıkart. Makale hakemden geçsin. Eğer makale istemiyorsan kongreye katılacağız dedi hoca. Yurtdışını düşünüyorum. İstiyorsan seneye yazın Oraya gideriz dedi.
Ben cok Yorgun'um kızlar. Ve hüngür hüngür ağlamak istiyorum
benim hiç öyle ağrılarım olmadı ama hamileden hamileye değişebilir birde, belkide kendini çok yoruyorsun, dikkat et,Kızlar bir sorum var.Yaklaşık bir aydır plasentam aşağıda türlü sıkıntıları var biliyorum okuyorum ama birşey var aklım takılıyor.Normalde devamlı istirahat etmen gerekiyor demişti Doktorum.Elimden geldiği kadar uymaya çalışıyorum fakat 4 yaşında birde oğlum var pek mümkün olmuyor.Bazen bakıyorum gün bitmiş ve ben hiç dinlenememişim.Dünde aynı şekilde oldu Ve akşam kasıklarımdan dizlerime kadar sanki saatlerce spor yapmış iP atlamışım gibi bir ağırlık ağrı sızı vardı.Uykuya geçmem çok vaktimi aldı ve gece boyu defalarca uyandım wc için oğlum uyandırdı vs yataktan kalkarken de zorlandım her defasında.Merak ettiğim şu ; bu durum benim sıkıntımla mı alakalı yolda hepinizde oluyor mu?
Yanlış birşey yapmaktan korkuyorum ilk zamanlar çok dikkat ettim ama şuan halsizlik vs de gitti kendimi iyi hissettikçe unutuyorum dikkat etmem gerektiğini.Perş günü kontrolümüz inşallah herşey yolundadır.
Cnm zaten bu haftalarda plesanta asagida.olbiliyor. 24. Haftaya kadar geri cekilmesini bekleriz demisti doktorum..heri cekilmesse takio ederiz suan sorun yokndemisti bana :) benim kide rahim agzina yakin cunku. Seninki geri cekilmis hadi gozun aydin darisi plesantasi asahida olan herkese :))))Kızlar plasenta asagidaydi, doktordan geliyorum,yukarı çıkmış. Çok sevindim
canım o neden oluyormuş, senin adına bende sevindim geçmiş olsun :)Kızlar plasenta asagidaydi, doktordan geliyorum,yukarı çıkmış. Çok sevindim
Evet bana da 32.haftaya kadar yukari çıkar, çıkmazsa mecburi sezaryen olursun demişti. Çıkmış çok şükür. Insallah darısı diğer aşağıda olanlara.Cnm zaten bu haftalarda plesanta asagida.olbiliyor. 24. Haftaya kadar geri cekilmesini bekleriz demisti doktorum..heri cekilmesse takio ederiz suan sorun yokndemisti bana :) benim kide rahim agzina yakin cunku. Seninki geri cekilmis hadi gozun aydin darisi plesantasi asahida olan herkese :))))
Sağol canım. Sebebi yok bazilarinda oluyormuş. Bebeğin eşi aşağıda yani. Yüzde 80 çıkıyormuş yukari.canım o neden oluyormuş, senin adına bende sevindim geçmiş olsun :)
Bi rahatsızlık hissetmiyorsan çıkmıştır yukarı. Ben son zamanlarda daha iyi hissediyorum.Bana da en son plasenta bebeğin altında demişti 18. Haftada ilişki sırasında biraz dikkat edin demişti sadece, şu an ne durumdadır bilmiyorum ama bebek de hareketli zaten her an her yerde olabilir bence :)
Bizde haftaya gideceğiz inşallah 4 haftada bir gidiyorum
Doktorun öyle söylediği zaman karnımda kasılmalar oluyordu ama son zamanlarda yok şu an iyiyim yani bir sıkıntım yok. Bende bu konuda okudum biraz plasenta girişte olursa kanama olabiliyormuşBi rahatsızlık hissetmiyorsan çıkmıştır yukarı. Ben son zamanlarda daha iyi hissediyorum.
kızlar ya bende çok başağrısı oluyo
özellikle gece 3-4 gibi başlıyo sabaha kadar işe geliyorum bazen geçiyo bazen tümgün devam ediyo, dün etti mesela bende ilaç içtim bi tane iki saate zor geçti, sizdede oluyo mu, nden oluyoki, bide gece 2-3 kez uyanıyorumtuvalet ihtiyacı saat 3-4 tte karnımda acıkıyo ama doktor yeme dediği için yemiyorum saçlarım fena dökülüyo üstelik bir aydır demir hapı alıyorum
Havalar okadar güzeldiki şansımıza yaz havasıydı tam dün halılar serildi bugün soğudu havaOohh ohhh maşallaah. Sende bundan sonrasında tadını çıkar inşallah yeni evinin.
Herkesin ellerine sağlık , kendimden biliyorum tek başıma imkansız gibiydi iki çocuk ve hamilelikle taşınma işim benimde annem , kız kardeşim ve görümcem sayesinde iki güne bitirdik...
Sevindimm sizin adınıza , havalar çok soğumadan halledebilmişiniz ...
gece yemeler sende demi var ben de azarı yedim doktordan, wc ye kalkıyorum mutfak kapısına kedi gibi bakıp tekrar tıpış tıpış yatağıma gidiyorum ,dün gece yarım tatlı yedim dayanamadım eşim saymış yatmış, sabah oda kızdı yemişsin diye her yerden baskı halindeyimkızlar ya bende çok başağrısı oluyo
özellikle gece 3-4 gibi başlıyo sabaha kadar işe geliyorum bazen geçiyo bazen tümgün devam ediyo, dün etti mesela bende ilaç içtim bi tane iki saate zor geçti, sizdede oluyo mu, nden oluyoki, bide gece 2-3 kez uyanıyorumtuvalet ihtiyacı saat 3-4 tte karnımda acıkıyo ama doktor yeme dediği için yemiyorum saçlarım fena dökülüyo üstelik bir aydır demir hapı alıyorum
Anneleri iyice dinlensin huzurlu olsun yeterki Allah ın izniyle sağlıkla gelecek annesinin kuzuları :) kuzenimin bebişinin gelişimi tamamen durmuştu erkenden almak zorunda kaldılar 1 kilo 90 gramdı doğduğunda. Şimdi 5. Sınıfta yakışıklım maşallah birde zeki birde hevesli ki..Canım çok sağol hatırlamışsın..
Bebeklerden birinde sıkıntı yok çok şükür normal gidiyor her şey. Ama bir bebekte göbek kordonunda tek umbrikal arter mevcut dedi doktorum. Yani bir tane damarı eksik, o da bebeğin beslenme kanalını oluşturuyor. O yüzden bebeğimin biri diğerine göre daha küçük durumda ve gelişimi bir hafta geriden geliyor.
Bundan sonra önemli olan aralarındaki farkın açılmaması.. Geriye sadece dua etmek kalıyor. Nolur sen de esirgeme dualarını.. hepimiz sağlıkla sıhhatle vakti zamanında kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?