- 18 Kasım 2012
- 863
- 326
- 323
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.141
Ahsennnn ben de 1~2 saat ayakta kalinca aşağı doğru baskı hissediyordum. O baskıyı hissedince hemen yatiyorum ya da oturuyorum. Dikkat ettim kendime. Kendini çok yordugun icindir o ağrılar. Elinden geldiğince en ufak rahatsizlikta 10 dk dinlen en azından
bende dün öyle oldum ama ek olarak baş dönmesi mide bulantısıda vardı tansiyonum düşmüş ölçtüm bi tuzlu ayran yarım saate bişeyim kalmadı canım tansiyonunu ölçtür bi en iyisimerhaba arkadaşlar bi sorum olucak iki gündür kendimi çok halsiz hissediyorum ölçtüremedim ama sanki tansiyonum düşüyor aniden elim ayağım gevşiyor böyle bişey yaşayan var mı aranızda önemli bişey mi acaba bu arada bebeğin hareketlerini hissediyorum sanki yani ondan yana bi problem yokmuş gibi ??
merhaba arkadaşlar bi sorum olucak iki gündür kendimi çok halsiz hissediyorum ölçtüremedim ama sanki tansiyonum düşüyor aniden elim ayağım gevşiyor böyle bişey yaşayan var mı aranızda önemli bişey mi acaba bu arada bebeğin hareketlerini hissediyorum sanki yani ondan yana bi problem yokmuş gibi ??
hayırlı olsun canım sevindim senin adına :))Kızlar plasenta asagidaydi, doktordan geliyorum,yukarı çıkmış. Çok sevindim
Seni çok çok iyi anlıyorum bazen insan çıkış noktası bulamıyor ve aşırı bunalıma hissediyor haklısın bazen sorumluluklar ağır geliyor evet onda da haklısın ama sen artık içinde minik bi mucize barındırıyorsun annesi :) en büyük sorumluluk bundan sonra o, gerisi bi şekilde hallolur. Bu zamana kadar yazdıklarından anladığım kadarıyla hayat dolu birisin sanki bu özelliğine sahip çık sıkı sıkı tut bırakma sakın. Hepimiz bişilere bi yerlere yetişmek zorunda kalıyoruz ama artık yorulduğunu kabul edip buna direnmemeyi öğrenmelisin. Hafta içi hafta sonu arkadaşlarına sen gideceksin mesela evi kırklamayacaksın bi kerede parça parça yapıcaksın. O yatak çarşafı üzerinde misket yuvarlamalık olmayıvericek her seferinde. Seni yıpratan yoran şeyleri sen daha iyi bilirsin bebişin için ona göre bi düzene alıştırmalısın kendini. Yüksek lisansa gelince benimde milli yaram modunda kendisi. Hepsi oluyor zamanla merak etme benim de deneyseldi çalışmam 3 buçuk sene deneylerim çıksın diye uğraştım kongreler sözlü sunumlar posterler aynı zamanda iş biliyorum çok zor. Ama senin seçimin. Ben önceliğimi değiştirdim evlendim ara vermiş oldum ama bu da benim seçimim. Yazımın bir kısmı kaldı doğumdan önce bitirmek istiyorum bende. Hepsi oluyor ama zamanla. Öncelik şu an bebişler onlar iyi olsun sağlıklı olsun hepsi olur sen istedikten sonra. Bunları kendini mutlu hissederek yapmalısın bunalıyorsan bi s vermelisin ki bişiler yerine otursun havada kalmasınYorgun'um Yorgun'um Yorgun'um....psikolojik olarak kendimi hic i hissetmiyorum. Sürekli birşeylere yetişiyorum. Sürekli birileri adimi sesleniyor. Sürekli biseylerle meşgulüm. Haftasonu arkadaşlarım bendeydi. Sagolsunlar is yaptırmadılar ama ben zaten onlar gelene kadar evi kirklamistim. Gece 12den sonra anca uyudum. Sabah kalk ise git. Yanıma birini aldılar. Şimdi onu eğitiyorum. isyerinde koşturmaca bitmiyor. Mavi yakasından beyaz yakasına herkesle bağım var işten dolayı. Eve geliyorum. Eşim cok hamarat olmasa da yardımcıdır. Ama ben düzenli yaşayacağım diye taktığım icin. Hersey yerli yerinde olsun. Aman ev dağınık durmasın. Aman yatak çarşafı bozuk kalmasın. Herşey temiz yerli yerinde ütülü olsun. Guvenebilecegim bir kadın da daha bilmiyorum. Araştıramadım. Ona bile vaktim Yok. Bir yandan tezli yüksek lisansın tez kısmındayim. Okadar tezi yaz. Fabrikada uygula. Sonra makale çıkart. Makale hakemden geçsin. Eğer makale istemiyorsan kongreye katılacağız dedi hoca. Yurtdışını düşünüyorum. İstiyorsan seneye yazın Oraya gideriz dedi.
Ben cok Yorgun'um kızlar. Ve hüngür hüngür ağlamak istiyorum
benimde mi,gren başlangıcı vardı iki yıldır ondan oluyo sanırımo basagrısını bende cok cekıyorum canım. ılacta ıcmıyorum. daha zor migrenim var bıde benım. anca akşam eve gıdınce basıma esarp baglayıp karanlık odada yatıyorum anca oyle gecırıyorum.cok zor bas agrısı
ya ben yemiyorum doktor uyarmıştı çünkü bu ay olucak diye ama acayip acıkıyorum nedensegece yemeler sende demi var ben de azarı yedim doktordan, wc ye kalkıyorum mutfak kapısına kedi gibi bakıp tekrar tıpış tıpış yatağıma gidiyorum ,dün gece yarım tatlı yedim dayanamadım eşim saymış yatmış, sabah oda kızdı yemişsin diye her yerden baskı halindeyim
öyle mi sağol canım zaten normalde de tansiyonum düşüktür bu haftalardan da iyice düştü sanırımYa tansiyonun düşüyordur yada kan şekerin canım.Bende oğlumda da çok olurdu bu defa da oluyor çok sık olmasada.Doktorlar çok normal karşılıyor.Özellikle bu haftalarda kalp daha fazla çalışmaya başladığı için tansiyon düşüklüğü daha sık olurmuş.Yavrularımız gayet iyi Yani canım sıkıntılar bizde yalnızca için rahat olsun.
Canım çok sağol ne güzel moral oldu bana bi bilsen.. kıyamam yavruma 1 kilo doğdu demek. Ne güzel ki şimdi yaşıtlarını yakalamış da geçmiş bile maşallah ona inşallah..Anneleri iyice dinlensin huzurlu olsun yeterki Allah ın izniyle sağlıkla gelecek annesinin kuzuları :) kuzenimin bebişinin gelişimi tamamen durmuştu erkenden almak zorunda kaldılar 1 kilo 90 gramdı doğduğunda. Şimdi 5. Sınıfta yakışıklım maşallah birde zeki birde hevesli ki..
O yüzden Rabbim korusun sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. Sen mutlu ol huzurlu ol ki onlar da iyi yönde etkilensin :)
Canım gözün aydın benim de şekerim sınırdan biraz yüksek çıkmıştı bende yaptıracağım şeker yükleme nerede yapıldı acaba Özeller de ne kadar ben özel hastaneye gidiyorumHerkese merhaba benimde bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı. Hersey yolunda cok şükür. Aynı gün şeker yükleme testi de yapıldı. Buralarda hiç konuşulmayınca merak edip baktım benim doktorum biraz erken istedi sanırım. Cok kilo almamdan ötürü istemiş olabilir. Şeker yükleme ilk defa yaptırdım 1 saat sonrası cok güzel oluyor sakinleştirici hafif çakır keyif uyku hali falan eve gelip uyudum hemen
Saol cnm özelde yaptırdım toplu ödedim valla ayrı ayrı fiyatlarını sormadım. Kendi evime geçince faturasına bakarım orda yazar söylerim.Canım gözün aydın benim de şekerim sınırdan biraz yüksek çıkmıştı bende yaptıracağım şeker yükleme nerede yapıldı acaba Özeller de ne kadar ben özel hastaneye gidiyorum
Tamam canım sağol bizim ayrıntılı için 225 istemiştiler ama şeker yükleme için sormayı unuttum vallahi şeker yüksek çıktığı için yaptırmak istiyorumSaol cnm özelde yaptırdım toplu ödedim valla ayrı ayrı fiyatlarını sormadım. Kendi evime geçince faturasına bakarım orda yazar söylerim.
Benim hepsi 500 tuttu. İcinde ayrıntılı, şeker,tsh ,hemogram ve idrar da var ama.Tamam canım sağol bizim ayrıntılı için 225 istemiştiler ama şeker yükleme için sormayı unuttum vallahi şeker yüksek çıktığı için yaptırmak istiyorum
Anladım canım iyiymiş aslındaBenim hepsi 500 tuttu. İcinde ayrıntılı, şeker,tsh ,hemogram ve idrar da var ama.
Maşallah dar8si bizim başımıza sevindim senin adınaKızlar plasenta asagidaydi, doktordan geliyorum,yukarı çıkmış. Çok sevindim
Sağol canım damar daralması kafama takıldı ya evladıma bi zararı olurmu acaba? Bebe aspirini verdi günlük tok karna 1 tane içicem bakalım inşallah oğluşuma sıkıntı olmazsevindim canım güzel haberlerin için damarlardaki sıkıntı için erken kahvaltı etmeye özen göster bi prof söylemişti bilgin olsun
Benim de arka diş araları çok hassas sert bişeu yediğim zaman ağrıyor hamilelikte en çok dişler zarar görüyor kalsiyumu çok alıyor bebek yeterinde kalsiyum alamazsak vücutta depolanan kullanılıyor doğal olarak böyle sorunlar çıkıyor aslınsa süt yoğurt yiyorum ama hepsi hazır ne kadar faydalı şüpheliKızlar üst arka dişim ağrıyor diş etlerim hassaslaştı( tuzlu gargara yaptım umarım geçici bi ağrıdır ya diş tedavisini istemiyorum bu süreçte ((
Benim de gecen hafta agridi ama gitmedim geçiştirmeye çalıştım. Dun kontrolde doktoruma soledim. Gitmen lazim dis agrisini istemeyiz. İltihap falan varsa bebegi de etkiler tedavi edilmesi lazim dedi. Antibiyotik fln verirse dedim. Hamile oldgunu soyle ona gore yazar zaten bir tane falan var hamilelerin kullanabilecegi onu yazar dedi. Devam ederse ihmal etme canim.Kızlar üst arka dişim ağrıyor diş etlerim hassaslaştı( tuzlu gargara yaptım umarım geçici bi ağrıdır ya diş tedavisini istemiyorum bu süreçte ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?