2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hemen hemen herseye kalp böbrek mide safra kesesi eli ayağı organlardaki kan akışları bi de kemiklerin uzunluklarına bakıldı cnm. 45 dk falan sürüyor.
Ben de bugün eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım. Neye bakti napti pek bilgi vermedi. 15 dk falan sürdü. Çok şükür problem görülmedi.

Rica ederim ne demek :) birazcık bile olsa rahatlayabildiysen ne mutlu bana sende hafif işler yap yorma kendini ağrıların geçsin biraz güç toparla sonra bu minnaklara yetişmek için çok ihtiyacın olacak :)

Sağlık ocakları ücretsiz yapıyor canım. İçine sinmezse sonuçlarını alıp özeldekü doktoruna gösterirsin. Ben öyle yapacağım.
A gerçekten mi canım inşallah ya iyi olur zaten bu hafta sağlık ocağından arayacaklar

Tahlil sonucumla ilgili aradı doktorum akıntıya baglı enfeksiyonum varmış. Fitil verdi. Gerildim. Önemlimidir?Kullanan varmı daha önce?

18 haftadan itibaren hissetmiştim onu ama ufak ufaktı olabilir tabi canım kızım hala sakindir 10 yaşında
Ay ne güzel maşallah sakin bebişlermz olsun :))

Ankaraya yavan diosanz biz ne edelim :))

Allhm inşallah size bağşlasn ikisinide

Bakma sen ya bnmkide öyle ras çktı ama belli olmuyo yinede

18 haftadan itibaren hissetmiştim onu ama ufak ufaktı olabilir tabi canım kızım hala sakindir 10 yaşında
Ay ne güzel maşallah sakin bebişlermz olsun :))

Ankaraya yavan diosanz biz ne edelim :))

Allhm inşallah size bağşlasn ikisinide

Bakma sen ya bnmkide öyle ras çktı ama belli olmuyo yinede

Canım araştırma hastanesinde ücretlimi yaptırdın ayrıntılı ultrasonu?
Hayır ücretsiz. 2 hafta öncede kadin doğum hastanesinde ücretsiz yaptirmistim. 2 kere yaptırmış oldum. Dr.um 23-27ekim arasinda yAptir dediği için içim rahat etmedi bir daha yaptırdım.

Tahlil sonucumla ilgili aradı doktorum akıntıya baglı enfeksiyonum varmış. Fitil verdi. Gerildim. Önemlimidir?Kullanan varmı daha önce?
Antibiyotik kullanurken mantar olmiyim diye vermisti neo.. diye bi fitil. Bi zararı olmadi Insallah

Iyi aksamlar kizlarr
Evetttttttttttttt aksamin bombasi benden geliyorVe topigimize bir KIZ daha geliyor Rabbime binlerce kez sukurler olsun gonlumuze gore verdi 2 oglandan sonra 1 tane dunyalar tatlisi bir kiz evladimiz olacak insallah.. Rabbim isteyenlerin hepsine versin Ruyalarim dogru cikti hep kiz goruyordum.. Rabbimde nasip ettti . Geriye sadece saglikli bir sekilde kucagimiza almak kaldi insallah Rabbimin izniyle. 18+3 gunluk 230 gr cok sukur. boyunu sormadim. iste boyle kizlar opuyorum hepinizii

Hadi gözünüz aydın canım... Allah tamamına erdirsin , sağlıkla hayırla al kucağına prensesini. İki oğlandan sonra seninde bal kızın geliyor hadi hayırlısı....

Kizlar oneriler icin cok sağolun bakayim insaallah o markaya.
in
Yaaa ne güzel bir habermis o öyle tam prenses olur iki erkek sonrasi rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Ayrintili ultrasonu olan arkadaslar hadi gözünüz aydın dairia bize ebimde kasim 12 yada 13 olacak insaallah cok heyecanlıyım:)

Bu arada kizlar benim minnak kizim haftasiyla uyumluydu en son fkt gobegim ozellikle aksamlari bu saatte iki bucuk ay onden gidiyor kocaman yaa zayifim diye mi bilemiyorum karnim fena göze batıyor. cok tatli amaa corap giymek namazda secde pozisyonu zorlayama basladi valla

Bende de var aynı sorun. Başımın içinde dolanıyor bazen ve daha da kotu oluyor. Migrenimde var. Bir de saç dökülmesi gecmiyor, oglumdayken durmuştu.
Ben ogluma hamileyken iki kere kullandım fitil. Adından tam emin değilim.

Bugün oğlumun doğum günüydü. Sadece kv gelecekti kp fikir degistirmis sağolsun. Büyükleri toplamış bir arabaya gelmişler. Oğlum çok mutlu oldu. Ama uç saatte tüm evi kirklayip, akşamda yemek çay vs servisi derken pert oldum. Mutfağa giresim gelmiyor. Başka zaman olsa toplamadan durmazdim ama şuan gözümde büyüyor:)

Ben de öyleyim ben zayıf diilim ama yine de belli sabahaa inmiş oluyor biraz çekme yapıyor )) ben pantolonlarımı eşime çıkarttırıyorum oturuoorum paçalardan çektiriyorum cok zor cıkarıyorum kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…