- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.161
Ayrıntılı da nelere bakıldı?Benim hepsi 500 tuttu. İcinde ayrıntılı, şeker,tsh ,hemogram ve idrar da var ama.
Hemen hemen herseye kalp böbrek mide safra kesesi eli ayağı organlardaki kan akışları bi de kemiklerin uzunluklarına bakıldı cnm. 45 dk falan sürüyor.Ayrıntılı da nelere bakıldı?
Ben de bugün eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım. Neye bakti napti pek bilgi vermedi. 15 dk falan sürdü. Çok şükür problem görülmedi.Hemen hemen herseye kalp böbrek mide safra kesesi eli ayağı organlardaki kan akışları bi de kemiklerin uzunluklarına bakıldı cnm. 45 dk falan sürüyor.
Sağlık ocakları ücretsiz yapıyor canım. İçine sinmezse sonuçlarını alıp özeldekü doktoruna gösterirsin. Ben öyle yapacağım.Anladım canım iyiymiş aslında
Rica ederim ne demek :) birazcık bile olsa rahatlayabildiysen ne mutlu banaCanım çok sağol ne güzel moral oldu bana bi bilsen.. kıyamam yavruma 1 kilo doğdu demek. Ne güzel ki şimdi yaşıtlarını yakalamış da geçmiş bile maşallah ona inşallah..
dinlenmek nedir onu da bilmiyorum sürekli bi iş buluyorum evde yapacak.. yine de yormamaya çalışıyorum ama ağrılarım henüz geçmiş değil..
Çok teşekkürler ilgin ve desteğin için canım benim
A gerçekten mi canım inşallah ya iyi olur zaten bu hafta sağlık ocağından arayacaklarSağlık ocakları ücretsiz yapıyor canım. İçine sinmezse sonuçlarını alıp özeldekü doktoruna gösterirsin. Ben öyle yapacağım.
Canım araştırma hastanesinde ücretlimi yaptırdın ayrıntılı ultrasonu?Ben de bugün eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım. Neye bakti napti pek bilgi vermedi. 15 dk falan sürdü. Çok şükür problem görülmedi.
Ay ne güzel maşallah sakin bebişlermz olsun :))18 haftadan itibaren hissetmiştim onu ama ufak ufaktı olabilir tabi canım kızım hala sakindir 10 yaşında
Ankaraya yavan diosanz biz ne edelim :))toker bebe den baktım canım.Ankaradayım. Kızılaya inersem oralar ucuzdur tabi ama gitmeye fırsat yokki.hafta sonu da çok kalabalık.ben oğluma tokerden çok almıştım o zamanlar ucuzdu.dün gidince şaşırdım birazsen nerden yaptın alışverişi. istanbulda olaydım ne gezerdim neler bulurdum ama ankara biraz yavan alışveriş konusunda
Allhm inşallah size bağşlasn ikisinideCanım çok sağol hatırlamışsın..
Bebeklerden birinde sıkıntı yok çok şükür normal gidiyor her şey. Ama bir bebekte göbek kordonunda tek umbrikal arter mevcut dedi doktorum. Yani bir tane damarı eksik, o da bebeğin beslenme kanalını oluşturuyor. O yüzden bebeğimin biri diğerine göre daha küçük durumda ve gelişimi bir hafta geriden geliyor.
Bundan sonra önemli olan aralarındaki farkın açılmaması.. Geriye sadece dua etmek kalıyor. Nolur sen de esirgeme dualarını.. hepimiz sağlıkla sıhhatle vakti zamanında kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah..
Bakma sen ya bnmkide öyle ras çktı ama belli olmuyo yinedekizlar göbekler ne durumda gece gece kafama takildi kv senin neden hala gobegin yok diyince acaba bebek mi gelismiyor falan dedi korktum bir sikinti olur mu sizde durumlar nasil gobegim var ama disardan bakilinca boyle kilo almis gibi duruyor hamile gobegi gibi durmuyor.
Ay ne güzel maşallah sakin bebişlermz olsun :))18 haftadan itibaren hissetmiştim onu ama ufak ufaktı olabilir tabi canım kızım hala sakindir 10 yaşında
Ankaraya yavan diosanz biz ne edelim :))toker bebe den baktım canım.Ankaradayım. Kızılaya inersem oralar ucuzdur tabi ama gitmeye fırsat yokki.hafta sonu da çok kalabalık.ben oğluma tokerden çok almıştım o zamanlar ucuzdu.dün gidince şaşırdım birazsen nerden yaptın alışverişi. istanbulda olaydım ne gezerdim neler bulurdum ama ankara biraz yavan alışveriş konusunda
Allhm inşallah size bağşlasn ikisinideCanım çok sağol hatırlamışsın..
Bebeklerden birinde sıkıntı yok çok şükür normal gidiyor her şey. Ama bir bebekte göbek kordonunda tek umbrikal arter mevcut dedi doktorum. Yani bir tane damarı eksik, o da bebeğin beslenme kanalını oluşturuyor. O yüzden bebeğimin biri diğerine göre daha küçük durumda ve gelişimi bir hafta geriden geliyor.
Bundan sonra önemli olan aralarındaki farkın açılmaması.. Geriye sadece dua etmek kalıyor. Nolur sen de esirgeme dualarını.. hepimiz sağlıkla sıhhatle vakti zamanında kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah..
Bakma sen ya bnmkide öyle ras çktı ama belli olmuyo yinedekizlar göbekler ne durumda gece gece kafama takildi kv senin neden hala gobegin yok diyince acaba bebek mi gelismiyor falan dedi korktum bir sikinti olur mu sizde durumlar nasil gobegim var ama disardan bakilinca boyle kilo almis gibi duruyor hamile gobegi gibi durmuyor.
Hayır ücretsiz. 2 hafta öncede kadin doğum hastanesinde ücretsiz yaptirmistim. 2 kere yaptırmış oldum. Dr.um 23-27ekim arasinda yAptir dediği için içim rahat etmedi bir daha yaptırdım.Canım araştırma hastanesinde ücretlimi yaptırdın ayrıntılı ultrasonu?
Antibiyotik kullanurken mantar olmiyim diye vermisti neo.. diye bi fitil. Bi zararı olmadi InsallahTahlil sonucumla ilgili aradı doktorum akıntıya baglı enfeksiyonum varmış. Fitil verdi. Gerildim. Önemlimidir?Kullanan varmı daha önce?
Hadi gözünüz aydın canım... Allah tamamına erdirsin , sağlıkla hayırla al kucağına prensesini. İki oğlandan sonra seninde bal kızın geliyor hadi hayırlısı....Iyi aksamlar kizlarr
Evetttttttttttttt aksamin bombasi benden geliyorVe topigimize bir KIZ daha geliyor Rabbime binlerce kez sukurler olsun gonlumuze gore verdi 2 oglandan sonra 1 tane dunyalar tatlisi bir kiz evladimiz olacak insallah.. Rabbim isteyenlerin hepsine versin Ruyalarim dogru cikti hep kiz goruyordum.. Rabbimde nasip ettti . Geriye sadece saglikli bir sekilde kucagimiza almak kaldi insallah Rabbimin izniyle. 18+3 gunluk 230 gr cok sukur. boyunu sormadim. iste boyle kizlar opuyorum hepinizii
inIyi aksamlar kizlarr
Evetttttttttttttt aksamin bombasi benden geliyorVe topigimize bir KIZ daha geliyor Rabbime binlerce kez sukurler olsun gonlumuze gore verdi 2 oglandan sonra 1 tane dunyalar tatlisi bir kiz evladimiz olacak insallah.. Rabbim isteyenlerin hepsine versin Ruyalarim dogru cikti hep kiz goruyordum.. Rabbimde nasip ettti . Geriye sadece saglikli bir sekilde kucagimiza almak kaldi insallah Rabbimin izniyle. 18+3 gunluk 230 gr cok sukur. boyunu sormadim. iste boyle kizlar opuyorum hepinizii
Bende de var aynı sorun. Başımın içinde dolanıyor bazen ve daha da kotu oluyor. Migrenimde var. Bir de saç dökülmesi gecmiyor, oglumdayken durmuştu.kızlar ya bende çok başağrısı oluyo
özellikle gece 3-4 gibi başlıyo sabaha kadar işe geliyorum bazen geçiyo bazen tümgün devam ediyo, dün etti mesela bende ilaç içtim bi tane iki saate zor geçti, sizdede oluyo mu, nden oluyoki, bide gece 2-3 kez uyanıyorumtuvalet ihtiyacı saat 3-4 tte karnımda acıkıyo ama doktor yeme dediği için yemiyorum saçlarım fena dökülüyo üstelik bir aydır demir hapı alıyorum
Ben ogluma hamileyken iki kere kullandım fitil. Adından tam emin değilim.Tahlil sonucumla ilgili aradı doktorum akıntıya baglı enfeksiyonum varmış. Fitil verdi. Gerildim. Önemlimidir?Kullanan varmı daha önce?
Ben de öyleyim ben zayıf diilim ama yine de belli sabahaa inmiş oluyor biraz çekme yapıyorBu arada kizlar benim minnak kizim haftasiyla uyumluydu en son fkt gobegim ozellikle aksamlari bu saatte iki bucuk ay onden gidiyorkocaman yaa zayifim diye mi bilemiyorum karnim fena göze batıyor. cok tatli amaa corap giymek namazda secde pozisyonu zorlayama basladi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?