2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayır ücretsiz. 2 hafta öncede kadin doğum hastanesinde ücretsiz yaptirmistim. 2 kere yaptırmış oldum. Dr.um 23-27ekim arasinda yAptir dediği için içim rahat etmedi bir daha yaptırdım.

Antibiyotik kullanurken mantar olmiyim diye vermisti neo.. diye bi fitil. Bi zararı olmadi Insallah
Tesekkür ederim cevabın için canım:)
Hayırlı olsun:) benimkide kız:) yeni öğrendim bende. Sağlıklı sıhhatli doğsun prenseslerimiz inşallah:)

Gözün aydın canım maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Doğum günü
Kutlu olsun :) bugün benimde kızımın doğumgünüydü ama kutlamadık pek kimsemiz yok zaten burda perşembe günü memlekete gideceğiz orda kutlarız diye düşündük tüm akrabalar orda

Mutlu yılları olsun kuzunun sağlıkla geçen...
Amaan gözüne büyüdüyse bırak yat , sabah toparlamaya çalışırsın. Veya atıver bulaşıkları makinaya ortadan kalksın , kaygısıda kötü..
Keşke , iş bırakmasalarmış misafirlerin yardmcı olsalarmış.

Teşekkürler canım, kızının doğum günü de kutlu olsun:) kalabalık olduğunda daha bir mutlu oluyor insan, ben de olsam aynısını yapardım:)
Amin canım teşekkürler:) tüm evlatlarımıza hayırlı kaderler yazsın rabbim inşallah.
Tam da dediğin gibi kaygısı da kötü. Sabah biri gelse ya da yorgunluktan dinlenmek istesem oturamam. Kalktim attım makinaya:)) gelenler büyükler hep. İş yapacak pek kimse de yoktu açıkçası :)

Cinsiyetleri yeni öğrenen arkadaşlarım, gözünüz aydın, Allah sağlıcakla kucağımıza da almak nasip etsin inşallah :)

Ben de öyleyim ben zayıf diilim ama yine de belli sabahaa inmiş oluyor biraz çekme yapıyor )) ben pantolonlarımı eşime çıkarttırıyorum oturuoorum paçalardan çektiriyorum cok zor cıkarıyorum kendim
Dimiii valla daha 5. Ayin icinde zorlamaya basladi karnim. Oglumda bu haller 7. Ayin sonunda baslamisti :)
Kizlar miniklerinizin doğum gunleri kutlu olsun insaallah :) benimde an itibari ile doğum günüm girdi yas oldu 30 artik 5 sene dogum gunu kutlamayacagim

Oyyy çok sevindim. Allah gönlüne göre versin inşallah herşeyi :) prenseslerimiz çoğaldı sağlıkla gelsin inşallah hepsi :)

Sağlıklı huzurlu musmutlu nice güzel yaşları olsun :)

Doğum günü kutlu olsun prensesin :) sağlıkla mutlulukla huzurla geçsin yeni yaşı :)

Kizlar miniklerinizin doğum gunleri kutlu olsun insaallah :) benimde an itibari ile doğum günüm girdi yas oldu 30 artik 5 sene dogum gunu kutlamayacagim
Teşekkürler canım:) seninde doğum günün kutlu olsun, ailenle birlilte huzurla mutlulukla sağlıkla geçireceğin nice senelerin olsun inşallah:) 5 sene neden kutlamıcaksın ki:)
Sağlıklı huzurlu musmutlu nice güzel yaşları olsun :)
Teşekkürler canım, amin inşallah :)

Oğlum bana evlilik yıldönümü hediyesi aslında. Muhtemel doğum 25 ekimdi 24ünde oldu paşam:) bugünde yıldönümümüz, allah yuvalarımızı daim etsin inşallah kızlar. Evlatlarımız hayırlı olsun, analı babalı sağlıcakla büyüsünler, bizlerede sağlık versin Rabbim evlatlarımızı büyütüp iyi yerlere geldiklerini görmek nasip etsin inşaallah:)

Nice güzel yaşlara dilfeza
30 lu yaşlar bi kadının en güzel en verimli yaşlarıymış hayırlı olsun
Sağlıklı huzurlu bebişinle ailenle tüm sevenlerin ve sevdiklerinle bomba gibi bir yaş olsun doğum günün kutlu olsun

Gece gece ne güzel dualar bunlar :) amin hatta çok amin :)

2 yudum su içtim altı üstü ama kaç kere wc.ye gittim bilmiyorum, azcık gelse tamamda bildiğin saatlerdir wc.ye gitmiyormuşum gibi geliyor tam uyucakken inatla geliyor, dirensem bebiş tekmeliyor, geceleri bez mi bağlasam napsam

Teşekkür ederiz seninde Doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah :)

Doğum günü kutlu olsun prensesin :) sağlıkla mutlulukla huzurla geçsin yeni yaşı :)
teşekkür ederiz :)

Günaydın kızlar
Hava kapalı ve yağmurlu kasvetli böyle havalarda hep bi modum düşüyor. Güneş resmen benimde enerji kaynağım. Masmavi gökyüzü bembeyaz pofuduk bulutlar ve aradan parlayan sıcacık güneş en sevdiğim hasret kalıcam sanırım bi süre

öncelikle hepinize günaydın kızlarrr ,
doğum günü kutlu olsun oğlunun canım
Kizlar miniklerinizin doğum gunleri kutlu olsun insaallah :) benimde an itibari ile doğum günüm girdi yas oldu 30 artik 5 sene dogum gunu kutlamayacagim [/QUOTE]
doğum günün kutlu olsun canımm
amin canım Allah yuvalarımıza huzur ve mutluluk versin, eskiden eşimle çok atışırdık bende oda küserdi şimdi maşallah kızımız o kadar iyi geldi ki
bende bu havaları çok seviyorum, tam uyku havası ama çalışıyoruz işte

Sağol canım damar daralması kafama takıldı ya evladıma bi zararı olurmu acaba? Bebe aspirini verdi günlük tok karna 1 tane içicem bakalım inşallah oğluşuma sıkıntı olmaz
Canım günaydın doktorunun söylediği damar bebeği besleyen damar aspirinin faydası olur mutlaka ki ama dikkat etmelisin daralma hafifse genelde düşük doğum ağırlığına sebep oluyo bebeğin biraz ufak olur en fazla ama 24 uada 26. haftadan sonra düzeledebiliyo bu gibi durumlar inşallah bi sıkıntı yaşamassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…