2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

İnşallah canım iki gündür araştırıyorum ne yapsam düzelir diye doktor da pek bişey demedi önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem umarım ondan güzel tavsiyeler alırım çok sağol canım

Gunaydin guzel anneler
Dogum gunu olan bebeler ve anneler dogum gununuz kutlu olsun saglikli mutlu nice mutlu yillariniz olsun insallah.cinsiyet ogrenen annelerinde gozu aydin.bende dun minik oglumun tekmelerini hisaettim cok sukur.darisi diger annelerin basina insallah.

Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir ben ve cocuklar hastayiz doktor cagirdim eve. disarsisi buz gibi. cikmaya korkuyorum.ama herseye ragmen hayat guzel. Dun bebisimizin cinsiyetinide ogrendik. doktor kiz dedi ama ben kendimi alistiramadim kiz oldugunuda hala inanamiyorum..
Dun gece yatarken esim karinimi optu iyi geceler kizim dedi oyle hosuma gitti ki anlatamam. insallah cinsiyeti degismez . doktor garatisini verdi hatta dedim kiz deyipde sonradan erkek doganlar var dedim oda dedi onlarin doktorlari ulturasonda bakmasini bilmiyorlar o zman dedi . bu zmana kadar bende hic yanlis olmadi dedi.

İnşallah canım iki gündür araştırıyorum ne yapsam düzelir diye doktor da pek bişey demedi önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem umarım ondan güzel tavsiyeler alırım çok sağol canım
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun bu öyle bişeylerle düzelicek bi durum değil diye biliyorum daha önce başıma geldi ama bendeki iki damarda ve çok yüksekti oranı seninki hafif çok sıkıntı yaratmaz tabiki yapıcağın aspirin kullanmak ve erken kahvaltı

Hayırlı evlat olsun inşallah yavrun canım sağlıklı uzun bir ömrü olsun bu arada 23 Ekim'de bizim evlilik yıldönümümüzdü ..6 sene oldu tam zaman su gibi.Sen hangi yıl evlendin canım

Ben görmeyeli kızlar artmiş ne tatlı.. Doğanın dengesin bak hemen hemen eşit gidiyor cinsiyetler. Ben dün oglumu gordum 23 cm olmus. Bir hafta onde gidiyor dedi doktor. Boyle bir sey söylenen oldu mu? Bebegi yaptigimiz gunu biliyoruz o yuzden tarihsel bir farklilik olamaz. Normal midir bu durum?

benımde canım oyle ıkı hafta öndeydı en son cuma bırdaha gıtcem bakalım. normal dedı. benım cevremde cok var boyle.

Benimde başından beri hep birkaç gün geriden geliyor canım.İleride olması da geride olması da normal.Neticede gözle görüp muayene edilmiyor ultrason cihazlarına da ne kadar güvenilirse artık.

Benim doktorum boyunu soylemiyor artik yaa belli bir buyuklukten sonra tam boyu olculemez tek tek bakiyoruz diyo. Basini ayri karnini ayri bacaklarni ayri bakiyor. Kagitta 4 5 farkli olccu var ama hepsini toplayinca abuk subuk bir sayi cikiyor. Anlayamadim ben bu isi sadece agirligini soyluyor. En son 16.haftada kendi o olcumleri topladı yaklasik 13 14 cm dedi sonra bidaha yok

Ben oğlum bakımından çok şanslıyım şu an babasının Doğum günü hediyesi cinsiyeti oldu evlilik yıldönümümüzde dünyaya gelecek

Rica ederim ne demek :) birazcık bile olsa rahatlayabildiysen ne mutlu bana sende hafif işler yap yorma kendini ağrıların geçsin biraz güç toparla sonra bu minnaklara yetişmek için çok ihtiyacın olacak :)
Teşekkürler canım evet dediğin gibi dinlenmeye geçiyorum artık.. ikizlerim geldikten sonra imkanı yok böyle fırsat bulamam :)
Tahlil sonucumla ilgili aradı doktorum akıntıya baglı enfeksiyonum varmış. Fitil verdi. Gerildim. Önemlimidir?Kullanan varmı daha önce?
Canım benim de beyaz süt kesiği gibi akıntım vardı. Doktorum gyno-lexiton gibi bi fitil verdi, 3 gün arayla kullandım. Bi sıkıntım olmadı, endişelenme senin de bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…