2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim genelde hep öyle cikiyor ama aslinda literatürde bilimsel olarak böyle bir şey yokmuş kanitlanmiş bu durum bir iki haftalik önden gidiyor gibi görünmesi tamamen ultrason cihazindan kaynakli bir ölçum durumuymuş.bizim de en son 17 +6 idik 18+6 cikmisti ama dediğim gibiymis durum

Kaç haftalıksınız canım bişey olmaz neden olsun bize de öyle dedi doktorumuz

Benim de sat a göre 1 hafta önden gidiyor. Dr. İri bebek dedi. Bişey olmaz bence. Ayrıntılı daki dr. Bu haftalarda kilosunun önemi yok dedi.

Nette ultason ölçümlerinin kısaltması ve uzunluklarının ölçülmesi için örnek hesaplamalar var canım. Mesela fl bacaktı sanırım veya kuyruk sokumundan başlayan uzunluk .
O şekilde bakabilrsin ultrason kağıdına...

Sagol canim bende tam onu arastiriyordum. Fl uyluk kemigiymis onu 7yle carpinca ortalama boyu veriyormus. Iyi bari bundan sonra ordan bakarim. Ama benim 19 cm çıkıyor boyu. Haftama gore az cikti gerci ben kisa boyluym zaten bana cekecek olabilir. Babasi uzun ama yeterli gelisiminde bi problem olmasn da onemli degil. 22 cm olmasi daha normalmis ama nasip belki arayi kapatir zamanla... sanirim onemli olan bpd ve hc mis yani baş büyüklükleri.

Yapısal olarak kısa da olabilir, ilerleyen zamanlarfa farkı kapayadabilir. Benim oğlum 20. Haftalarda iki hafta geriden geliyordu doğuma yakın farkı kapadı.

insallah canim insallah hepimizin ki seninkide hayirli olsun insallah annesi. pembeleri hazirlayim yavastan
Aynen. Zaten içim gidiyordu ama kesinleşmeyince bişey alamıyordum. Artık gönül rahatlığıyla alabiliriz bebişlerimize her bişeyler oleeyyy
Günaydın güzel anneler :) bugün bebisime gelen güzel hediyeler var çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim
Maaşallah. Rabbim güle güle giydirmek nasip etsin.

Kızlar bebişlerime yelek örmek istiyorum. Battaniye de örmek istiyorum ama önce şu yeleği halledeyim diyorum. Bugüne kadar sadece atkı örmüşlüğüm var. O yüzden çok detay bilmem örgüde. Şöyle kolay model, ayrıntısı çok olmayan pratik bi model var mı önerebileceğiniz?

Madem bundan sonra evdeyim, bi işe yarayayım bari

YouTube den bak canım kolay örgüler diye orada çok güzel örnekler var ben patik yaptım ordan bakarak çok güzel olmuştu

muayenesine gidersen demek istedim :)
benimde hastane tavsiyesi 500 tl diyor ama, hatta doktorum yazı bile yazdı durumumla ilgili
demek anlaşması yok benim gittiğim hastaneye geliyor normalde bu doktor detaylı için belli zamanlarda benim durum farklı gerçi senin bi sorun mu var ki canım hayırdır inşallah he bu arada detaylı için acele etmen lazm biraz baya zor randevu bulunuyo ahmet beyde

Yapısal olarak kısa da olabilir, ilerleyen zamanlarfa farkı kapayadabilir. Benim oğlum 20. Haftalarda iki hafta geriden geliyordu doğuma yakın farkı kapadı.
Tesekkur ederim canim ilk gebelik oldugu icin yeni yeni ogreniyorum herseyi insan tedirgin oluyor ister istemez. Insaallah bizde de sonradan arayi kapatir.
Canim parmakla orulen bir ip cikmis yumusacik ve harika bisey. Halam bize örmüş bir battaniye bayildim. Ona bi bak istersen . Alize puffy diye bakarsan resimlerinden bile belli pufuduk pufuduk bisey oldugu :)

Aynen. Zaten içim gidiyordu ama kesinleşmeyince bişey alamıyordum. Artık gönül rahatlığıyla alabiliriz bebişlerimize her bişeyler oleeyyy

Maaşallah. Rabbim güle güle giydirmek nasip etsin.
aynen valla canim gönul rahatligiyla alabiliriz artik

erken doğum yaptığım için git diyor ,her gebelik bir olmaz diyorlar bunda gayet iyiyim diyorum yok psikolojikmen çökertecek beni zaten kontrolum 20 kasımda o zamana kadar detayllı zamanım geçecek ısrar edemeyecek artık

Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum. Hamileliğiniz nasıl geçiyor. Ağrı sızılar var mı? Benim geçeleri belim ağrıyor. Ve tuvaşetim geldiğinde karnım ağrıyor. Geceleri tuvalete gitmekten uyuyamıyorum.

Kaç haftalıksınız canım bişey olmaz neden olsun bize de öyle dedi doktorumuz
Canım 19+3 tü dün. Doktor 20+3 dedi. İçimi rahatlattınız çok sağ olun. Buarada çatlak kremi yanında soğuk pres Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir süredir. Vallaha o pahalı çatlak kremine elim gitmiyor. Uzun süre nemli tutuyor mis gibi kokuyor. Güzel yorumlar okudum hakkında. Arayış içinde olan varsa aklında bulunsun:)

YouTube den bak canım kolay örgüler diye orada çok güzel örnekler var ben patik yaptım ordan bakarak çok güzel olmuştu
EVet canım orayı keşfettim ve hemen bi ip alıp örmeye başladım.. önce yelek örüyorum sonra _kvrckmom_ harika bi battaniye tarifi göndermiş onu örmeye başlayacağım :)

Hava da kapalı zaten miskin miskin evde oturup öreyim oh misss

Canim parmakla orulen bir ip cikmis yumusacik ve harika bisey. Halam bize örmüş bir battaniye bayildim. Ona bi bak istersen . Alize puffy diye bakarsan resimlerinden bile belli pufuduk pufuduk bisey oldugu :)
Ayy hemen bakıyorum canım çok sağol hiç duymamıştım onu yetişkinler için biliyorum da bebek için bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…