- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.221
Canim genelde hep öyle cikiyor ama aslinda literatürde bilimsel olarak böyle bir şey yokmuş kanitlanmiş bu durum bir iki haftalik önden gidiyor gibi görünmesi tamamen ultrason cihazindan kaynakli bir ölçum durumuymuş.bizim de en son 17 +6 idik 18+6 cikmisti ama dediğim gibiymis durumBen görmeyeli kızlar artmiş ne tatlı.. Doğanın dengesin bak hemen hemen eşit gidiyor cinsiyetler. Ben dün oglumu gordum 23 cm olmus. Bir hafta onde gidiyor dedi doktor. Boyle bir sey söylenen oldu mu? Bebegi yaptigimiz gunu biliyoruz o yuzden tarihsel bir farklilik olamaz. Normal midir bu durum?
Kaç haftalıksınız canım bişey olmaz neden olsun bize de öyle dedi doktorumuzBen görmeyeli kızlar artmiş ne tatlı.. Doğanın dengesin bak hemen hemen eşit gidiyor cinsiyetler. Ben dün oglumu gordum 23 cm olmus. Bir hafta onde gidiyor dedi doktor. Boyle bir sey söylenen oldu mu? Bebegi yaptigimiz gunu biliyoruz o yuzden tarihsel bir farklilik olamaz. Normal midir bu durum?
Benim de sat a göre 1 hafta önden gidiyor. Dr. İri bebek dedi. Bişey olmaz bence. Ayrıntılı daki dr. Bu haftalarda kilosunun önemi yok dedi.Ben görmeyeli kızlar artmiş ne tatlı.. Doğanın dengesin bak hemen hemen eşit gidiyor cinsiyetler. Ben dün oglumu gordum 23 cm olmus. Bir hafta onde gidiyor dedi doktor. Boyle bir sey söylenen oldu mu? Bebegi yaptigimiz gunu biliyoruz o yuzden tarihsel bir farklilik olamaz. Normal midir bu durum?
Nette ultason ölçümlerinin kısaltması ve uzunluklarının ölçülmesi için örnek hesaplamalar var canım. Mesela fl bacaktı sanırım veya kuyruk sokumundan başlayan uzunluk .Benim doktorum boyunu soylemiyor artik yaabelli bir buyuklukten sonra tam boyu olculemez tek tek bakiyoruz diyo. Basini ayri karnini ayri bacaklarni ayri bakiyor. Kagitta 4 5 farkli olccu var ama hepsini toplayinca abuk subuk bir sayi cikiyor. Anlayamadim ben bu isi sadece agirligini soyluyor. En son 16.haftada kendi o olcumleri topladı yaklasik 13 14 cm dedi sonra bidaha yok
Sagol canim bende tam onu arastiriyordum. Fl uyluk kemigiymis onu 7yle carpinca ortalama boyu veriyormus. Iyi bari bundan sonra ordan bakarim. Ama benim 19 cm çıkıyor boyu. Haftama gore az ciktiNette ultason ölçümlerinin kısaltması ve uzunluklarının ölçülmesi için örnek hesaplamalar var canım. Mesela fl bacaktı sanırım veya kuyruk sokumundan başlayan uzunluk .
O şekilde bakabilrsin ultrason kağıdına...
Yapısal olarak kısa da olabilir, ilerleyen zamanlarfa farkı kapayadabilir. Benim oğlum 20. Haftalarda iki hafta geriden geliyordu doğuma yakın farkı kapadı.Sagol canim bende tam onu arastiriyordum. Fl uyluk kemigiymis onu 7yle carpinca ortalama boyu veriyormus. Iyi bari bundan sonra ordan bakarim. Ama benim 19 cm çıkıyor boyu. Haftama gore az ciktigerci ben kisa boyluym zaten bana cekecek olabilir. Babasi uzun ama yeterli gelisiminde bi problem olmasn da onemli degil. 22 cm olmasi daha normalmis ama nasip belki arayi kapatir zamanla... sanirim onemli olan bpd ve hc mis yani baş büyüklükleri.
Aynen. Zaten içim gidiyordu ama kesinleşmeyince bişey alamıyordum. Artık gönül rahatlığıyla alabiliriz bebişlerimize her bişeyler oleeyyyinsallah canim insallah hepimizin kiseninkide hayirli olsun insallah annesi. pembeleri hazirlayim yavastan
Maaşallah. Rabbim güle güle giydirmek nasip etsin.Günaydın güzel anneler :) bugün bebisime gelen güzel hediyeler var çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim
YouTube den bak canım kolay örgüler diye orada çok güzel örnekler var ben patik yaptım ordan bakarak çok güzel olmuştuKızlar bebişlerime yelek örmek istiyorum. Battaniye de örmek istiyorum ama önce şu yeleği halledeyim diyorum. Bugüne kadar sadece atkı örmüşlüğüm var. O yüzden çok detay bilmem örgüde. Şöyle kolay model, ayrıntısı çok olmayan pratik bi model var mı önerebileceğiniz?
Madem bundan sonra evdeyim, bi işe yarayayım bari
demek anlaşması yok benim gittiğim hastaneye geliyor normalde bu doktor detaylı için belli zamanlarda benim durum farklı gerçi senin bi sorun mu var ki canım hayırdır inşallah he bu arada detaylı için acele etmen lazm biraz baya zor randevu bulunuyo ahmet beydebenimde hastane tavsiyesi 500 tl diyor ama, hatta doktorum yazı bile yazdı durumumla ilgili
Tesekkur ederim canim ilk gebelik oldugu icin yeni yeni ogreniyorum herseyi insan tedirgin oluyor ister istemez. Insaallah bizde de sonradan arayi kapatir.Yapısal olarak kısa da olabilir, ilerleyen zamanlarfa farkı kapayadabilir. Benim oğlum 20. Haftalarda iki hafta geriden geliyordu doğuma yakın farkı kapadı.
Canim parmakla orulen bir ip cikmis yumusacik ve harika bisey. Halam bize örmüş bir battaniye bayildim. Ona bi bak istersen . Alize puffy diye bakarsan resimlerinden bile belli pufuduk pufuduk bisey oldugu :)Kızlar bebişlerime yelek örmek istiyorum. Battaniye de örmek istiyorum ama önce şu yeleği halledeyim diyorum. Bugüne kadar sadece atkı örmüşlüğüm var. O yüzden çok detay bilmem örgüde. Şöyle kolay model, ayrıntısı çok olmayan pratik bi model var mı önerebileceğiniz?
Madem bundan sonra evdeyim, bi işe yarayayım bari
aynen valla canim gönul rahatligiyla alabiliriz artikAynen. Zaten içim gidiyordu ama kesinleşmeyince bişey alamıyordum. Artık gönül rahatlığıyla alabiliriz bebişlerimize her bişeyler oleeyyy
Maaşallah. Rabbim güle güle giydirmek nasip etsin.
muayenesine gidersen demek istedim :)
demek anlaşması yok benim gittiğim hastaneye geliyor normalde bu doktor detaylı için belli zamanlarda benim durum farklı gerçi senin bi sorun mu var ki canım hayırdır inşallah he bu arada detaylı için acele etmen lazm biraz baya zor randevu bulunuyo ahmet beyde
Cok guzeller gule gule kullansin prensesGünaydın güzel anneler :) bugün bebisime gelen güzel hediyeler var çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim
Canım 19+3 tü dün. Doktor 20+3 dedi. İçimi rahatlattınız çok sağ olun. Buarada çatlak kremi yanında soğuk pres Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir süredir. Vallaha o pahalı çatlak kremine elim gitmiyor. Uzun süre nemli tutuyor mis gibi kokuyor. Güzel yorumlar okudum hakkında. Arayış içinde olan varsa aklında bulunsun:)Kaç haftalıksınız canım bişey olmaz neden olsun bize de öyle dedi doktorumuz
EVet canım orayı keşfettim ve hemen bi ip alıp örmeye başladım.. önce yelek örüyorum sonraYouTube den bak canım kolay örgüler diye orada çok güzel örnekler var ben patik yaptım ordan bakarak çok güzel olmuştu
Ayy hemen bakıyorum canım çok sağol hiç duymamıştım onu yetişkinler için biliyorum da bebek için bilmiyordumCanim parmakla orulen bir ip cikmis yumusacik ve harika bisey. Halam bize örmüş bir battaniye bayildim. Ona bi bak istersen . Alize puffy diye bakarsan resimlerinden bile belli pufuduk pufuduk bisey oldugu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?