2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sorma bebeğim bende baktım 120 lira kıçıkırık bi krem doktorum alma bebe yağı sür zeytin yağı sür hiç değilse daha doğal içinde ne olduğu belli değil zaten ne yaparsan yap çatlıyor bi nebze azaltıyo dedi ne demek kuzum bizim de 19 hafta dolmuştu 18+3 de 23 cm 320 gram dedi biraz tontik bi bebek olacak dedi boş ver takma geri olur ileri gider sağlıklı olsunlar önemli olan o benim belimin sol tarafı ağrıyor çok bugün korkuyorum valla

Ben şimdi bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum ama dediğini de alırım aktarlarda vardır herhalde demi canım

Ben şimdi bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum ama dediğini de alırım aktarlarda vardır herhalde demi canım
Aktarlarda var fiyati da uygun hem. Acikcasi ben hamilelikten sonra da kullanirim ben cok sevdim bu urunu. Canim bel agrisi oluyor artik bu aylarda. Ama korkma hiç dinlene dinlene alacagiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza..

Aktarlarda var fiyati da uygun hem. Acikcasi ben hamilelikten sonra da kullanirim ben cok sevdim bu urunu. Canim bel agrisi oluyor artik bu aylarda. Ama korkma hiç dinlene dinlene alacagiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza..
Ne bileyim evet benim oğlumda da olmuştu erkek bebeklerde benim bel ağrım oluyor ama bu erken başladı bayağı zorladı beni bugün ben o yağın kokusu güzel diye duymuştum zaten bi bakarım alırım bende ben zaten badem yağını saçlarıma sürüyordum ekstradan almadım şimdi göbüşüme de sürüyorum masaj yaparken benim ki bi hareketleniyor tepki veriyor resmen canım benim

Iyi aksamlar kizlar..
Valla artik 2 iş yapmaya gelmiyor belimin alt kisimlari kopacak gibi oluyor inanin .
Benim 2 oglum var 2.sindede son aylarda cektim baslamisti bu cok erken basladi. kiz olunca boyle oluyor demekki. simdi yine iyi gunlerimiz son aylar ben ayaga kalkamam heralde

tekrar yaşamassın inşallah canım böyle bir durumda benim bildiğim rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor sen doktoruna her gittiğinde rahim ağzını ölçtür bence

Selam kızlar benim gibi gribi atlatamayan var mı bugün son çare antibiyotiğe başladık zinnat 500 illiadin sprey ve boğaz spreyi kullanmak zorunda kaldım... birde lcw de indirim vardı dayanamadık bunları aldık... hast odası süslemek için fiyatlara bakayim dedim ınstagramda çoğu kişi 2000 dedi tuh dedim doğum fotoğrafçısı da 500 tl istedi allah kocama sağlık ve çok para versin dedim de dedim

Ben oğlum bakımından çok şanslıyım şu an babasının Doğum günü hediyesi cinsiyeti oldu evlilik yıldönümümüzde dünyaya gelecek
Allah sağ salim gününde almak nasip etsin inşallah canım. Bizimki bir gün daha dursa yıldönümünde doğum gününü kutlayacaktik:)

Benim de erken başladı ama erkek sanırım alakası Yok onunla ama ilerleyen hamilelikten de olabilir yani benim 4. Gebeliğim belki ondandır

Benim babam çiçekçi hastane odası süsleri çiçekleri hepsi ondan evdeki odası da ama fotoğrafçı sanırım her anını çekerler bizimkiler Doğumda zaten sezaryen olacak doktorum çıkarır çıkarmaz her doğurttuğu Bebeğin resmini çekip hesabına bilgileri ile atıyor sağolsun bizlere de hatıra olur gerçekten çok masraflı işler yaptırabilene ne mutlu

Evet o hindistan cevizi yağı şahane bişey ben saçlarım için almıştım hamile değilken şimdide vücuduma başlayayım bari:)
Her sey ates pahasi:) lcw da indirimmi varmis?

Size ciddi bi soru sorcam simdi arkadaslar. Suan hepimiz ayni durumun icindeyizdir. Acaba napiyonuz ne bilionuz ne uygulucaksiniz gibisinden.
Bu annelik oncesi catlak kremleri cok pahali. Baska ucuz pratik vs. tedbir yonteminiz var mi? Bi tane aldim o kremlerden ama kıyıp da kullanamiom. Kucucuk bi tup ayol o.

Bol su içmek , vücudu nemli tutmak en güzeli canım tedbir için.
Birçok hamile ya o pahalı çatlak kremlerinden kullanıyor veya alternarif hindistan cevizi , badem yağı veya bebek yağı gibi ürünler kullanıyor amaaa gel görelimki bunların tamamını bile kullanıp yinede çatlayan , yırtıklarla başı dertte olan annelerde fazla. Sanırım önlemleri aldıktan sonraki önemli kısım , ailede genetikte olup olmaması ve vücudumuzun durumu eti sıkı olanlar çok daha fazla çatlaklarla uğraşıyor..
Eveet , bnde senelerdir çatlaklarımla yaşamayı öğrendim , kabullendim tüm önlemleri almama rağmen yaşadım yani o skıntıyı ilk hamileliğimden kalma.
Sonra baktım zaten yırtıldı karnım ikinci gebelikte hiçbirşey kullanmadım. Değişiklikte olmadı çatlaklarda şuanda yine birşey kullanmıyorum...

Aktardan 25₺ ye soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı aldım bütün vücudumu yağlı güreşçiler gibi bol bol yağlıyorum ki ona rağmen Doğuma kadar bitmez doğal olduğu için göğüs uçlarıma falanda sürüyorum

Eee vıcık vıcık olmaz mı o ya? Nası giyiyon kıyafetleri üstüne sonra?

Çok sağ ol.Allaha enanet bebegim.ona siginiyorum ,sağlıkla kavustursun inşallah.Amin

Kızlarr bu ne sessizlik, ne alemdesiniz :)
Ben deminden beri karnımdaki hareketleri videoya çekmeye çalışıyorum ama düğmeye basınca hareketler duruyor resmen:))
Kızın izin vermiyor demekki :) bikaç kez bende denedim de görünmemiş videoda . Diğer aylara bıraktım artık
Ama dışarıdan bakınca belli oluyor artık tekmelerimz bizim :)

Kızın izin vermiyor demekki :) bikaç kez bende denedim de görünmemiş videoda . Diğer aylara bıraktım artık
Ama dışarıdan bakınca belli oluyor artık tekmelerimz bizim :)
Maşallah canım sizede :) benim oğlumun cok hosuna gidiyor :) kameraya bi cekebilsem bıkmadan izleyecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…