- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.241
Sorma bebeğim bende baktım 120 lira kıçıkırık bi krem doktorum alma bebe yağı sür zeytin yağı sür hiç değilse daha doğal içinde ne olduğu belli değil zaten ne yaparsan yap çatlıyor bi nebze azaltıyo dedi ne demek kuzum bizim de 19 hafta dolmuştu 18+3 de 23 cm 320 gram dedi biraz tontik bi bebek olacak dedi boş ver takma geri olur ileri gider sağlıklı olsunlar önemli olan o benim belimin sol tarafı ağrıyor çok bugün korkuyorum vallaCanım 19+3 tü dün. Doktor 20+3 dedi. İçimi rahatlattınız çok sağ olun. Buarada çatlak kremi yanında soğuk pres Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir süredir. Vallaha o pahalı çatlak kremine elim gitmiyor. Uzun süre nemli tutuyor mis gibi kokuyor. Güzel yorumlar okudum hakkında. Arayış içinde olan varsa aklında bulunsun:)
Ben şimdi bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum ama dediğini de alırım aktarlarda vardır herhalde demi canımCanım 19+3 tü dün. Doktor 20+3 dedi. İçimi rahatlattınız çok sağ olun. Buarada çatlak kremi yanında soğuk pres Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir süredir. Vallaha o pahalı çatlak kremine elim gitmiyor. Uzun süre nemli tutuyor mis gibi kokuyor. Güzel yorumlar okudum hakkında. Arayış içinde olan varsa aklında bulunsun:)
Aktarlarda var fiyati da uygun hem. Acikcasi ben hamilelikten sonra da kullanirim ben cok sevdim bu urunu. Canim bel agrisi oluyor artik bu aylarda. Ama korkma hiç dinlene dinlene alacagiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza..Ben şimdi bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum ama dediğini de alırım aktarlarda vardır herhalde demi canım
Ne bileyim evet benim oğlumda da olmuştu erkek bebeklerde benim bel ağrım oluyor ama bu erken başladı bayağı zorladı beni bugün ben o yağın kokusu güzel diye duymuştum zaten bi bakarım alırım bende ben zaten badem yağını saçlarıma sürüyordum ekstradan almadım şimdi göbüşüme de sürüyorum masaj yaparken benim ki bi hareketleniyor tepki veriyor resmen canım benimAktarlarda var fiyati da uygun hem. Acikcasi ben hamilelikten sonra da kullanirim ben cok sevdim bu urunu. Canim bel agrisi oluyor artik bu aylarda. Ama korkma hiç dinlene dinlene alacagiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza..
erken doğum yaptığım için git diyor ,her gebelik bir olmaz diyorlar bunda gayet iyiyim diyorum yok psikolojikmen çökertecek beni zaten kontrolum 20 kasımda o zamana kadar detayllı zamanım geçecek ısrar edemeyecek artık
tekrar yaşamassın inşallah canım böyle bir durumda benim bildiğim rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor sen doktoruna her gittiğinde rahim ağzını ölçtür benceerken doğum yaptığım için git diyor ,her gebelik bir olmaz diyorlar bunda gayet iyiyim diyorum yok psikolojikmen çökertecek beni zaten kontrolum 20 kasımda o zamana kadar detayllı zamanım geçecek ısrar edemeyecek artık
Selam kızlar benim gibi gribi atlatamayan var mı bugün son çare antibiyotiğe başladık zinnat 500 illiadin sprey ve boğaz spreyi kullanmak zorunda kaldım... birde lcw de indirim vardı dayanamadık bunları aldık... hast odası süslemek için fiyatlara bakayim dedim ınstagramda çoğu kişi 2000 dedi tuh dedim doğum fotoğrafçısı da 500 tl istedi allah kocama sağlık ve çok para versin dedim de dedim
Allah sağ salim gününde almak nasip etsin inşallah canım. Bizimki bir gün daha dursa yıldönümünde doğum gününü kutlayacaktik:)Ben oğlum bakımından çok şanslıyım şu an babasının Doğum günü hediyesi cinsiyeti oldu evlilik yıldönümümüzde dünyaya gelecek
Benim de erken başladı ama erkek sanırım alakası Yok onunla ama ilerleyen hamilelikten de olabilir yani benim 4. Gebeliğim belki ondandırIyi aksamlar kizlar..
Valla artik 2 iş yapmaya gelmiyor belimin alt kisimlari kopacak gibi oluyor inanin .
Benim 2 oglum var 2.sindede son aylarda cektim baslamisti bu cok erken basladi. kiz olunca boyle oluyor demekki. simdi yine iyi gunlerimiz son aylar ben ayaga kalkamam heralde
Benim babam çiçekçi hastane odası süsleri çiçekleri hepsi ondan evdeki odası da ama fotoğrafçı sanırım her anını çekerler bizimkiler Doğumda zaten sezaryen olacak doktorum çıkarır çıkarmaz her doğurttuğu Bebeğin resmini çekip hesabına bilgileri ile atıyor sağolsun bizlere de hatıra olur gerçekten çok masraflı işler yaptırabilene ne mutluSelam kızlar benim gibi gribi atlatamayan var mı bugün son çare antibiyotiğe başladık zinnat 500 illiadin sprey ve boğaz spreyi kullanmak zorunda kaldım... birde lcw de indirim vardı dayanamadık bunları aldık... hast odası süslemek için fiyatlara bakayim dedim ınstagramda çoğu kişi 2000 dedi tuh dedim doğum fotoğrafçısı da 500 tl istedi allah kocama sağlık ve çok para versin dedim de dedim
Evet o hindistan cevizi yağı şahane bişey ben saçlarım için almıştım hamile değilken şimdide vücuduma başlayayım bari:)Canım 19+3 tü dün. Doktor 20+3 dedi. İçimi rahatlattınız çok sağ olun. Buarada çatlak kremi yanında soğuk pres Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir süredir. Vallaha o pahalı çatlak kremine elim gitmiyor. Uzun süre nemli tutuyor mis gibi kokuyor. Güzel yorumlar okudum hakkında. Arayış içinde olan varsa aklında bulunsun:)
Her sey ates pahasi:) lcw da indirimmi varmis?Selam kızlar benim gibi gribi atlatamayan var mı bugün son çare antibiyotiğe başladık zinnat 500 illiadin sprey ve boğaz spreyi kullanmak zorunda kaldım... birde lcw de indirim vardı dayanamadık bunları aldık... hast odası süslemek için fiyatlara bakayim dedim ınstagramda çoğu kişi 2000 dedi tuh dedim doğum fotoğrafçısı da 500 tl istedi allah kocama sağlık ve çok para versin dedim de dedim
Bol su içmek , vücudu nemli tutmak en güzeli canım tedbir için.Size ciddi bi soru sorcam simdi arkadaslar. Suan hepimiz ayni durumun icindeyizdir. Acaba napiyonuz ne bilionuz ne uygulucaksiniz gibisinden.
Bu annelik oncesi catlak kremleri cok pahali. Baska ucuz pratik vs. tedbir yonteminiz var mi? Bi tane aldim o kremlerden ama kıyıp da kullanamiom. Kucucuk bi tup ayol o.
Aktardan 25₺ ye soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı aldım bütün vücudumu yağlı güreşçiler gibi bol bol yağlıyorum ki ona rağmen Doğuma kadar bitmez doğal olduğu için göğüs uçlarıma falanda sürüyorumSize ciddi bi soru sorcam simdi arkadaslar. Suan hepimiz ayni durumun icindeyizdir. Acaba napiyonuz ne bilionuz ne uygulucaksiniz gibisinden.
Bu annelik oncesi catlak kremleri cok pahali. Baska ucuz pratik vs. tedbir yonteminiz var mi? Bi tane aldim o kremlerden ama kıyıp da kullanamiom. Kucucuk bi tup ayol o.
Eee vıcık vıcık olmaz mı o ya? Nası giyiyon kıyafetleri üstüne sonra?Aktardan 25₺ ye soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı aldım bütün vücudumu yağlı güreşçiler gibi bol bol yağlıyorum ki ona rağmen Doğuma kadar bitmez doğal olduğu için göğüs uçlarıma falanda sürüyorum
Çok sağ ol.Allaha enanet bebegim.ona siginiyorum ,sağlıkla kavustursun inşallah.AminCanım merhaba, sıvı aldırmanın çok düşük bi ihtimal de olsa düşük riski var? Ve artık çevremde kimden duysam bu testler hep riskli çıkmış ama bebek sağlıklı doğmuş. Bana gittiğim hastane detaylı ultrason için 2hafta sonrasını gün vermişti. Ben dayanamdım. Ankarada yaşıyorum özel bir muayeneye gittim. Doktor süperdi. Eyüp Ekici. Bana ikinci çocuğu planlayın dedi. Gelişimi kemik yapısı het şeyi çok normal dedi. Eğer bi risk görürsem ben amniyo aldırmayı önericem dedi. Ama üçlü testim çok yüksek riskli olmasına rağmen detaylı ultrason sonrası önermedi. Eğer ne olursa olsun bu çocuğu doğurucam diyorsan için rahat etsin diye ne kendini ne bebeği riske atma. Bekle. Allah büyük. Ben inanmıyorun artık bu saçma testlere.
Kızın izin vermiyor demekki :) bikaç kez bende denedim de görünmemiş videoda . Diğer aylara bıraktım artıkKızlarr bu ne sessizlik, ne alemdesiniz :)
Ben deminden beri karnımdaki hareketleri videoya çekmeye çalışıyorum ama düğmeye basınca hareketler duruyor resmen:))
Maşallah canım sizede :) benim oğlumun cok hosuna gidiyor :) kameraya bi cekebilsem bıkmadan izleyecek:)Kızın izin vermiyor demekki :) bikaç kez bende denedim de görünmemiş videoda . Diğer aylara bıraktım artık
Ama dışarıdan bakınca belli oluyor artık tekmelerimz bizim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?