- 7 Temmuz 2017
- 398
- 308
- 33
- 45
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.261
Ayy ne güzel dışardan görünecek demek artıkMaşallah canım sizede :) benim oğlumun cok hosuna gidiyor :) kameraya bi cekebilsem bıkmadan izleyecek:)
Ya benim vücudum normalde de kuruydu hamile kalınca iyice kurudu niyeyse emiyor hemen yağı öle vıcık vıcık yağlı olmuyorum yani :))Eee vıcık vıcık olmaz mı o ya? Nası giyiyon kıyafetleri üstüne sonra?
ben medikalciden ultrason jeli aldım onu kullamıyorumSize ciddi bi soru sorcam simdi arkadaslar. Suan hepimiz ayni durumun icindeyizdir. Acaba napiyonuz ne bilionuz ne uygulucaksiniz gibisinden.
Bu annelik oncesi catlak kremleri cok pahali. Baska ucuz pratik vs. tedbir yonteminiz var mi? Bi tane aldim o kremlerden ama kıyıp da kullanamiom. Kucucuk bi tup ayol o.
Size ciddi bi soru sorcam simdi arkadaslar. Suan hepimiz ayni durumun icindeyizdir. Acaba napiyonuz ne bilionuz ne uygulucaksiniz gibisinden.
Bu annelik oncesi catlak kremleri cok pahali. Baska ucuz pratik vs. tedbir yonteminiz var mi? Bi tane aldim o kremlerden ama kıyıp da kullanamiom. Kucucuk bi tup ayol o.
Canım bence güvenilir aktarlardan mesela en bilindik Arif oğlu var Avm lerde Doğum öncesi bakım yağı var benim arkadaşlarım kullandı memnun kaldılar bende kullanıyorum hem bebek yağı hem onu fiyatı 50 tl iki buçuk aydır kullanıyorum bence iki ay daha gideri var doğum sonrası içinde yağı var onuda sonra alacağımhıc bosuna catlak kremlerıne para verme taraftarı degılım. kımyasal zaten zararlıda bence. bır cok doktorla gorustum önermıyolar canım en basıtı kolayı tatlı badem yagı kullan bn cok memnunum genelde tavsıyede edıyorlar.
Tamamen ayni durumdayim 67 ile gebe kaldim bir hafta once 75 kiloydum 77 rahat olmusumdur. Herkes uzerimde bir baski kuruyor yuru yuru yuru diye. Gecen k.valideyi aradim kilo almamaya calis diyor. Elimdeydi sanki... Kendisi hamileyken 46 kiloymus.... Herkes ayni mi? Ben 5 haftalik gebeyken bile ayak sismesi dikayetiyle kalp damar cerrahina muayene oldum. Dopler yapildi. Bacaklarimda kan kacagi var. Ayak bileklerim nasil sis gorseniz dehsete kapilirsiniz. Ve daha 5 ayligimKızlar günaydın son üç gündür acayip moralim bozuk çevre baskısı beni yıpratacak gibi görünüyor sebebine gelince 67. Kiloyla hamile kaldım şu an 77 kiloyum herkes ikiz galiba bu halin ne Doğumdan sonra kalacak veremeyeceksin vücudun böyle kalmasada göbeğin büzüşüp sarkacak vs vs bi sürü moral bozucu şeyler duymaya başladım çok yemiyorum dikkat etmeye gayret ediyorum en son dün doktorumla konuştum o da kilomu fazla buldu ve eğer istersem diyetisyenden yardım alabileceğimi söyledi ..... gerçekten Doğumdan sonra göbeğimiz büzüşüp sarkacak mı buruş buruş mu kalacak bana bişey söyleyin yaa
Hamile birine o şekilde konuşulur mu densiz kendini bilmez insanlar bence kesin seslerini öylelerinin sanane kilo benim göbek benim anne olmamın nazar boncuğu olsun o da kiloyla alakası Yok ben o kadar kilo almadım ama bi sezaryen. Göbüşüm hep kaldı tabiki kilo almanıza bi nedeni vardır diyetisyene gidip çözüm bulunabilir ama herkesin vücudu da farklı her hamilelikte bir olmuyor bende ilk 3 ay çok aldım kilo şimdi gittiğimde 750 gram almıştım 1 ayda şekerinize falan da baktırın bi ama gereksiz konuşanlara fırsat vermeyin bakın sizi üzmeyi başarmışlar bebeğinizi düşünün takmayın kimseyi en fazla 10 kilo daha alırsınız olur biter bende kıxım da çok kilo almıştım 23 kilo almıştım bi doğurdum fos balon gibi indim 1 haftaya da yine bekarken giydiğim kıyafetlerime bile girdim bu arada bende 5 kilo aldım bu zamana kadar bana da diyorlardı ilk zamanlar sen hep kendine kilo alıyorsun bilmem ne cevabımı verdim hemen diyenlere hamilelikte özgürce yerim içerim bebeğim için bu da bitek beni ilgilendirir bu kadar basit sıkmayın çanınızı bizden hormonlara hormonlardan bebeğe gidiyor olumsuz düşüncelerKızlar günaydın son üç gündür acayip moralim bozuk çevre baskısı beni yıpratacak gibi görünüyor sebebine gelince 67. Kiloyla hamile kaldım şu an 77 kiloyum herkes ikiz galiba bu halin ne Doğumdan sonra kalacak veremeyeceksin vücudun böyle kalmasada göbeğin büzüşüp sarkacak vs vs bi sürü moral bozucu şeyler duymaya başladım çok yemiyorum dikkat etmeye gayret ediyorum en son dün doktorumla konuştum o da kilomu fazla buldu ve eğer istersem diyetisyenden yardım alabileceğimi söyledi ..... gerçekten Doğumdan sonra göbeğimiz büzüşüp sarkacak mı buruş buruş mu kalacak bana bişey söyleyin yaa
Faydasi oluyormuymus. Kaça aldinben medikalciden ultrason jeli aldım onu kullamıyorum
Göbek lerde illaki bi farklilik olacaktir kilo alsakta almasakta. Diyetisyene kendi sağlığın için git bence. Senin hiç miden bulunamadı heralde. Ben ilk 2~3 ay bişey yiyemedigimden vermiştim.Kızlar günaydın son üç gündür acayip moralim bozuk çevre baskısı beni yıpratacak gibi görünüyor sebebine gelince 67. Kiloyla hamile kaldım şu an 77 kiloyum herkes ikiz galiba bu halin ne Doğumdan sonra kalacak veremeyeceksin vücudun böyle kalmasada göbeğin büzüşüp sarkacak vs vs bi sürü moral bozucu şeyler duymaya başladım çok yemiyorum dikkat etmeye gayret ediyorum en son dün doktorumla konuştum o da kilomu fazla buldu ve eğer istersem diyetisyenden yardım alabileceğimi söyledi ..... gerçekten Doğumdan sonra göbeğimiz büzüşüp sarkacak mı buruş buruş mu kalacak bana bişey söyleyin yaa
Faydasi oluyormuymus. Kaça aldin
Göbek lerde illaki bi farklilik olacaktir kilo alsakta almasakta. Diyetisyene kendi sağlığın için git bence. Senin hiç miden bulunamadı heralde. Ben ilk 2~3 ay bişey yiyemedigimden vermiştim.
Sağlık sorunu Allah kimseye vermesin, sanada şifa versin. Senin ki şişlik se sen ne yapabilirsin ki. Kilo verince inecek mi sanki. Kan.kacaginin tedavusi varsa suan.ola iliyorsan onu olursun en fazka. Gerisini de takma kafanaTamamen ayni durumdayim 67 ile gebe kaldim bir hafta once 75 kiloydum 77 rahat olmusumdur. Herkes uzerimde bir baski kuruyor yuru yuru yuru diye. Gecen k.valideyi aradim kilo almamaya calis diyor. Elimdeydi sanki... Kendisi hamileyken 46 kiloymus.... Herkes ayni mi? Ben 5 haftalik gebeyken bile ayak sismesi dikayetiyle kalp damar cerrahina muayene oldum. Dopler yapildi. Bacaklarimda kan kacagi var. Ayak bileklerim nasil sis gorseniz dehsete kapilirsiniz. Ve daha 5 ayligimne guzel sadece gobegi cikmis hamileler goruyorum hastanede imreniyorum. Yanimdakiler hemen yapistiriyor lafi "zayif ya" . Gecen isyerindeki arkadasim diyor ki falanca hanim egzersiz yapmayi dusunmez misiniz? hal boyle olunca bende ne moral kaldi ne birsey. Ipin ucunu saldim (
Dr. Hamile olmasaydin ameliyat ederdim seni dedi. Ama suan yapabilecegim hicbirsey yok. Bi varis corabi verdi o kadar. Bi de soyle bi baski var arkadaslar normal dogur normal dogur. Sanane kardesim benim cocugumun neremden cikacagindan!! Sağlığım el verirse elbette ben de normal dogurmak isterim. Konusulacak sey mi bu... Insallah normal dogurabilirim, odemim kisa surede iner, kilomu veririm cenelerini kaparlar...Sağlık sorunu Allah kimseye vermesin, sanada şifa versin. Senin ki şişlik se sen ne yapabilirsin ki. Kilo verince inecek mi sanki. Kan.kacaginin tedavusi varsa suan.ola iliyorsan onu olursun en fazka. Gerisini de takma kafana
normal doğurmak şartlar uygun olduğunda daha iyi ama, önemli olan bizim ve bebeğimizin sağlığı..Dr. Hamile olmasaydin ameliyat ederdim seni dedi. Ama suan yapabilecegim hicbirsey yok. Bi varis corabi verdi o kadar. Bi de soyle bi baski var arkadaslar normal dogur normal dogur. Sanane kardesim benim cocugumun neremden cikacagindan!! Sağlığım el verirse elbette ben de normal dogurmak isterim. Konusulacak sey mi bu... Insallah normal dogurabilirim, odemim kisa surede iner, kilomu veririm cenelerini kaparlar...
Tamamen ayni durumdayim 67 ile gebe kaldim bir hafta once 75 kiloydum 77 rahat olmusumdur. Herkes uzerimde bir baski kuruyor yuru yuru yuru diye. Gecen k.valideyi aradim kilo almamaya calis diyor. Elimdeydi sanki... Kendisi hamileyken 46 kiloymus.... Herkes ayni mi? Ben 5 haftalik gebeyken bile ayak sismesi dikayetiyle kalp damar cerrahina muayene oldum. Dopler yapildi. Bacaklarimda kan kacagi var. Ayak bileklerim nasil sis gorseniz dehsete kapilirsiniz. Ve daha 5 ayligimne guzel sadece gobegi cikmis hamileler goruyorum hastanede imreniyorum. Yanimdakiler hemen yapistiriyor lafi "zayif ya" . Gecen isyerindeki arkadasim diyor ki falanca hanim egzersiz yapmayi dusunmez misiniz? hal boyle olunca bende ne moral kaldi ne birsey. Ipin ucunu saldim (
içimi rahatlattın canım sağol :)Hamile birine o şekilde konuşulur mu densiz kendini bilmez insanlar bence kesin seslerini öylelerinin sanane kilo benim göbek benim anne olmamın nazar boncuğu olsun o da kiloyla alakası Yok ben o kadar kilo almadım ama bi sezaryen. Göbüşüm hep kaldı tabiki kilo almanıza bi nedeni vardır diyetisyene gidip çözüm bulunabilir ama herkesin vücudu da farklı her hamilelikte bir olmuyor bende ilk 3 ay çok aldım kilo şimdi gittiğimde 750 gram almıştım 1 ayda şekerinize falan da baktırın bi ama gereksiz konuşanlara fırsat vermeyin bakın sizi üzmeyi başarmışlar bebeğinizi düşünün takmayın kimseyi en fazla 10 kilo daha alırsınız olur biter bende kıxım da çok kilo almıştım 23 kilo almıştım bi doğurdum fos balon gibi indim 1 haftaya da yine bekarken giydiğim kıyafetlerime bile girdim bu arada bende 5 kilo aldım bu zamana kadar bana da diyorlardı ilk zamanlar sen hep kendine kilo alıyorsun bilmem ne cevabımı verdim hemen diyenlere hamilelikte özgürce yerim içerim bebeğim için bu da bitek beni ilgilendirir bu kadar basit sıkmayın çanınızı bizden hormonlara hormonlardan bebeğe gidiyor olumsuz düşünceler
Canım benim mide bulantım hiç olmadı diyebilirimFaydasi oluyormuymus. Kaça aldin
Göbek lerde illaki bi farklilik olacaktir kilo alsakta almasakta. Diyetisyene kendi sağlığın için git bence. Senin hiç miden bulunamadı heralde. Ben ilk 2~3 ay bişey yiyemedigimden vermiştim.
Canım ultrason jelini niçin kullandın ?35 tl evet ilk hamileliğimde de tek çatlağım yoktu
Önceleri bulamayıp şimdi başlamaz bence,usutmüs ya da yedigin bişey dokunmustur. Sanslisin bu konuda.Canım benim mide bulantım hiç olmadı diyebilirimama bu aralar başladı sanırım sabah yumurtanın kokusu beni benden aldı mesela sabahtan beri ufak ufak bulanıyor
olabilir canim. bide benimkiler peş peşe ondandir sanirim.Benim de erken başladı ama erkek sanırım alakası Yok onunla ama ilerleyen hamilelikten de olabilir yani benim 4. Gebeliğim belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?