2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kizlar bugunden itibaren kizimiza kavusmaya tam 150 gun kaldi cok sukurr saglikla gelsinler hepimizin bebeleri insallah.
Dün bizde Ahsen ismini kararlastirdik kizimiz icin . nasil isim guzel mi kizlar ? anlami "cok güzel" miş. Kuranda cogu ayetlerdede geciyor. bizim hosumuza gitti. galiba boyle kalir en zor kismi isimdi ve biz bunu 2 gunde hallettik cok sukur. 2 oglumda cok dusunduk. bunda hemen dedik tamam bu olsun. Ahsenimiz geliyor teyzeleri

Merhabalar hanımlar
Artık hamileliğin en rahat olduğu 20-30 haftalardayız. Bulantılar tamamen bitti. İştahlar açıldı (bu iyi mi kötü mü bilemedim )
En güzeli hareketleri hissetmeye başladık.
..benim ilk hamilelik düşük ikinci 32haftalık erken doğum üçüncü o kadar ilaç ve iğneye rağmen 37 haftalık doğunca bundada erken doğum riskim var haliyle..çok korkuyorum yine erken doğum yapmaktan. Şu an bir sıkıntım yok olmazda inşallah.

Rabbim bebişlerimizi hayırla sağlıkla kolay bir doğumla kucağımıza almayı nasip etsin..

Çok katılamıyorum aranıza ama takipteyim

Milletin ağzını cidden torba gibi büzmek lazım. Sanki zor zamanlarımızda , bulantılarda kusmalarda , bel ağrılarında kramplarımızda yanımızdalardı , bir bardak su uzattılar da vücudumuza karnımızdaki mucizelerimize bile kendilerinde karışma hakkı buluyorlar densizler...
Kız doğursan sorun , oğlan doğuraan sorun ben artık gereksiz konuşan insanlara çok biliyorsan buyur gel aen hamile kal sen doğur diyeceğim.
Bozmayın kafanızı hanınlar , desin dursunlar onlar için aşermelerimizden hayatımızda en güzel geçireceğimiz 9 ayımızda sağlığımızı tehlikeye atmadan yeyin , için , totolarınızı büyütün yatın oohh misssss....

Aynen ben de erken digumdan korkuyorum Insallah vaktinde gelirler.
Benim ilk hamilelik ama servikal uzunlugim 20 mm oldugundan dikiş atildi, senin dikiş var mi

kizlar erken dogumdan bahsetmissiniz .
Allahim zmaninda vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi. ben gecen gun gittigim rahim agzi uzunlugunu ölcturdum cok sulir 4.2 . cok iyi dedi . Insallah zmaninda vaktinde dogururuz hepimiz

Ya kizlar neden benim canim bu kadar balik cekiyor. Cok fena inanin. agzim sulaniyor o kadar ki yani

Ya kizlar neden benim canim bu kadar balik cekiyor. Cok fena inanin. agzim sulaniyor o kadar ki yani
Kız vallahş içimi okudun bende aynıyım yarın pazar var alıp yapacağım kocam da Yok burada yoksa alır getirirdi baştan beri bi aşure bi balık çekşyor canım

Kız vallahş içimi okudun bende aynıyım yarın pazar var alıp yapacağım kocam da Yok burada yoksa alır getirirdi baştan beri bi aşure bi balık çekşyor canım
vallahi bulantilar gitti istah yerinde cok sukur ama balik hastayim resmen esime soylesem yetise bilit mi acaba uzakta calisiyor bugun.
Bide canim ya kisir yada mercimek koftesi istiyor aşermeler bitmez artik.

Herkese merhaba, kanımda sertlik ve ayağa kalkınca aşağı doğru baskı hissediyorum. Birde bebek çok hareketli. Karında sertlik hisseden varmı normalmi ? Erken doğumdan bende çok korkuyorum

vallahi bulantilar gitti istah yerinde cok sukur ama balik hastayim resmen esime soylesem yetise bilit mi acaba uzakta calisiyor bugun.
Ben dün yapmıştım mercimek köftesi yapabilirsin aslında kolay oluyor o yemesi de muhteşem maalesef benim kendim almam lazım adam Tunceli de o gelene kadar kim öle kim kala gerçi her pazara gidildiğinde alınıyor eve ama olsun can isteyince başla tabi yesin kuzularımız bol bol benim baştan beri böyle çünkü mide bulantım hiç olmadı

Arkadaşlar merhaba ben hiç iyi değilimmm sırtımda kaburga kemiğimde daha doğrusu sırtımın tamamında ve belimde inanılmaz bir ağrı var bilgisi olan var mı bu konuda? Yoksa böbreklerim mi çözemedim

Son düzenleme:
O mercimek koftesi kisir bide cigkofte istegi bendede var:) kizdi dimi seninkide ondan bu haller

merhaba hanımlar ara ara yazıyorum buraya.ama daha çok okuyorum :) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin ben daha hiçbirşey almadım 5 ay doldu sanıyordum ama burda yazılanlara göre haftaya dolacak nasipse:) bir yandan erken almak istemiyorum bir yandan da önümüz kış zor olursa diyorum.çalışıyorum da hem imkan olursa 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum nasipse o yüzden de nasıl olsa çıkacağım işe diyorum o ara alırım herhalde aklıma takılan en büyük şey beşik olayı onu nasıl alacağım bilmiyorum kızlar siz nasıl beşikler düşünüyorsunuz?

Ben anne yanı beşik alacağım inşallah karar verdim de 2 ay sonra sipariş edeceğim 7 ay bitmiş oluyor o zaman şu an erken arabasına falan da karar verdim arabayla beşiği aynı zamanda alacağım o zamana kadar da kıyafetleri banyo setleri bornozu battaniyeleri vs alınır çok fazla da kışlık almaya gerek Yok çünkü kısa sürede havalar ısınmış olacak yeni bişeyler alınır o zaman Mevlüt’te de dünyanın kuyafeti gelir bizimkiler kalabalık amiiin rabbim hepimize sağ Salim doğurmayı nasip etsin

ne guzel valla yiyelim tontiş bebeler doguralim. bide hamile kadin neye aş ererse vucudun ona ihtiyaci varmis oyle okumustum .. valla bende esime soyledim yetisebilirse alacak insallah. ayy simdi bilemedim kalkim ocaga mercimek koyim o zman. yesilikte yok ama idarr edecem artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…