2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kızlar birsey sorucam, ben son adet tarıhıne gore 20+3 ama bebek önden gittiği için 21+0 olarak görünüyo çok şükür hareketlerini 19.haftada hissetmeye başladım ama hergün düzenli olarak değil bir gün hissediyorum aradan 2 gün geçiyo sonra hissediyrm bu normalmi, hergün düzenlimi hissetmem gerekiyor

Evet o doğru bi Bilgi onda olan vitamine ihtiyacımız var demek ki olsun idare et ye yeter ki sen olmasa da olur limonla limonla ye

Evet o doğru bi Bilgi onda olan vitamine ihtiyacımız var demek ki olsun idare et ye yeter ki sen olmasa da olur limonla limonla ye

bebek hareketlerini 28 hafta itibariyle düzenli kontrol etmelisin,28 haftaya kadar normal hiisedip hisssetmemek cnm

Bizim hastanemizin hediyesiymis doğum fotoğrafçısı çok mutlu oldum duyunca aslında böyle bir isteğim yoktu ama olmuşken olsun valla güzel olur dedim

Kızlar benim canım çok nar Çekşyor ama erken Doğum tetikliyor falan diyorlar aslında bilmeden çok nar suyu içtim ben bişey olmadı yarın Pazar’dan alıp yemeyi düşünüyorum çünkü gözümün önüne geliyor çok aslında normalde de düşkünü değilimdir aranızda yiyeniniz var mı

valla canim ben yiyorum diger hamileliklerimdede yedim. sonucta az bisey yiyorsun tutupta 2 3 tane yemiyorsun ki erken dogumu tetiklesin. ben bugun yedim valla.

Mrb kızlar dolgulu dişimle başım belada doktor antibiyotik verdi haftaya işlem yapacak. Antibiyotik verdi ağrı olursa parol iç dedi. SiZce içmeli miyim korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye

valla canim ben yiyorum diger hamileliklerimdede yedim. sonucta az bisey yiyorsun tutupta 2 3 tane yemiyorsun ki erken dogumu tetiklesin. ben bugun yedim valla.
İnşallah bişey olmaz yani az bişeycik nefsimiz körelsin yarını bekleyeceğiz ihtiyaç listesi kabarık ne görsek istiyoruz

Mrb kızlar dolgulu dişimle başım belada doktor antibiyotik verdi haftaya işlem yapacak. Antibiyotik verdi ağrı olursa parol iç dedi. SiZce içmeli miyim korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye
Parol zararı Yok canım benim dün feci baş ağrım oldu dayanamadım başımı duvarlara vurmaktansa içtim uyudum biraz acı çekmen daha zarar verir bebeğe rabbim şifanı versin benim dişler de pek iyiye alarm vermiyor vallahi

Ben yarım yedim geçen gün burda bahsedilince fazla tuketmedigin sürece sıkıntı olmaz bence

Ben yarım yedim geçen gün burda bahsedilince fazla tuketmedigin sürece sıkıntı olmaz bence

Ben hemen hemen hergün yiyorum canım aynı maydanoz olayı gibi çok yersen o etkisi varmış günde 1taneyi geçmeyin diyor internette bende öğrendiğimden beri yarıma düşürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…