2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Mrb kızlar dolgulu dişimle başım belada doktor antibiyotik verdi haftaya işlem yapacak. Antibiyotik verdi ağrı olursa parol iç dedi. SiZce içmeli miyim korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye
Antibiyotik verdiğine göre iltihap var dişinde ve o iltihap ilaçtan daha zararlı bebeğine o yüzden içmelisin canım

İnşallah bişey olmaz yani az bişeycik nefsimiz körelsin yarını bekleyeceğiz ihtiyaç listesi kabarık ne görsek istiyoruz
yani valla mahrum kalmayalim aynen valla gozumuz bisey gormesin. hemen istiyoruz... bide canim yaş pasta istiyor ona nasil halledecez bilmiyorum

Yaaa kızlar cok sinirliyim offf. Bana temizliğe gelen yardımcı kadın bakiim göbeğin çıkmış mı dedi geldi mıncıkladı sallayarak sevdi oyy cnm diye. Bir anda yaptı bişey de denilmiyor. Yaaa benim gibi pimpirikli biriisine yapılacak şey miii. Sevdiği için biliyorum da ben şimdi bütün gün kafama takarım. Bu tarz şeylere nasıl engel olucaz ki ben hiç hoşlanmıyorum.

Ben mi cok sevimsizim dicem de ben baskasına böyle bişey yapmam yaniii

Bağırsaydın sakın dokunma huylanıyorum ben diye

Ben yiyorum
Aşırıya kaçmadıktan sonra bi şey olmaz bence

Ben hemen hemen hergün yiyorum canım aynı maydanoz olayı gibi çok yersen o etkisi varmış günde 1taneyi geçmeyin diyor internette bende öğrendiğimden beri yarıma düşürdüm
Tamam canım zaten erken Doğumdan muzdaribim teşekkürler bilgin için

Kızlar iyi akşamlar benim serviks geçen hafta 18 mm ölçüldü hemen iğne başlandı. Pazartesi 26 çıktı. Haftaya salı günü tekrar kontrolüm var inşallah. Acaba yükselme olur mu? Bilginiz var mı? 20mm sınırmış dikiş için... yatıyorım ben de... inşallah vaktinden gelir yavrularımız...

İnşallah birşey olmaz canım geçmiş olsun. Bu serviks uzunluğu nasıl ölçülüyor?

Doğum fotoğrafçısı istemiyorken. Bugun arkadaş öyle anlattı kı. Bende özendim. Allah izin verirse istiyorum. 400 500civarinda sanırım. Ben 1500 2000lira bekliyordum. Dugun fotoğrafçısıyla karıştırdıysam demek :)))

yani valla mahrum kalmayalim aynen valla gozumuz bisey gormesin. hemen istiyoruz... bide canim yaş pasta istiyor ona nasil halledecez bilmiyorum
Kız hemen bi pansipanya keki pişir üzerine krem şanti meyve vs al sana pasta ayıpsın ben çok yaparım öyle şeyler hiç durmaz elim

Ben aşırı fazla yiyorum bişey olmadı olmazda inşallah. İnternetten araştırdım pek Öyle zararlı falan yazmıyor aksine cok faydalı oldugu yazıyor.

Şimdi korkuyoruz nar yemeye , gerçi benim pek aram yokturdaa..
Buraları birde şubat sonu mart sonu görürüz inşallah,kızlaaar ne yesemde doğursam narmı yesem , hurma mı yeseem merdiven mi çıksam ne zaman doğurcam ben diye soran sorana olsa keşke zaman aksa geçse hemende kavuşsak miniklerimize :)

Fotoğrafçıyla anlaşmadan once doğum yapacağınız hastaneye bi sorun bazen hastanenin doğum ucretinin icinde oluyor ben ilk doğumumda cok acil girmistim doguma vaktinden once hic fotocu falan dusunemedik meger hastanenib boyle bir hizmeti varmis ameliyathanede ogrendim cok da guzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…